Wednesday, 28 March 2012

Wedding Etiquette

Een bruiloft is een mooie en speciale gelegenheid niet alleen voor de bruid en bruidegom, maar ook voor hun familie en vrienden. Er bestaan ​​een aantal fundamentele etiketten voor elke huwelijksceremonie en er is altijd een goed omschreven rol voor iedereen die een deel van de bruiloft vanaf het echtpaar, hun gezinnen, de bruidsmeisjes, bruidsjonkers evenals de gasten. Hier zijn enkele van de algemeen volgde bruiloft etiquette.
Huwelijken Etiquette voor het paar en hun familieleden
Ondanks het feit dat tegenwoordig de kosten van de bruiloft een gelijke verdeling van door het paar, met of zonder financiële bijdrage van hun ouders, zijn er altijd van overtuigd geweest gestelde normen ten aanzien van wie betaalt voor bepaalde specifieke uitgaven in het huwelijk. Hoewel de meeste van de moderne koppels zou niet volgen van deze traditionele bruiloft etiquette, zijn er sommigen die zich liever aan het. Het algemeen van de bruid kant verzorgt van het huwelijk van de bruidegom de ring, cadeaus en accommodatie voor de bedienden, de bruiloft cadeau voor de bruidegom, de bruid trousseau, de uitnodigingen, de ceremonie kosten, inrichting en accessoires voor bruidsmeisjes, bloem meisje en de ring aan toonder. Aan de andere kant van de bruidegom neemt de verantwoordelijkheden voor de bruiloft de bruid de band alsmede de verlovingsring, de huwelijksreis boeken-, bruids-geschenk, trouwboekje, accommodatie en cadeaus voor bruidsjonkers, bloemen voor de bruid, de afscheidscadeau corsage, boutonnières voor de mannen, vergoeding voor geestelijken persoon, huwelijksgeschenken voor de pasgehuwden en ook de kosten voor de repetitie diner en de reis-en verblijfkosten.
Wedding Etiquette voor de Maid of Honor, beste man, bruidsmeisjes en Groomsmen
De meid van eer en de beste man een belangrijke rol spelen in het helpen van de bruid en de bruidegom met de planning en de regelingen voor de bruiloft en hebben ook een rol spelen bij de huwelijksceremonie. Als je zijn aangeboden aan iemand bruidsmeisje of de beste man te worden, bedenk dan dat die een meisje van eer of de beste man op de bruiloft is een verantwoordelijke rol. De meid van eer is aan de bruidegom de ring dragen tijdens het lopen door het gangpad. Meestal het bruidsmeisje is betrokken bij het huwelijk planning en pre-wedding planning en activiteiten, zij het de uitnodigingen, versieringen, de bruids douche of het helpen van de bruid aan te kleden op de trouwdag. De beste man heeft te verzorgen van de regelingen en accessoires van de bruidsjonkers en leidt op de bruiloft. De bruidsmeisjes, bruidsjonkers en leidt ook een rol in de huwelijksceremonie en zullen naar verwachting zorgen tijdens en vóór het huwelijk, zoals vereist door het echtpaar te helpen.
Wedding Etiquette voor gasten
Bruiloften zijn speciale gelegenheden en worden uitgenodigd door iemand om een ​​deel van hun grote dag is een ding om dankbaar voor te zijn. Zodra u een uitnodiging krijgt voor de bruiloft Zorg ervoor dat u reageren op de uitnodiging en bevestigen of u de bruiloft aanwezig zijn. In het geval dat de uitnodiging zegt mag je een date met je, je kunt gelukkig doen maar als er geen duidelijke indicatie over het krijgen van een datum mee, het beter is niet te doen. Krijgt het paar een geschenk, erachter te komen of ze zijn geabonneerd op een specifieke gave register en dienovereenkomstig hen een passend geschenk te krijgen. Voorkeur kies een geschenk dat nuttig kan zijn voor het paar, terwijl ze over om samen te beginnen aan hun prachtige reis. Terwijl u op de bruiloft zorg ervoor dat u persoonlijk gaan feliciteren met het gelukkige paar en de interactie met hun gezinnen. Vóór het verlaten van de trouwlocatie, zorg ervoor dat je vertellen het echtpaar en hun familieleden dat je gelukkig was om een ​​deel van hun feesten en dat alle regelingen waren goed gedaan.
Huwelijken Etiquette voor de uitnodigingen, Bedankt Notes en Gunsten van het Huwelijk
Zorg ervoor dat u het verzenden van de huwelijksuitnodigingen ruim voor de bruiloft. Vermijd mensen uitnodigen via de telefoon of via e-mail pas sinds enkele gasten kunnen begrijpen. Vermeld alle essentiële informatie en details over de bruiloft uitnodigingen, zodat het geschikt is voor de gasten om alle informatie te begrijpen van de uitnodigingen. Vermeld in het geval je van plan bent om een ​​dresscode op de bruiloft te hebben. Uw baan niet eindigt met het einde van de huwelijksceremonie, die dankbaar voor uw gasten is een van de belangrijke bruiloft etiquette. Het algemeen het echtpaar en hun families hun dankbaarheid met de hulp van de bruiloft gunsten en dank u notities. Regelen voor de bruiloft gunsten ruim van tevoren zo goed, en zorg ervoor dat u kiest voor identieke huwelijksgunsten voor alle gasten op de bruiloft, zodat niemand voelt dat iemand anders kreeg een geschenk beter dan de hunne. Het versturen van dank-je merkt is ook een gezonde gebaar naar uw dankbaarheid uitspreken voor alle gasten die siert de gunstige gelegenheid in je leven.
Als je houdt van dit artikel en zijn op zoek naar meer huwelijk verwante artikel, hier is een artikel over Wedding Toespraken.

No comments:

Post a Comment