Thursday 1 March 2012

Kelder remodellerend ideeën

Kelders zijn vaak de meest genegeerde delen van onze huizen omdat ze niet zichtbaar zijn voor de meeste van de tijd dan de meeste van hen ofwel het een berging of een armoedige kamer voor gebruik wanneer dat nodig is, maar ik heb gezien huizen die mooie kelders hebben en dat eigenlijk definieert uw huis op een innovatieve manier. Dus hier zouden we discussiëren over een aantal kelder remodellerend ideeën, die zou je kelder transformeren van de slordige en vochtige plek om een ​​mooie en warme bruikbare ruimte.
Praktische Kelder remodellerend ideeën en tips
Waterdichting van de Kelder-Het eerste dat moet worden gedaan om de kelder waterdicht is het zo dat het kan worden gered van schimmels en schimmels en na verbouwing en renovatie van het moet niet bederven uw tapijt of uw meubels die je in de kelder. Meeldauw kan ook leiden tot het afpellen van de verf op de muur en crack op hen. Dus waterdicht is voordat u het probeert te verbouwen.
Ventilatie van de ruimte - Het volgende ding dat moet worden overwogen, is de ventilatie van de ruimte die is belangrijk omdat de ruimte op welke wijze wordt het gebruikt moet p [Roper ventilatie zonder welke het zou worden benauwd en ongezond om in te wonen Dus je cam te gebruiken glazen ramen, die veilig zijn en ook in staat voldoende hoeveelheid als het licht te komen in de ruimte en ook zij zien er goed uit.
Manieren om de Kelder Gebruik - Er zijn verschillende manieren waarin u kunt uw kelder te zetten zoals je kan maken ruimte voor de kinderen van het huis of de jongeren in het huis die wat privacy nodig, zodat de kelder kan de beste kamer voor hen . U kunt ook omzetten in een klein en gezellig sportschool waar je wat zweterige uren in plaats van het houden van alle apparatuur in een bulk van de slaapkamers en de woonkamer.
Kleur Ideeën voor de Kelder-Voor een kleine en slecht geventileerde ruimte is het beter om heldere kleuren, waardoor de ruimte zou maken hebben kijken vrolijk en helder in plaats van somber en saai. Dus je kunt proberen met behulp van de kleuren blauw, oranje en rood of een combinatie van deze. U kunt ook mix en match deze met een aantal andere kleuren zoals groen en de tinten. U kunt ook een combinatie van kleuren ook proberen door er een kleurrijke tapijt of vloerbedekking of gordijnen gebruikmakend van een combinatie. U kunt gebruik maken van verschillende materialen toe te voegen aan uw zing anders sombere kelder.
Verlichting Tips voor uw kelder - Sinds de kelder de minste hoeveelheid licht ontvangt, is het raadzaam om een ​​soort van verlichting regeling voor de ruimte. Proberen en krijgen een maximale licht op het plafond, zodat je een effect te wijten aan het plafond, die ziet er niet zo laag als het is en om na te denken het licht terug uit het plafond kunt u spiegels te monteren op het te verkrijgen. Het zal niet alleen licht reflecteren, maar zou ook een illusie van grotere ruimte.
U kunt gebruikmaken van deze kelder remodellerend ideeën en geven een nieuwe vorm en functie, dat ongebruikte deel van uw huis.

No comments:

Post a Comment