Tuesday 28 February 2012

Do It Yourself (DIY) Tips voor Tuinieren

Tuinieren is onderverdeeld in meer dan een type. Sommige soorten zijn binnenshuis tuinieren, plantaardige tuinieren, biologisch tuinieren, container tuinieren, verhoogd bed tuinieren, water tuinieren, gemeenschap tuinieren, bloemen tuinieren, groene huis tuinieren, tuinaanleg en patio tuinieren. Andere soorten zijn Japans tuinieren, overjarige tuinieren, rock tuinieren, steeg tuinieren, grondloze tuinieren, etc. Hieronder bespreken we de doe het zelf (DIY) tips voor tuinieren voor een aantal van de soorten.
Binnenshuis tuinieren; regelmatig aandacht en zorg nodig zijn als u wilt dat uw overdekte tuin te bloeien. Dit komt omdat van het binnenmilieu omgeving, die zijn duidelijk verschillend van buiten. De hoeveelheid water en licht nodig door de planten binnenshuis is een cruciaal aspect te worden bewaard in het achterhoofd.
Licht; De verlichting is de eerste van de tips over tuinieren. De verlichting in uw huis is de beslissende factor voor de soorten van planten die u van plan bent om naar huis te brengen. Bepaalde soorten planten beschikbaar zijn die vereisen dat een middelhoog tot laag hoeveelheid licht voor hen om te overleven. U kunt kunstlicht ook regelen met een TL-lamp voor de planten. Als uw planten niet krijgen van een voldoende hoeveelheid licht, dan zullen ze hebben kleinere bladeren en dunner stoomt dan normaal. De kleur van de planten zal ook lichter of meer vervaagd dan hun andere outdoor neven. Planten die buiten gedijen zal enige tijd duren aan te passen aan een indoor omgeving. Dus zodra je thuis te brengen van de planten, probeer hen te voorzien van de maximale hoeveelheid licht. Later, kun je geleidelijk de intensiteit van het licht.
W; Niet elke plant vereist dezelfde hoeveelheid water om te overleven. Zorg dat er geen over-de planten water, maar ook zien dat ze het vereiste bedrag te ontvangen. De bodem moet goed gedraineerd voor de groei van de plant. Het is raadzaam om advies in te winnen van de plant verkoper. Dit zou geven u een eerlijk idee over hoe vaak en hoeveel je nodig hebt om de planten water. Nog een belangrijk stukje van tuinieren advies is om ervoor te zorgen dat het water gebruikt voor het besproeien van de planten is bij kamertemperatuur. Te warm of te koud water kunnen belemmeren de groei.
Voor een betere groei van de planten in uw overdekte tuin, kunt u andere vitale binnenshuis tuinieren tips uit de winkel of persoon die u de planten gekocht. De temperatuur van de planten, soorten potten en containers, vochtigheid in de omgeving, en bemesting van de planten zijn enkele van de belangrijke DIY-tips voor tuinieren die u kunt kijken voor.
Plantaardige Tuinieren Tips; moestuinen dienen om de ideale plaatsen voor ongedierte. DIY-tips voor de plantaardige tuinieren te betrekken groeiende bloemen zoals goudsbloem of specerijen zoals knoflook in uw tuin van plagen-besmetting te voorkomen. Groeiende kurkuma is ook een van de belangrijkste tuintips, omdat het helpt bij het voorkomen van ziekten bij planten. Sommige groenten ook dienen als grens planten en kan toevoegen aan de schoonheid van uw tuin. Als u van plan bent om bonen in uw tuin groeien, dan kunt u er ook voor kiezen om maïs stengels groeien. Ze zouden dienen als ondersteuning voor de klimmers om te groeien. Andere klimmers zoals pompoenen, squash-en wijnbouw planten kunnen worden gekweekt worden door de bouw van een kleine kooi-achtige behuizing met behulp van dunne stokken en bamboe. Plantuien in uw tuin zal helpen bij de preventie van de groei van onkruid en ook los te houden van de bodem. Met behulp van mest in de bodem draagt ​​ook bij aan een gezonde groei van groenten. Tijdens warm en vochtig weer, is het beter niet naar de tuin 's nachts water, dit kan resulteren in een uitbraak van plantenziekten in de groenten. Er zijn talloze soorten groenten die kunnen worden gekweekt. Het hangt af van de grootte van uw tuin. Hoe groter de omvang, hoe meer zorg uw tuin nodig heeft.
Organische Tuinieren Tips; Biologisch tuinieren valt onder de categorie van bijzondere tuinen. Dit type van tuinieren vereist het gebruik van chemische stoffen in de laagste of hoeveelheid nul. Gezonde biologisch tuinieren wordt onderhouden door een doeltreffende bestrijding van plagen, rotaties, vruchtbaarheid van de bodem, en het gebruik van natuurlijke producten tegen ongedierte en insecten. Zoals de naam al suggereert, de bedoeling van een dergelijk type van een tuin is om voedzame en toxische-vrije producten. In biologisch tuinieren, is er meer teelt van ziektevrije afstotende planten zoals knoflook. Een effectieve bestrijding van plagen product is een mix van knoflook, zeep en olie. Bier kan worden gebruikt om naaktslakken, die in feite goed voor uw tuin verzorgen. Kranten kan helpen voorkomen dat de groei van onkruid, en drijvende rij hoezen zijn voor het remmen van de groei van schadelijke insecten.
Zoals eerder vermeld, een van de belangrijkste doe-tips voor tuinieren is regelmatige wisseling van groenten. Het helpt de tuin toe te geven gezonde en voedzame producten. Sommige groenten blijkt ook verbetering in hun groei wanneer ze samen geplant. Aardappelen kunnen worden beplant met bonen planten. Evenzo, erwten met wortelen planten; erwten kunnen ook worden beplant met rapen. Bieten niet goed groeien wanneer geplant met kool of koolrabi. De zeer voedzame spinazie kan worden beplant met bloemkool of egg-plant. En maïs planten kunnen worden geteeld met komkommers en bonen.
Er zijn eindeloze lijsten van DIY-tips voor tuinieren en essentiële dingen om te onthouden. Een tuin is als een thuis voor planten en groenten, zoals een huis is voor ons. Goed onderhoud van een tuin is de sleutel tot een gezonde en productieve planten. Er is niets zoals genoot van de smaak van groenten en fruit uit eigen tuin. Ze zijn niet alleen gezond en schoon, maar ook minder duur dan die in de markt. Het onderhouden van een tuin is een verantwoorde inzet. Indien genomen met zorg en aandacht, het resultaat is een gezonde oogst. Anders is het een teleurstelling en een verspilling van al uw bereidingen en de kosten die betrokken zijn bij het tuinieren.

No comments:

Post a Comment