Wednesday 22 February 2012

Hoe kan ik zien of een Guy Zoals Jij

De glimlach op je gezicht laat me weten dat je me nodig hebt, er is een waarheid in je ogen sayin 'zul je me nooit verlaten; De aanraking van je hand zegt dat je zult me ​​te vangen als ik ooit vallen; Je zegt het het beste als je zegt helemaal niets ...
Ja, de soundtrack van Notting Hill zegt het allemaal. Liefde moet zelden woorden uit te drukken zelf. Hoewel de meeste van de meisjes 'gewoon weten' wanneer het cupido stakingen, en begrijpen wanneer de man is geïnteresseerd, zijn er anderen die hebben geen flauw benul van wat er gaande is. Voor al deze vrouwen daar, hier zijn enkele interessante manieren om erachter te komen of een man van je houdt. Natuurlijk hebben we allemaal gehoord over de sprankeling in het oog en de magische glimlach en de rest van de cliches die beweren manieren om erachter te komen of een man van je houdt gegarandeerd worden. Aangezien ik geloof niet in alle clichematige ideeën, maar ik geloof ook in iedereen die hun eigen gezichtspunt, hier zijn de cliches, en mijn eigen versie van tekens die u zou helpen om te vertellen als een man van je houdt. Hier gaat.
De cliches: Hoe zien of een Guy Zoals Jij
Body Language
Als je goed observeren zijn lichaamstaal, zijn er bepaalde trefzekere tekenen die aantonen dat zijn interesse in jou. Deze symptomen zijn onder meer het volgende:, Hij raakt je arm, of zelfs legt zijn arm om je heen; Hij leunt naar u toe, terwijl jullie hebben een gesprek, zelfs als je in een groep, zal hij naar u toe, Hij wil altijd knuffel je, Hij lacht altijd naar je, Hij behandelt je anders dan andere meisjes; oogcontact
Er wordt gezegd, dat een vrouw altijd een man hart te lezen door zijn ogen. Geen man kan nooit verhullen zijn gevoelens als je kijkt hem recht in de ogen. Als een vent van je houdt zal hij altijd proberen en maak een oogcontact met je. Ook zou hij staren je, zonder zich daarvan bewust van het feit dat anderen misschien naar hem te kijken. Als hij is nogal verlegen, zal hij proberen weg te kijken als je hem te pakken te staren naar je. Kijk uit als je een ondeugende glinstering of een aanhankelijk fonkeling in zijn ogen toen hij naar je kijkt. Als voor de meer ondeugende en vet jongens, misschien een speelse knipoog ook doen de truc.
Etiquette
Ja, het wordt gezegd dat als een man van je houdt zal hij proberen indruk op u maken en zal op zijn best gedrag wanneer u in de buurt. Hij zal de deur open voor je, hou van je stoel als je uit voor een maaltijd, kijk uit voor je tijdens het lopen, zal je hand te houden tijdens het oversteken van de weg en ga zo maar door.
Aandacht voor detail
De man zal gaan van zijn manier om u te vermaken, je aan het lachen te maken in het geval je in een groep. Hij zal altijd zeer zorgvuldig te luisteren als je praat. Hij zal proberen en grijp je aandacht door het kraken van een grap, het passeren van een reactie. Hij zal altijd vragen om uw mening in elk klein ding.
Mind Games
Hij zou proberen en flirten met je vriend gewoon om te zien of je jaloers te maken. Integendeel, als hij lijkt echt jaloers of boos als je flirterig gedrag met een van zijn vrienden, of een andere mannelijke vrienden van jou is een ding zeker, dat hij houdt van je scherm.
Mijn standpunt: Hoe zien of een Guy Zoals Jij
Hoewel sommige van de clichematige punten zou kunnen kloppen, ik voel me een aantal van hen alleen maar u vertellen of een man is tot je aangetrokken of zelfs verliefd. Als een man echt van je houdt, je weet gewoon dat hij dat doet, hij gewoon opgemaakt een daad om u te imponeren. Hier zijn enkele van de tekens die ik voel zijn trefzekere manieren om te zien of een jongen jou leuk vindt:, Hij is zelf wanneer u in de buurt zijn, wat betekent dat hij is echt comfortabel met je mee. ; Hij waardeert je echt positieve punten en de meeste subtiele wijze brengt de negatieve punten naar uw bericht en het belangrijkst dat hij je niet douche met valse lof, maar in plaats daarvan aandelen eerlijke adviezen. ; Hij viert zijn successen met u en naar je toe komt voor bemoediging wanneer hij voelt zich neerslachtig, Hij ondersteunt u en moedigt je in elke belangrijke taak die je onderneemt. ; Hij deelt zijn diepste verlangens en donkerste angsten met je mee. ; Laatste en de belangrijkste teken, als hij praat over zijn toekomst, hij noemt u in. ; Love gaat niet over mind games, en dollen - het is over het feit dat oprecht geïnteresseerd in elkaar. Dus zorg ervoor dat u de juiste man, die zijn hart heeft op de juiste plaats, en houdt van je en oprecht en diep!

No comments:

Post a Comment