Tuesday 28 February 2012

Easy Steps snijden en installeren Vormen van de Kroon

Vormen van de Kroon:
Kroonlijst is een hoekig, sierstrippen die wordt gebruikt voor het opvullen van de vergadering kruising tussen muren en plafond. Het komt in een grote verscheidenheid van ontwerpen en kan echt toe te voegen aan de algemene kamer van de attractie.
Snijden en het installeren van kroonlijst is vaak een tamelijk lastige zaak en de meeste mensen meestal zichzelf redden alle moeite door te bellen aan de professionals om het te installeren voor hen. Maar sommigen van ons krijgt een kick van het uitproberen van home improvement projecten op onze eigen, en, bij zorgvuldige lezing van de instructies, aandacht, en na de juiste procedure, meestal elk project de moeite waard zijn zout kan worden ondernomen en met succes afgerond. Het installeren van kroonlijst is niet anders. Als u de tijd neemt om te begrijpen hoe het wordt gedaan, kun je knippen en te installeren kroonlijst in uw huis zelf.
Voordat u begint, hier zijn enkele items die u moet kopen als je niet hebt:
Een verbinding verstekzaagmachine
Krijg je een verbinding verstekzaag. Dit is een uitstekende tool voor het snijden van kroon molding. U kunt hoek het mes naar links of rechts of van links naar rechts. Hengelen naar links of rechts op de tafel zorgt voor een 'verstekhoek', en hengelen van links naar rechts op de arm zorgt voor een 'schuine hoek'. Het combineren van beide soorten van hoeken zorgt voor een 'compound hoek'.
Nagels
Tot nagel van de kroonlijst op zijn plaats. Als u niet beschikt over een automatische pneumatische nagelpistool, die het leven gemakkelijk maken voor u, gebruik dan een hamer en kijk uit voor je vingers. Ontvang 6d 8d of nagels.
Lijm
Vast te stellen de kroon vormen op zijn plaats.
Vormen van de Kroon
Onderzoek de verschillende rassen en ontwerpen van kroonlijst die beschikbaar zijn in de markt momenteel. Voordat je iets koopt, is het belangrijk om te weten hoeveel stuks van gieten zul je nodig hebben en van wat lengte. U kunt deze vinden door het meten van de ruimte waarin u van plan om de kroon molding te installeren. Meet langs de muur, niet langs het plafond.
Schroot Molding
Als u een absolute beginner tot kruin gieten installeren, moet u nog wat restanten van spuitgiet-en oefen je op die bezuinigingen. Dit bespaart u veel op een van de werkelijke kroonlijst, die kan heel duur zijn.
Een dekzeil Sheet
Dit zal van pas komen om uw vloer en meubels te beschermen tegen stof of beschadiging.
Veiligheidsbril
Ter bescherming van uw ogen tijdens het werken. Don't ever beginnen met werken zonder dat je een veiligheidsbril op.
Steiger
U zult nodig hebben steigers in de plaats om op te staan ​​en de kroonlijst met gemak te installeren.
Dan zult u moet weten over de verschillende soorten verbindingen die worden gebruikt bij het installeren van plafondprofiel. Ze zijn:; een diagonale terugkeer; Een coping gewricht; Een buitenhoek; Een sjaal gewricht; Laten we nu eens een kijkje nemen op een aantal eenvoudige stappen om het snijden van kroon vormen:
U hebt de kroonlijst precies passen in het gebied waar je te installeren. Dus neem een ​​zorgvuldige en nauwkeurige lengte metingen.
Snijden met een nauwkeurigheid is belangrijk. Zag van de achterkant van de kroonlijst, te beginnen bij de bovenste en onderste randen, en snijd ze in rechte lijn. Probeer om de hoek de hoeken op precies 45 graden. Het is een goed idee om de praktijk het snijden van de restanten gieten eerste. Dit geeft je meer vertrouwen in het snijden van de duurdere kroonlijst en je zult ook in staat zijn om de cut schroot gieten stukken te gebruiken als referentie.
Als je klaar bent snijden, in elkaar passen van de kroonlijst stukken en zien hoe goed ze in elkaar passen. Moet u wellicht een beetje tweaken doen hier en daar als ze niet precies gel.
Hier zijn een aantal eenvoudige stappen om de installatie van de kroon vormen:
Zodra u de kroonlijst gesneden uw eis, is het tijd om gaten te boren in. Dit moet opnieuw gedaan worden met de grootst mogelijke zorg. U wilt niet naar de vormen, of, nog erger gesplitst, boor je vingers.
Het standpunt van de kroonlijst waar je naartoe gaat om het te installeren om te controleren of de juiste pasvorm. Zorg ervoor dat je niet de gewrichten waar ze opvallen als een doorn in het oog, zoals in de muur in het midden of op een zeer zichtbare brandpunt krijgt.
Bevestig dan de kroonlijst er met een paar 6d 8d of nagels, net genoeg om vast te houden en er niet permanent. Niet compleet alle nagelen nadat u terug gestapt en opnieuw gecontroleerd om te zien als u de positie rechts heb, of dat u nodig heeft om te bewegen het een beetje.
Zodra u de positie rechts, eindigen de spijkeren en dekking van de nagels met stopverf. Verf naar de algehele look wedstrijd.

No comments:

Post a Comment