Saturday 25 February 2012

Was zelfgemaakte zeep: Hoe Was Zeep maken

Het maken van zelfgemaakte wasmiddel is een eenvoudig en gemakkelijk proces dat vereist geen speciale gereedschappen of apparatuur. Het kan worden gemaakt met gemakkelijk verkrijgbare materialen, en in vergelijking met commerciële waspoeder, het is veel goedkoper. Het bespaart een hoop door het kappen van uw uitgaven op de dure wasmiddelen en zeep. Met behulp van zelfgemaakte wasmiddel heeft een aantal andere toegevoegde voordelen. Commerciële waspoeder bevat een aantal agressieve chemicaliën, kleurstoffen, parfums en onnodig dat kan op uw kleding blijven, zelfs na het spoelen een paar keer. Deze chemicaliën kunnen hard zijn en schadelijk voor zowel uw kleding en de huid ook. Het maken van zelfgemaakte wasmiddel is een effectieve manier af te weren dergelijke problemen, kunnen we zelfs het incorporeren van bepaalde zelfgemaakte zeep additieven. Hier zijn een paar eenvoudige stappen op hoe te wasserij zeep te maken thuis.
Hoe Homemade Was Zeep maken; Om uw eigen wasserij zeep, allereerst, moet u ofwel Fels nafta of ivoor zeep. Dan moet u soda of natriumcarbonaat en borax. Beide kunnen gemakkelijk gevonden worden in vele winkels. Echter, niet verwarren soda met zuiveringszout, aangezien beide worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zuiveringszout is natriumbicarbonaat en wordt vooral gebruikt in tal van drankjes en voor het bakken van voedsel. Aan de andere kant wordt soda gebruikt bij het maken zeeppoeder, glas en papier, en is ook bekend als soda. Het is heel populair voor het verwijderen van vuil en geur. Borax, aan de andere kant is beschikbaar als een wit poeder, en is een natuurlijk mineraal dat kan witter en geurtjes kleding.
Nu, aan het wasmiddel te maken, zul je 1/3de bar van Fels nafta of ivoor zeep en 1 / 2 kopje elk van soda en borax nodig hebben. Rasp de zeep fijn in een pan en voeg dan ongeveer 5 tot 6 kopjes water. Verhit de pan en blijf roeren van de inhoud totdat de zeep smelt. Zodra de zeep volledig smelt, voeg 1 / 2 kopje elk van soda en borax aan de oplossing. Roer het mengsel tot beide soda en borax te ontbinden. Neem nu een emmer van de juiste maat, meestal een 2 liter emmer zou ideaal zijn voor het doel. Voeg 4 tot 5 kopjes heet water en giet de hele inhoud van de pan erin en roer goed. Voeg een liter water in de emmer en laat het mengsel gedurende ten minste 24 uur afkoelen en dikker worden.
Was het maken van zeep voor het zware schoonmaakwerk; Als je sterker wasmiddel voor het zware schoonmaakwerk, dan alles wat je hoeft te doen is het gebruik van een iets grotere hoeveelheid van Fels nafta of ivoor zeep. Rasp 2/3e van Fels naphtha zeep in een steelpan. U kunt ook gebruik maken van een bar van ivoor zeep en volg dezelfde procedure als hierboven beschreven. Voor de geur, voeg gewoon een aantal essentiële oliën, die een milde en frisse geur zal geven aan uw wasgoed zeep.
De resulterende zeep zou niet een vaste gel, in plaats daarvan zou een vloeibare gel worden. Als je een dikkere zeep, verlaag dan de hoeveelheid water een beetje. U kunt de wasserij zeep in een container, waardoor wat ruimte aan de bovenkant, zodat u goed roeren of schudden voor gebruik. Een ander belangrijk punt om op te merken is dat dit zelfgemaakte wasmiddel niet zou kloppen als zijn commerciële tegenhangers. Toch zou haar prestaties niet beïnvloed worden door dit feit.
Het maken van waspoeder thuis is heel eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden of gereedschappen. Deze eenvoudige tips over hoe te maken wasserij zeep zal helpen u uw eigen wasserij zeep en geld besparen ook.

No comments:

Post a Comment