Wednesday 15 February 2012

Cadeaus voor Collega's - Bureau Gifts

Collega's zijn niet echt beste vrienden voor de meesten van ons, maar bij het kopen van een cadeau, zodat voor hen het eerste ding dat we zien in dergelijke gevallen is de prijs en de gave. Als het betaalbaar is en we proberen de beste koopje. Zij zijn de mensen met wie we het meest te besteden van onze tijd, maar dan vinden van de juiste geschenk voor hen, wat dat betreft iedereen is erg moeilijk. In dit geval zijn er vele toegevoegd nadelen zoals Office Gossip, misverstanden en verplichting. Dus wanneer u een Office-geschenk of cadeau te kopen voor een collega zijn er paar dingen die moeten worden bewaard in het achterhoofd, waarvan de eerste is uw vertrouwdheid met die persoon en anderzijds de gelegenheid waarvoor u het geschenk kopen.
De andere richtlijnen, die moeten worden gevolgd wanneer u een cadeau voor uw collega kopen, zijn het instellen van een maximum dat je gaat om te besteden aan hen, proberen te vermijden ongehoorzaam zijn aan de regels van de organisatie die u werk voor en probeer het niet te geven dure cadeaus aan uw senioren, omdat die kunnen verkeerd worden geïnterpreteerd. Zelfs als u bent bevriend met een van uw collega's en als je koopt een dure cadeau voor die bepaalde vriend proberen te geven aan hem of haar buiten het kantoor. Probeer te voorkomen dat het geven van geschenken die zijn te persoonlijk en proberen om geschenken die vergelijkbaar zijn, zodat u kunt dezelfde gave te geven aan iedereen in de groep te vinden. Ook geven geen religieuze geschenken, in plaats van te vermijden allerlei geschenken in verband met kwesties die persoon specifiek.
Als het een kerstcadeau dan moet je zeker kunt gaan voor een ding dat niet vrij duur maar als het is een engagement of een jubileum dan wordt het een verplichting om iets dat goed zou zijn te kopen. Dus hier zijn enkele ideeën, die je kunt gebruiken om een ​​sympathieke en nuttig geschenk te kopen voor uw collega.
Populaire Cadeaus voor Collega's, de meest populaire cadeau voor collega's zijn dingen die eetbaar zijn die kunnen bestaan ​​uit chocolade, gebak, thee of koffie. Elke vorm van eetbare zou een welkome geschenk voor collega's worden. Bovendien kunt u ook geschenk van een groep en behoeven niet apart cadeaus kopen. ; U kunt ook gift hen een tijdschriftabonnement, een tijdschrift dat wordt geassocieerd met uw beroep of is het meest populair bij uw collega's. Zelfs dit idee zou niet erg duur en een collectieve geschenk item. , Ik voel me het meest innovatieve cadeau idee zou zijn om cadeau al je collega's een kantoor T-shirt dat een bemoedigende of ondeugend boodschap zou hebben en kan worden gegeven aan elk van hen. ; U kunt ook gift een klein stuk speelgoed naar elk van uw collega, zodat zij het kunnen houden op hun bureau. ; U kunt ook kopen card gevallen voor elk van hen, die niet zeer duur zou zijn en kan worden gegeven aan alle zonder al te veel gedoe, zoals we allemaal nodig slecht hen. ; Een ander cadeau idee dat kan worden geprobeerd is gifting mobiele telefoon en I-pod gevallen die zijn relatief goedkoop en nuttig. De meeste van de ideeën die ik heb gegeven kan worden gegeven aan een of omdat ik zou willen voorstellen dat wanneer je kantoor cadeaus te kopen, vergelijkbare of dezelfde gaven te krijgen.

No comments:

Post a Comment