Saturday 18 February 2012

Energie-efficiënte lampen voor thuis

Er is geen ontkomen aan het feit dat een gemiddeld huis in Amerika is verantwoordelijk voor twee keer zoveel uitstoot van broeikasgassen in vergelijking met een gemiddelde auto. Er wordt geschat dat als elk huis in Amerika waren slechts 5 van de bollen of licht armaturen met energiezuinige lampen te vervangen, dan zou afgezien van het land redden zoveel 8 miljard dollar per jaar op de kosten van energie betekenen, uit elk tehuis opslaan op de kosten van de vervanging van hun bollen alsmede hogere elektriciteitsrekening. En dat kan worden bereikt zonder het uitschakelen van een enkel licht! Trouwens, het zou ook betekenen dat het redden van de aarde, de atmosfeer van de uitstoot van broeikasgassen gelijkwaardig is aan dat gegeven uit met tien miljoen auto's, en dat in een jaar!
Terwijl de energie-efficiënte lampen in het verleden gebruikt om impopulaire worden vanwege hun lage spanning, waardoor ongewenste duisternis en schaduwen in woningen, de energie-efficiënte lampen en armaturen beschikbaar deze dagen, zijn echter zo helder zijn als conventionele gloeilampen. Hoewel ze soms duurder zijn dan de conventionele gloeilampen, maar toch, ze besparen zo veel als 75 procent van de energie elke dag, plus, ze zijn ontworpen op een zodanige wijze dat zij kan duren tot tien jaar, het afschaffen van de noodzaak van vervanging van lampen zo nu en dan, die kan oplopen tot honderden dollars als berekend over een tien jaar tijd van de tijd.
Energie-efficiënte verlichting voor het huis revolutie op Light Emitting Diode (LED) lampen en Compact Fluorescent Lights (CFL)
Light Emitting Diode bollen zijn solide, kleine gloeilampjes, die zijn zeer energiezuinig. Tot voor kort waren deze alleen beschikbaar in toepassingen waar enkele lampen werden gebruikt, zoals pen verlichting, elektronica, instrumentenpanelen, evenals snaren van outdoor en indoor kerst bollen. De nieuwere types van deze bollen geclusterd in groepen van 2-36 bollen, samen met diffuser lenzen hebben een verbreding van hun toepassingen, en kan daarom worden gebruikt in woningen en items zoals koplampen en zaklampen.
CFL's zijn slechts kleinere versies van tl. Ze kunnen worden vastgeschroefd in de reguliere verlichting aansluitingen, en stralen licht vergelijkbaar met gewone gloeilampen.
Met behulp van LED's voor een energiezuinige woning te maken
In vergelijking met gewone gloeilampen, LED's laatste 133 keer meer, en in vergelijking met spaarlampen, ze tien keer langer mee. LED's zijn ook duurzamer, omdat ze bestand zijn tegen stoten en schokken beter, en aangezien ze geen gloeidraad ze zijn niet gevoelig voor de aard van de schade die gloeilampen zijn. Ook deze bollen zijn veel cooler dan gewone gloeilampen. Plus, uiteraard zijn ze energiebesparing, het gebruik van een fractie van de energie die nodig is door gloeilampen.
Met behulp van CFL's naar een energiezuinige woning te maken
U kunt vervangen uw conventionele gloeilampen met Compact Fluorescent Light lampen om uw huis energiezuiniger te maken. Ook bekend als CFL, zijn deze bollen in het nieuws geweest vanwege de energie-efficiënte kwaliteiten die ze hebben.
Compacte fluorescerende lampen gebruiken ongeveer een kwart van de energie in vergelijking met een conventionele gloeilamp om een ​​gelijkwaardige hoeveelheid licht te produceren. Bijvoorbeeld, kunt u deze vervangen van een conventionele 60-watt lamp met een 15-watt compacte fluorescerende lamp. De lagere wattage betekent dat er minder output van warmte alsook een lagere hoeveelheid energie gebruikt. Het licht geproduceerd door een compacte fluorescerende lamp is meer diffuus in vergelijking met gloeilampen, vandaar dat zijn ze ideaal voor de verlichting van grote gebieden. Om de meest geschikte spaarlamp voor uw eisen te krijgen, controleer dan het pakket voor de conversies van de wattage.
Bespaar geld en energie door het vervangen van gewone lampen door spaarlampen
Energie-experts zijn van mening dat de beste manier om uw huis te maken in een energie-efficiënt is om eerst een vervanging van de lampen en armaturen die het meest worden gebruikt. De volgende zijn enkele van de programma's die meestal het meest worden gebruikt:, staande lampen en tafellampen gebruikt in het gezin of in de woonkamer; kroonluchter in de foyer; Licht in de keuken; Lights voor veiligheidsdoeleinden worden gebruikt; lichten in de zaal; Badkamer inrichting; Outdoor post en veranda lampen; Verlichting gebruikt voor decoratieve doeleinden; Kelder en garage verlichting die over de gehouden door de nacht; Deze dagen, zijn er een overvloed van energie-efficiënte lampen en armaturen beschikbaar op verlichting showrooms, hardware-en home improvement winkels alsmede afzetmogelijkheden online. Deze variëren in stijl van gewone lampen die verwant zijn aan reguliere gloeilampen tot zeer decoratieve degenen die kunnen worden gebruikt in programma's en open kroonluchters. Als je ze wilt gebruiken voor een feestelijke look, ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt een bezoek specialiteit verlichting winkeliers, zowel online als in de reguliere winkels, voor meer unieke kleuren en stijlen.

No comments:

Post a Comment