Monday 13 February 2012

Bamboe Blinds: Installeer en verzorging van Bamboe Window Blinds

Natuurlijke producten hebben me altijd al gefascineerd, dus toen ik verschoven naar mijn eigen appartement het eerste wat ik deed was naar informatie over bamboe rolgordijnen te verzamelen. Ik bamboe jaloezieën verkoos boven de anderen in de meeste van de kamers, omdat de manier waarop het licht filters in via de bamboe panelen is fascinerend. Hier is informatie over hoe te installeren en zorg voor bamboe jaloezieën, ik hoop dat het van enige hulp voor u!
Ondanks het feit dat een gras, bamboe is een van de meest duurzame materialen in de natuur, het is de reden dat fabrikanten een scala van producten, zoals meubels van bamboe te maken, met behulp van dit eco-vriendelijk product.
Bamboe rolgordijnen - Wat zijn ze?
Bamboe blinds zijn blinds die uit gemaakt van bamboe stengels die zijn gesneden stokken en horizontaal gemonteerde. De keuzes van de roll-up stijl bamboe jaloezieën en vouwen-stijl bamboe rolgordijnen toe te voegen een vleugje natuur in een kamer. Deze natuurlijke blinds zijn leverbaar in diverse kleuren, maten, patronen en vlekken, waardoor het een toevoeging die de complimenten van de inrichting.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van bamboe blinds?
Naast het bieden van lichtregeling, bamboe blinds beschouwd als geluk en energie zijn volgens de Aziatische cultuur. Deze jaloezieën zijn ook duurzaam en in staat zijn om vele weersomstandigheden, die het zeker in aanmerking komt als een goede keuze te weerstaan! Bamboe jaloezieën zijn ook goedkoop.
Hoe installeer ik bamboe blinds?
Binnen Mounted Bamboe jaloezieën; Open eerst het scharnierende beugel deuren en de beugels in de zijwand of in de bovenkant van het houten frame schroef. ; Dan clip de valentie clips op het voorste deel van het hoofd spoor. ; Zodra dat gebeurd is, haal de blinde bovenrail in de beugels. ; Nu installeren van de tilt-staf (als het van toepassing is in dit scenario). ; Trek vaststelling van de duidelijke kantelen mouw. ; Vrijgeven snoer en een lagere blind, het snoer naar beneden en naar het midden van de blinde te trekken. ; Om de finishing touch, snap de valentie in clips door het invoegen van de bovenste rand eerst. ; Buiten Gemonteerd Bamboe Rolgordijnen
Om te beginnen, maximaal de blinde naar het raam in de buurt van de top en gebruik een potlood een merk te maken aan beide uiteinden van het hoofd spoor, dit laat je weten waar de installatie beugelbevestiging.; Na dat gedaan monteer de rechter-en linkerhand tussen haakjes ongeveer 1 / 8 centimeter breder dan de potloodstrepen, zodat wanneer de blinde is ingesteld in de beugels past. ; Zodra u klaar bent de bovenstaande stappen plaats de blinde bovenrail op zijn plaats. En sluit vervolgens het scharnierende beugel deuren zorgen dat ze dichtklappen. ; Schuif nu de duidelijke vaststelling van Valence clip over de voorkant van de blinde bovenrail. Houd de lange zijde in de kamer. ; Zodra dat gebeurd is klikt u op de volant clip eenmaal omlaag extra inkeping zodat deze helemaal naar beneden op het hoofd spoor. ; Voor het installeren van de volant het tabblad bocht op zijn plaats. ; Houd vervolgens de volant in de bovenkant van de zijafscherming clips. ; Dat gebeurd, druk op de onderkant van de koof stevig tegen de valentie clips en totdat ze vastklikken. ; Nu lager de blinde helemaal en steek de pennen in de onderste rail voor fixeersteun en een potlood merk op zowel te maken op de beide zijden, waar u van plan om de hold-down beugels installeren. ; Zodra u klaar bent, dat het hold-down haken vastschroeven met schroeven. Zorg ervoor dat zowel de hold-down haakjes zijn niveau. ; Hoe kan ik de zorg voor en schoon bamboe blinds?
Gebruik een schone doek om de bamboe jaloezieën schoon te vegen. Als u van plan om dan wassen ze dit zijn de dingen die je nodig zal zijn. ; Warm water; goede olie zeep; veel zonlicht; Voorschriften; Vul eerst een bad met warm water en olie zeep. ; Then dompel de blinds in de badkuip in een gebundelde vorm en dan shuffle het een paar keer. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat het sop zijn weg vindt in moeilijke hoeken. ; Nu verlof de blinds in het water voor een paar minuten en vervolgens spoel de blinden vele malen naar de zeep verwijderen. Giet de badkuip en herhaal het proces als de blinde is vuil. ; Vervolgens neemt u de blinds naar een zonnige plek en hang ze te drogen gedurende ten minste 20 minuten. ; Hang de blinds weer op de ramen pas nadat ze volledig droog zijn.

No comments:

Post a Comment