Saturday 11 February 2012

Glasfolie Installatie: Decoratieve Window Film

Elke ochtend als de zon vindt haar weg boven de wolken veroorzaakt oververhitting en fading. Ter bestrijding van dit probleem, werden glasfolies geïntroduceerd in de markt. Deze films zijn gemaakt van doorzichtig plastic folie of metaal laminaat.
Wanneer deze glasfolies voor het eerst werden gemaakt waren ze duidelijk en eenvoudig, snel nieuwere producten kwam in de markt. Decoratieve raamfolie is een optie die voortvloeide uit het feit dat mensen wilden hun ramen en deuren met films niet alleen op privacy toe te voegen, maar ook om hun huizen te versieren.
Er zijn twee soorten van decoratieve films die beschikbaar zijn in de markt. Ze zijn, de lijm van polyester en lijm-vrij statische-vinyl films. De lijm films lijken meer populair onder de massa's omdat ze goedkoper zijn dan de lijm-vrij statische films. Natuurlijk als de factoren zoals benodigdheden, tijd en energie die betrokken zijn bij de installatie, kijkt en materialen betreft, dan is de lijm-vrij statische film is een betere optie.
Welke hulpmiddelen heb ik nodig om een ​​decoratieve raamfolie installeren?
Als u van plan om je eigen decoratieve film te installeren, de dingen die je nodig hebt zijn:; Een schaar; Een spray fles, een meetlint, een liniaal, een plastic kaart zuigmond; Een paar papieren handdoekjes; Hoe installeer ik de decoratief raam film?
Er zijn een paar stappen die moeten worden gevolgd in het installatie proces, hier zijn ze:; Eerst en vooral is het van vitaal belang om het gebied schoon te maken waarop de film moet worden toegepast. Daarbij is ervoor te zorgen dat het vrij is van alle resten van vet, vuil en roet. ; Na dat gedaan is, meet de breedte en hoogte van het glas houden ongeveer ¾ cm extra materiaal aan elke zijde van de film. Knip nu de film van deze omvang. ; Zet ongeveer 8 druppels van zeer mild tot een 32 oz. spray fles gevuld met water om uw eigen nat oplossing te creëren. ; Zoek een schoon en vlak oppervlak om de decoratieve film plaatsvindt. Daarbij vergeet niet om het op plaatsen met de release liner. Verwijder nu de release liner en spuit de lijm zichtbaar oppervlak grondig met de instelling oplossing. ; Nadat je een royaal bedrag van de bevochtiging oplossing op het glas aangebracht, de natte film plaatsvindt op het oppervlak van het glas en dan natte het gezicht van de film die wordt squeegeed. Nu met behulp van de plastic spatel te verplaatsen vanuit het midden naar de randen bevochtigende oplossing en luchtbellen te verwijderen. ; Zodra u er zeker van dat alle bubbels zijn verwijderd trim het overtollige film van de randen aan de oppervlakte. Te zorgen voor een schone en continue snijden, gebruik dan een scheermes en een liniaal. ; Gebruik de schone papieren zakdoekjes om het glazen oppervlak schoon en de overtollige oplossing te absorberen rond de randen. ; Words of Wisdom
Soms dingen zijn niet zo makkelijk als geschreven in de instructie - dat is iets dat ik persoonlijk heb meegemaakt. Hier zijn enkele tips die u helpen installeren van de decoratief raam film met gemak. ; Gebruik ruitensproeiervloeistof in plaats van nat oplossing als het weer extreem koud. ; Denk eraan om de patiënt als de film kan een paar dagen droog en volledig houden aan het glas. ; Wees extra voorzichtig bij het verwijderen van de vrijgave lineaire, want als het wordt elkaar geplakt zal het zeer moeilijk om uit elkaar te trekken. ; Als u bellen dat u niet in staat zijn te verwijderen met de plastic spatel en gebruik vervolgens een rechte pen om de Bubble Pop en de lucht uit te werken aankondiging. , Als u worden geconfronteerd met problemen het verwijderen van de lineaire, je zou kunnen proberen de toepassing van een stuk tape op de voorkant en achterkant van een van de hoeken van de film. De lineaire moet loskomen wanneer je de twee stukken tape uit elkaar te trekken! ; Nu ben ik zeker van dat u zou willen weten over hoe de zorg voor de decoratieve raamfolie. Nou! Maak je geen zorgen en gewoon een zachte papieren handdoek en een milde glazenwasser om ervoor te zorgen dat uw ramen glanzend schoon!

No comments:

Post a Comment