Wednesday, 8 February 2012

Energie-efficiënte Space Heaters

Met de winter naderende, zijn vele huiseigenaren zoekt energiezuinige ruimteverwarmers om hun huizen met hulpfunctionarissen warmte bieden, bieden verwarming in kamers die meestal niet zijn verwarmd, en ook om een ​​bron van warmte in geval is er een stroomstoring be.
Met andere woorden, is een ruimteverwarmer gewoonlijk gebruikt om koude gebieden van de home hitte, merkbaar de warmte toename in een enkele gebied, of als energiebesparende middel om verwarming. Bijvoorbeeld, kan helpen door draaien vaststelling de centrale verwarming thuis door een paar graden en behulp een ruimteverwarmer tot een klein ruimte te verwarmen waar u kan zitten of werken in, in geld besparen op uw energierekening.
Met het aantal keuzes in energiezuinige ruimteverwarmers in de markt vandaag, hoe zou u weten welke de juiste is voor u? Nou, kunnen we beginnen door wat de gemeenschappelijke kenmerken zijn van al deze kachels. De verschillende soorten ruimteverwarmers omvatten halogeen gebaseerd verwarmingen, coil convectieprincipe, olie gevulde verwarmingen, en keramische kachels. En sommige van de meest voorkomende kenmerken van al deze kachels zijn: beveiliging tegen oververhitting, bescherming tegen omvallen; en ongeveer 1500W instellingen. De meeste van deze kachels ook geleverd met een standaard drie-aderige voedingskabel van 120V capaciteit, om geaard te verlenen voor de veiligheid en het voorkomen van elektrische ongevallen.
Hieronder zijn een paar ideeën om u te helpen een energiezuinig ruimteverwarmer kiezen uit:
Keramische Element kachel: Deze worden beschouwd als veiliger dan de gebruikelijke, spoel-based kachels. Aangezien de keramische kern is groter in omvang dan verwarmingsspiralen, deze ruimte verwarming kan worden bediend bij een lagere temperatuur, hoewel het releases een gelijkwaardige hoeveelheid energie, die verspreidt over een groter gebied. Bovendien, als gevolg van de bijzondere eigenschappen van keramiek, deze kachel is in staat om de hogere temperatuur te handhaven voor een langere periode in vergelijking met een normale, elektrische verwarming, wat resulteert in een energiezuinige woning.
Olie gevulde Radiatoren: Deze kachels bestaan ​​uit een vloeistof die is opgenomen in een gesloten radiator apparaat. Deze kachel is niet steeds worden bijgevuld uit of bijgevuld. Het interne verwarmingssysteem in deze kachels verhit de olie binnen, die zij vervolgens uitstraalt in de kamer. Met olie gevulde radiatoren zijn zeer energie-efficiënte, aangezien de verwarmingselementen aan de binnenzijde niet voortdurend moeten worden ingeschakeld. Zodra de olie wordt verwarmd, blijft het vrijgeven van de warmte geleidelijk het bijhouden van de kamer op een aangename temperatuur, zelfs met de interne element uitgeschakeld. Ook deze ruimte kachel is vrij van ruis, omdat zij niet beschikken over een ventilator.
Coil-Based convectieprincipe: Fan-gedwongen of convectieprincipe die zijn gebaseerd spoel gebruiken golflengte voordeel infrarood door verhitting van de metalen spoelen in de kachel. Infrarode energie wordt vrijgegeven door de spoelen, die de lucht die passeert hen verwarmt, voordat de lucht wordt geduwd in de kamer. These coil-gebaseerde kachels zijn voorzien met veiligheid mazen in om iets te voorkomen dat in contact komt met de interne verwarmingselementen. Elektrische plint kachels zijn verwant aan spoel-gebaseerde toestellen, behalve dat ze warmte een groter gebied en de hitte duurt voor een langere tijd, waardoor ze meer energie-efficiënt.
Halogeen Space Heaters: Ook bekend als reflecterende kachels, halogeen kachels zijn de nieuwste in verwarmings-technologie. Met behulp van de energie-efficiënte halogeen lamp-technologie, zijn deze kachels gebruik van licht te voorzien warmte aan de omgeving mensen en objecten in plaats van de lucht wordt verwarmd, in vrijwel dezelfde manier als de zon geeft ons warmte. Dit type van directe verwarming is veel comfortabeler dan de verwarming die door oudere technologieën, omdat het directe verwarming bij de aanraking van een knop. Ze hebben meestal een cool touch behuizing, een dubbele veiligheid grill, en een automatische omvallen bescherming, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik thuis, in het bijzonder met huisdieren, kinderen en ouderen.
Naast de kosten te verlagen van de verwarming, zijn deze kachels ontworpen om elk interieur passen. Ja, deze winter, kiest u een energie-efficiënte kachel en nemen afscheid van exorbitante stookkosten!

No comments:

Post a Comment