Saturday 25 February 2012

Dak-en thuislozen

En dak-en thuislozen de buurt van een duizend woningen stond ik dan,, En de buurt van een duizend tafels kwijnde en wilde eten .- William Wordsworth
Dakloosheid kan worden omschreven als de staat van zijn, zonder enige beschutting om de nacht door te brengen of zelfs de dagen voor die kwestie. Er zijn duizenden daklozen over de hele wereld in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden die worden dag en nacht benut als een prijs te worden zonder woningen. Zij zijn mensen die niet kunnen veroorloven om een ​​schuilplaats of mensen die niet hebben verstand genoeg om te denken over een te hebben. Sommigen van hen weggelopen van huis, want van seksuele uitbuiting of zijn gelokt uit hun huizen door het gooien van geld of de liefde als het aas en als ze eenmaal zijn uit hun huizen gezellige onvriendelijke de wereld ervoor zorgt dat ze nooit weer hun huizen of zelfs als ze er een krijgen zou het niet als een huis.
De toestand van dak-en thuislozen is gedefinieerd in verschillende was, omdat de definities van problemen zijn veel belangrijker dan oplossingen. Dus hier zijn enkele definities van dak-en thuislozen, die zijn als volgt:, zij zijn mensen die de openbare of particuliere schuilplaatsen gebruiken als hun accommodatie, wat misschien een sociale woning of een huis voor verstandelijk ziek volk. ; Ze zijn ook gedefinieerd als mensen die niet over een vaste schuilplaats in te loggen in de nacht door te brengen; Wat is de reden achter mensen dakloos?
Dakloosheid kan worden synoniem aan armoede binnenste van de gevallen. Als dit niet dezelfde betekenis maar ze hebben wel een sterke relatie, een leidt tot het andere. De bevolking van de wereld is de dag sterker, het aantal bedrijven en aantal huizen zijn ook steeds meer voor een groot deel, maar zijn de nummers gelijk. Evenmin zijn de aantallen gelijk zijn, noch is er een gelijke verdeling van de welvaart dus als een familie drie huizen te leven in heeft, de andere familie doet er zelfs niet een. Laten we niet die groep neglec6t van mensen die kiezen voor dak-en thuisloosheid en ze doen dat heel Tome en generaties. Deze mensen heten zigeuners die ronddwalen fro place-to-plaats en hebben geen vaste verblijfplaats. Dus zelfs als we deze mensen in aanmerking Toch blijft er een flink aantal mensen die dakloos zijn en beroofd en worden onderworpen aan diverse exploitaties. Hier zouden we proberen uit te vinden wat zijn de redenen dat mensen dak-en thuislozen en zouden blijven doen naast armoede.
Er zijn mensen die komen van pleegzorg woningen en er is niet een, maar veel mensen die komen van deze op te slaan zelf vorm seksuele en fysieke uitbuiting maar zodra ze uit hun huizen ze nog steeds het soort van het lot gezicht. Dan zijn er sommigen die zich drugs of alcohol verslaafden en verliest de fundamentele geestelijke gezondheid van waar ze zijn waar ze moeten gaan. Er zijn mensen die komen van de gevangenissen en hebben geen plek om te verblijven, aangezien de werkgelegenheid wordt een echt probleem als niemand wil hanteren een persoon die het strafregister. Dan zijn er oorlogen die zijn ingrijppunten huizen van onschuldige mensen dagelijks, of ze zijn het slachtoffer van evacuatie of hun eigendommen zijn vernietigd door militaire aanvallen.
Wat zijn de rechten en voorzieningen die zijn verstrekt voor de daklozen?
Na de Tweede Wereldoorlog, de Verenigde Naties maakte een aantal zeer verschillende wetten waarin de fundamentele rechten van de mens werd vastgesteld en geregeld buiten de grenzen en politieke rechten. Er werd vastgesteld dat als een natie niet voldoende voor haar burgers, een ander land kan ingrijpen omdat er hebben zich grote debatten over hoe de sociaal-economische toestand van een land verandert als en hoe het verschil tussen de rijken en de armen af ​​of vice versa. Als voor faciliteiten er zijn organisaties die de zorg voor de zieken en de armen en zetten bij de inspanningen om thuis voor de daklozen, maar dergelijke initiatieven worden genomen door minder aantal mensen en het alledaagse van het aantal dak-en thuislozen neemt toe.

No comments:

Post a Comment