Sunday 5 February 2012

Ik wil graag een Marriage License, alsjeblieft?

Alles wat je echt nodig hebt om te trouwen is tegenwoordig ID, een paar getuigen, en misschien een beetje bloed. Je kunt trouwen in een rechtszaal, als je wilt. Je gaat door het eenvoudige proces van het invullen van de juiste papierwerk, een paar weken, een ceremonie, en dan is het allemaal gedaan. U een licentie hebt om te trouwen. Het is zeker niet dat makkelijk te krijgen uw rijbewijs. (Dank God)
Voorhuwelijkse begeleiding is een must voor de christelijke huwelijken, als ze willen dat hun dominee om de ceremonie uit te voeren. Ik heb gehoord van sommige gevallen waarin de counseling didn't work out, en de Pastor zou het paar niet adviseren trouwen, of althans wachten. Ik ben niet zeker over Pastor weigeren om te trouwen een paar, maar ik denk dat er waarschijnlijk een aantal gevallen al zo geweest. Buiten de religieuze sector, echter hoeveel werkelijk nodig is voor een paar worden toegestaan ​​om te trouwen?
Hier is het probleem
Er zijn een hoop emoties bij relaties. Een van hen, vaak tijden, is impuls. Mensen die gewoon kan niet willen trouwen omdat ze 'liefde zoveel van elkaar,' zijn in gevaar krijgen in een toezegging dat nergens werkzaamheden buurt manier waarop zij hadden gepland. Verliefdheid is maar al te vaak verkeerd begrepen als liefde, en beter weten in wordt vaak vertroebeld met hart-geslagen gevoelens. Trouwen zonder te weten het goed, slecht en lelijk is een grote no-no, maar het systeem van het verkrijgen van een trouwboekje niet vertraagd alles bijna genoeg voor de mensen twee keer na te denken en krijg een niveau hoofd over die toezegging.
Relaties moeten worden getest. De film License to Wed met Robin Williams is een ongelooflijk humoristische voorbeeld van wat ik bedoel. Indien er is nooit conflict, of een uitdagende tijd in een relatie, of een periode tijd zonder geslacht (als u zij reeds), dan is het niet mogelijk om een ​​realistische indruk van hoe uw huwelijk zal worden. Het leven heeft ups en downs. Als uw relatie is altijd op de omhoog en up, of heeft meer downs dan je kunt tellen, kunt huwelijk wachten. Forever is een lange tijd, en als je huwelijk overweegt, is het belangrijk om realistisch over je relatie.
Gevoelens zijn mooi, maar ze nauwelijks de huur te betalen (of hypotheek). Wat over kinderen? Bent u het eens over hoeveel te hebben, indien op alle? Je kunt vallen voor iedereen, maar dat betekent niet u dezelfde levensvisie of dezelfde opvattingen over wat het huwelijk werkelijk betekent. Verwachtingen moeten worden neergelegd op tafel tenminste zover geld, seks, en kinderen. Een meerderheid van echtelijke meningsverschillen stamcellen uit die drie onderwerpen, dus het is cruciaal dat u elkaars standpunten goed kennen in die gebieden.
Is er een manier om het systeem veranderen?
Er zijn manier teveel mensen trouwen en vervolgens krijgt gescheiden. Ik heb geprobeerd te denken een manier dat onnodige echtscheiding kan worden voorkomen.
Misschien mensen moeten worden verplicht een voorhuwelijkse cursus die hun vaardigheden kan beoordelen in samenwerken als een team, wetende elkaar goed waar het telt, en effectieve conflictoplossing pass. Een ander deel van de cursus kan een lijst van de verwachtingen in het huwelijk en hoe goed ze begrijpen elkaars verwachtingen zijn. Zou het ook een goed idee te bespreken langetermijndoelen en plannen te zien als ze echt wilt worden in dezelfde plaats down de weg.
Ik weet niet wat er zou kunnen werken! Ik zeg alleen dat als mensen beter begrepen wat het huwelijk geacht wordt te willen, zou er een veel lager aantal echtscheidingen zijn. Ik zeg dat sommige mensen down moet traag en werkelijk zorg ervoor dat ze een solide relatie dat het potentieel te groeien over een levenslange heeft hebben.
Misschien iedereen moet een minister zoals in Licentie net vinden to Wed voordat ze de knoop das!

No comments:

Post a Comment