Thursday, 15 March 2012

1950 Kapsels

De jaren 1950 zag een heleboel van diverse veranderingen, lanceert, mode verandert en zelfs controverses ook. Dit was het moment waarop de oorlogen bijna was afgelopen en er waren een aantal interessante veranderingen in de mode-scenario. De zak jurk werd gedragen met veel enthousiasme en poedel rokken ook aandacht gekregen. De mooie en prachtige Audrey Hepburn creëerde golven met haar stijlvolle kapsels. Chanel en Dior werden overhoop zover de silhouetten waren betrokken. De jaren 1950 zag ook een heleboel van kapsalons aankomen op de schoonheid scenario. Dit leidde tot een hele nieuwe dimensie voor de jaren 1950 kapsels. Lees verder om meer over de verschillende soorten kapsels 1950, waarvan een aantal zelfs zijn vandaag de dag gebruikt, en hoe deze hun populariteit verworven in de tijd te leren kennen.
1950 Kapsels:; vrouwelijk, romantisch, stijlvol en natuurlijk, dit was hoe het was in de jaren 1950. Periode van de jaren 1940 zag de vrouwen dragen praktische kapsels, want dit was een moeilijke periode was de meesten van hen als gevolg van oorlog. Vrouwen moesten werken en beheersbaar kapsels waren de meeste voorkeur. Kapsels kreeg glam door de jaren 1950 en dit was het moment waarop de paardenstaart bekendheid verworven. Afgezien van de paardenstaart, de Franse vlecht was ook in zwang.
1950 kapsels zag ook wat meer detaillering en uitgewerkte vormgeving in de latere periode. De poedel geknipt was een dusdanig dat bekendheid kreeg. This omlijst het gezicht en gaf hem een ​​vrouwelijke touch. Vrouwen hield uitgeven aan het krijgen van dit gedaan uit de schoonheidssalon. Dit is iets dat onveranderd is gebleven in de tijd!
Vrouwen droegen ook hun korte haar en graag pronken ook. De jaren 1950 kapsels had ook kort haar dat was losgelaten net onder de oren. Deze losse vlechten waren over het algemeen gekruld en vrouwen droegen ook een scheiding, hetzij aan de linkerkant of de rechterkant. Pony werden gebruikt om het gezicht, die waren ook gekruld en frame.
Nog een andere populaire kapsel van de jaren 1950 was de bouffant. Dit was de tijd die vrouwen zich op haarspray op de juiste look te krijgen. Jongeren hielden op de korte en gelaagde bezuinigingen dragen. Deze hadden vaak golven die naar beneden stroomde uit de kruin. De randen waren altijd gekruld, samen met de zijkanten ook. Hoepels en wijd uitlopende rokken, jurken en strakke rokken werden gedragen om speciale gelegenheden.
Kapsels in de jaren 1950 zag ook het gebruik van sjaals over het haar. Vrouwen graag hun haar krullen en dit was ook opgestoken of teruggetrokken in een knot en een sjaal was over het algemeen gedragen over dit.
De bijenkorf was nog zo'n kapsel dat ontstond in de late jaren 50. Dit was zo'n kapsel dat uitgebreide styling vereist bij de schoonheidssalon. Dit vereiste het gebruik van een natte roller set en het gebruik van een föhn. De bijenkorf kapsel is een soort van een opgestoken kapsel, dat is een strak en chic en werd gedragen met toga's in die periode.
Mannen volgden Elvis Presley, die populair de bakkebaarden. Dit is echter niet blijven voor een zeer lange tijd waarschijnlijk als gevolg van het feit dat bakkebaarden waren moeilijk te beheren.
Wie kan vergeten de film, Roman Holiday, waar Gregory Peck en Audrey Hepburn charme, gratie, stijl en charisma uitstraalt in deze romantische komedie. Ik herinner me vooral de scène waar ze afsnijdt haar lange lokken vrij tegen de sociale normen. Ze had zelfs de kapper verbaasd met haar vreemde beslissing. Het resultaat was zelfs nog beter; Audrey Hepburn straalde stijl en er heel glamoureus met haar korte kapsel! De zachte krullen achter de oren en de delicate gekartelde randen die omlijst haar gezicht geholpen om haar gelaatstrekken te accentueren.
De Ducktail kapsel was populair onder mannen. Dit was ook bekend als de DA of de eend kont. Ladingen vet werd aangebracht op het haar en de haren gekamd, was terug met kont van een eend die zijn gemaakt op de achterkant van het hoofd.
Sommige van de jaren 1950 kapsels te zien, zelfs vandaag, hoewel het in een aangepaste manier. Dit was een glorieuze periode dat grote veranderingen in de mode-scenario zag.

No comments:

Post a Comment