Thursday 9 February 2012

Vriendschap - Betekenis van Vriendschap

Zeggen ze, vrienden zijn degenen, die we koesteren ons hele leven. En waarom niet wanneer we besteden meeste van onze groeiende jaar met hen. De vormende jaren van het leren, valkuilen en experimenteren, zijn alle uitgegeven in de slavernij van de vriendschap. Een bondage, die wordt onbreekbaar naarmate de tijd verstrijkt door. Het versterkt de liefde door boosheid, door middel van woorden van advies en onmeetbare hoeveelheid van de zorg. Ieder van ons gaat door fasen van het leven, waar vrienden worden onze pijlers van kracht, burgerwacht en protege. De betekenis van vriendschap begint afkomstig van, zoals geloof en vertrouwen ontwikkelt. Laten we beginnen om deze unieke band van vriendschap betekenis, het succes ervan te verkennen en wat is het geheim achter het succes kennen.
Betekenis van vriendschap
School is waar we eerst beginnen te socialiseren. Het is de allereerste moment van het leven dat vraagt ​​ons om te zoeken buiten onszelf. Het maken van vrienden op school, voor sommige kinderen is een enorme taak, maar toch elk kind vindt een vriend. Als school jaar zijn de vormgeving jaren van ons leven leren we lessen die waarschijnlijk geen tekst boek kan concurreren. Het merendeel van de lessen die zijn geleerd zijn, omdat de vrienden om ons heen geloven dat we kunnen. De eerste momenten van de prestaties van een tekortkoming, van liefde, van lachen, van verlies van winst en van verandering worden gedeeld met vrienden. Dit is de reden waarom ze een integraal onderdeel geworden van ons en etch de reis van het vinden van vriendschap - betekenis van vriendschap.
De tienerjaren zijn de jaren waarin we beginnen te experimenteren. De rebel in ons krijgt vorm en uitdagingen alles wat er tot nu toe geleerd hebben. Velen van ons spoor verliezen van onszelf, we vechten met het paarse demonen van haat en geweld die in ons. Op dit moment, de wijsheid van vrienden is wat er om ons te redden. Echte vriendschap is degene die het zoeklicht over de uitgestrekte oceaan van ellende en beproevingen biedt. De wijze raadgevingen van vrienden te tonen ons de weg en het pad moeten worden genomen. Echte vriendschap is degene die niet op te geven in deze fase.
Een vermelding in de adolescente wereld, is dynamischer dan de tieners. Op dit punt van de tijd in het leven, "besluiten" te nemen van de centrum-podium. Zo moeilijk als ze lijken, waardoor de besluiten van het onderwijs of carrière zijn even belangrijk in waarde en doel. Niemand van ons zijn perfect, en dus een aantal beslissingen blijken te zijn een grote vergissing zijn. Betekenis van vriendschap krijgt aandacht op dit pint, bij vrienden u helpen te begrijpen, dat je niet alleen bent. Zij helpen u verder kijken dan de fout en start uw zintuigen op de grote foto van het leven. Vriendschap betekent, steeds dichter in het sentiment en denken.
De populaire epische serie 'Harry Potter', voor mij is meer nadruk op de vriendschap van Harry, Ron en Hermoine dan de avonturen. Alle door het boek de het duo, Hermoine en Ron, kom er ongedeerd uit, van near-to-dood situaties voor Harry. De serie is een uitstekende show van hun moed, vastberadenheid en onsterfelijke liefde voor elkaar. De 4e boek, zie Harry royaal weggeven zijn prijs aan Fred en George, het is Fred, die los zijn leven in het redden van Harry in het laatste boek. De auteur, heeft JK Rowling schiep de magische fantasiewereld voor kinderen. Maar het boek heeft veel meer interessante lessen ook voor volwassenen. Zij zijn de lessen die 'liefde over haat altijd wint de race. " Dit onvoorwaardelijke liefde voor vrienden is een les die we meestal vergeten in de gekmakende race van het leven.
Vrienden zijn de familie die we kiezen om te maken. Zijn sinds de dag dat kom je in elkaars leven, is de dag om te beginnen met elkaar te leren kennen en ook de dag dat je eerst het woord die set die u op het pad van het maken van de obligatie onvergetelijk. Vrienden zijn voor altijd, maar het leven is niet, nu maken de meeste van hen, omdat er veel te winnen dan veel te verliezen! Happy vriendschap dag voor jullie allemaal!

No comments:

Post a Comment