Monday, 6 February 2012

Reinigen van porselein Vloer Tegels

Als je een soort persoon, die geen tijd heeft om zorg voor uw vloer, dan moet je waarschijnlijk kiezen voor porseleinen tegel vloeren. Deze vloer is zeer duurzaam, heeft vlek weerstaan ​​eigenschappen en is zeer gemakkelijk te verzorgen. Regelmatige vegen of dweilen is voldoende om de porseleinen vloer schijnt al jaren te houden. Echter, indien uw vloer geworden bijzonder vuile of je wilt ontdoen van sommige hardnekkige vlekken, dan u wellicht sommige goede reiniging methoden follow, op Om uw porseleinen tegel vloeren schoon.
Reinigen Porselein Vloer Tegels; Porselein tegel vloeren komt in drie types - gepolijst, ongepolijst en getextureerde. De schoonmaak methoden verschillen voor elk type porseleinen tegel vloeren.
Reinigen Ongepolijst Porselein Vloeren; Clear de kamer off meubilair, zodat u makkelijk de vloer schoon. properly Veeg de vloer, om zich te ontdoen van vuil en andere rommel. Nu mix van een niet-bleekmiddel, reinigingsoplossing in een emmer warm water. Laat de oplossing op de vloer voor enige tijd, maar laat het niet droog. Start werken in kleinere gebieden, zodat te vergemakkelijken reiniging. Mop het gebied schoon en daarna schrobben het af met een zachte borstel. Veeg de vloer schoon met een doekje. Nu weer mop met schoon water. Herhaal de procedure voor de hele kamer, totdat u zich te ontdoen van alle vlekken.
Cleaning gepolijst porseleinen vloeren; Sweep het stof van de vloer, met een dweil. Geen gebruik een bezem, als het kan de poolse van de tegels schade. Giet een kwart van de milde reinigingsoplossing in een emmer. Vul de emmer met heet water. Nu het reinigen van de tegels met een dweil en veeg het af met een stuk doek. Indien gewenst, kunt u het schoonmaken oplossing. Herhaal de procedure voor de hele vloerbedekking. Droog de vloer met een schone doek om zijn glans te behouden.
Reinigen Textured Porselein Vloeren; Getextureerde porselein vloeren is pretty vervelend om reinigen. Vuil wordt vaak opgebouwd in haar textuur patroon. Gebruik een bezem en sweep het in elke richting, te ontdoen van vuil van hobbels en rimpelingen. Gebruik een wasmiddel oplossing of enige andere neutrale oplossing in heet water, om de vloer schoon. Neem een ​​harde borstel en schrob het uit de tegel vloer. Dep een servet op de natte tegels en dep ze droog.
Porselein Tile Care Tips; Reiniging porseleinen tegel vloeren is gemakkelijker vergeleken met andere vloertypen. Hoeft u alleen occasionele zorg van nemen, om zo zijn glans behouden. Hier volgen enkele algemene tips over de verzorging porseleinen tegel vloer. ; Sta niet toe mensen lopen met vuile schoenen op porselein tegels. ; Zwaai je je vloer met een bezem of stofzuiger het, ten minste tweemaal per week. ; Gebruik nooit een bleekwater of ammoniak gebaseerde schoonmaakmiddelen op porselein tegels, aangezien zij neiging om de tegels verkleuren. ; Mix 1/4e kop azijn in twee gallons water en gebruik deze oplossing de vloer reinigen. Het reinigt meteen de tegels en krijgt ontdoen van de ongewenste geuren. ; Porseleinen tegel vloeren is een kwaliteit materiaal, toegevoegde waarde voor uw woning. Het is veelzijdig, duurzaam en beschikbaar in mooie patronen. Vandaar, schoonmaak porseleinen vloer tegels op een regelmatige basis is een must om toevoegen aan haar langlevenrisico.

No comments:

Post a Comment