Saturday 25 February 2012

Hoe werkt een septische systeem Werk

Onlangs ontmoette ik een vreemd probleem. Een van mijn buren, die mijn grootvader, net als voor mij, daalde in op mijn plaats. Hij wilde om te praten met iemand over de septic tank-systeem problemen in onze regio. Mij ​​volkomen clueless over de werking van een septische systeem, heb ik ingetoetst in de woorden aan de armen 'oude kerel' te helpen.
Dus ik dacht, ik kan net zo goed belichten ten behoeve van anderen zoals ik, die hebben geen idee van hoe septische systemen werken.
Het is vaak gehoord door ons over septic tanks. Zij zijn de meest belangrijke onderdelen van een septische systeem. Septic tanks zijn zeer vaak op plaatsen waar er geen koppeling met de belangrijkste rioleringsbuizen door de lokale bestuursorgaan.
Dus hoe werkt deze septic tank past in het grotere geheel van dingen? Om te weten dat we nodig hebben om te controleren hoe werkt een septische systeem te laten werken, hier is een korte beschrijving van de werking van een septische systeem.
Werking van een septische systeem; Er zijn twee secties van een septische systeem, om te beginnen. Een van het is waar er is een ingang van afval van een huis of een ander gebouw. Daarna, in de eerste tank van de afvalstoffen is verworden tot natuurlijke bacteriën uitgescheiden door de mens. Wanneer dit afval wordt afgebroken, stroomt het naar de volgende sectie door middel van een filter. Nu hier, want het is afgebroken, wat blijft is gewoon afvalwater. Na dit proces wordt het afvalwater naar een verwerker of zijn er systemen die het water veroorzaken te sijpelen via een line-up van zand, grind en andere filtering materiaal om het water in de grond weer los. Dit was een zeer simplistische uitleg van hoe werkt een septische systeem werk, waar er een aansluiting van de belangrijkste rioleringsbuizen met de waterzuiveringsinstallaties.
Septic tank komt in beeld wanneer er geen aansluiting van de riolering en afvalwaterzuivering faciliteit. Een septische tank heeft over het algemeen een capaciteit van 1000 en 2000 liter. Ze zijn verbonden met een inlaat afvalwater pijp en een septische drain veld (gebruikt om verontreinigingen en verontreinigingen die uit een septic tank te verwijderen) aan beide uiteinden, respectievelijk. Een moderne septic tank heeft twee kamers, gescheiden door een muur en openingen zich halverwege tussen de vloer van de tank en het dak. ; Dus, het afvalwater wordt door de eerste kamer van de tank, die het uitschot te zweven vergunningen en vaste stoffen bezinken. Het mechanisme is zo verbazingwekkend dat de vaste stoffen anaëroob worden opgelost, dat vermindert de hoeveelheid vaste stoffen. Dit is zeer belangrijk, want als dat niet gebeurt, de tank kan overstromen na een bepaalde periode van tijd.
Nadat de vaste deeltjes worden opgevangen, de vloeistoffen een taart lopen. De vloeibare component vervolgens stroom naar de Tweede Kamer. Hier nog wat meer de afwikkeling van onderdelen plaatsvinden. De extra vloeistof afvoeren uit het stopcontact om de septische drain veld. De rest van de contaminanten en onzuiverheden worden gevangen en weggedaan af in de bodem. Hier weer het overtollige water sijpelt in de bodem, die uiteindelijk bijdraagt ​​aan de grondwaterstand.
Dit is echter in de veronderstelling dat de totale hoeveelheid afval is afgebroken, wat niet het geval is. Afval dat niet wordt afgebroken door anaëroob, moet worden verwijderd uit de septic tank. Als dit niet gebeurt, de septic tank vult, wat leidt tot de stroming van de VN-ontleedbare afvalwater rechtstreeks naar de afvoer veld. Dit is uiterst schadelijk voor het milieu, in aanvulling op het slib overstromen. Het slib overflow kan leiden tot een verstopping van septische drain gebied leidingen of belemmering vormen voor de porositeit van de bodem.
Vandaar, een septische systeem dat een septic tank is vereist periodieke septic tank verzorging en onderhoud door middel van pompen van de tank en de inspectie. Een goed onderhouden septische systeem van tanks kunt voorkomen dat een heleboel van de milieuproblemen en kan lang duren.
Dat was mijn poging om te weten hoe werkt een septische systeem te laten werken en na te weten, om het uit te leggen. Als je dacht dat het nuttig was, zal het een absoluut genot!

No comments:

Post a Comment