Tuesday 13 March 2012

Dating Advice

Ik begrijp niet het hele dating ding. Ik weet dat het recht van de vleermuis als ik ben geïnteresseerd in iemand, en ik wil niet dat ze hun geld verspillen aan mij en neem me uit eten als ik weet dat ik ben niet geïnteresseerd in die persoon. ~ Britney Spears
Nou, misschien niet iedereen zo goed zijn als Britney Spears als het gaat om het kiezen van de juiste man.Dating is een van de beste opties voor mensen om uit te gaan, tijd doorbrengen met elkaar en verkennen de mogelijkheid van een bloeiende romance. Echter niet elke dag kan een cakewalk zijn en dus ook hier is een aantal dating advies dat je kan gebruiken terwijl u verder met uw jacht naar Mr Right of mevrouw Rechts.
Kies de juiste locatie
Terwijl de vraag van iemand voor een datum denken aan een locatie die u zeker zult u comfortabel met. In het geval dat u verwacht een kleine onhandigheid en kriebels op de eerste dag denk plezier locaties die u kunnen helpen het ijs te breken. U kunt bijvoorbeeld gaan bowlen, vissen, of gewoon samen een film meepikken. In het geval dat je al weet de persoon en voldoende vertrouwen, ga dan voor een diner bij kaarslicht, een wandeling op het strand, sterren te kijken en zo verder. Altijd denken van de plaatsen die zullen worden interessant en leuk voor jullie beiden.
Heb je geen vooropgezette ideeën over je date
Hebben geen vooraf bepaalde ideeën over de persoon die u over de tot nu toe. Als u een gemeenschappelijke kennis die niet sterk denken over je date, laat dit niet van invloed op uw standpunt. Probeer en voldoen aan de persoon en zie voor jezelf hoe de persoon is. Altijd uit te gaan op een datum met een open geest, zonder te verwachten eventuele bijzonderheden en is er een kans dat je weer terug met een glimlach op je gezicht.
Comfortabel, wees jezelf
Er wordt vaak gezegd dat als je op een datum moet je je beste beentje voor om de perfecte eerste indruk te maken te zetten. Hoewel dat misschien wel helpen, terwijl dating, het ding dat eigenlijk zal een lange weg is jezelf zijn! Pretenderen niet iemand te zijn dat je niet en laat de persoon die je kent en je wilt voor wie je bent. Dating is over de mogelijkheid van de compatibiliteit en het verkennen van romantiek, dus comfort is het eerste ding dat je moet zoeken. Niet over-jurk en probeer het krijgen in ongemakkelijke kleren om je date te imponeren.
Don't Rush - Neem Dingen Slow
Never rush in een relatie, terwijl op een datum. Laat de dingen vooruitgang stap voor stap. Bijvoorbeeld slapen op de eerste dag is misschien niet echt een geweldig idee, zelfs als je in het moment en voel u krijgt meeslepen. Gaan voor drie tot vier keer of zoveel data als u nodig heeft om ervoor te zorgen u de persoon. Zodra u zeker bent dat u als de persoon kunt u de relatie te nemen naar het volgende niveau.
Hou het gesprek gaande
Een goed gesprek helpt je altijd weet dat een persoon beter. Denk aan willekeurige proefpersonen om te praten over, maar dat het onderwerp belangen je date te maken. Kraken van een paar grappen misschien goed idee om het ijs te breken, maar zorg ervoor dat je grap en de timing is nodig. Je wilt niet tot grote schaamte van het kraken van een slechte grap en het krijgen van de 'Dat is niet eens in de buurt om grappige' blik van je date gezicht. Er zullen pijnlijke stiltes en abrupt onderbroken, maar zorg ervoor om het gesprek gaande. Laat je niet beschaamd en verward als jullie beiden plotseling lijken te zijn van onderwerpen om te chatten over. Vraag maar eens aan je date open vragen om het gesprek verder te nemen.
Don't Lie - Wees eerlijk over jezelf
Dating is ongeveer op zoek naar een perfecte metgezel, en vanzelfsprekend kun je niet wilt een relatie met leugens te starten. Lieg nooit op een datum - zij het je werk, je salaris, je huis locatie, uw familie-achtergrond, of een ander ding dat kan komen in een gesprek. Wees eerlijk tegenover je date. In het geval dat u zich ongemakkelijk voelt het beantwoorden van een bepaalde vraag, zeg dat maar niet erover liegen.
Geloven niet in cliches
Deze is speciaal voor de dames. In een tijdperk waar we ruzie over de gelijkheid van mannen en vrouwen verwacht dat hij de rekening krijgt is gewoon dom. De beste manier is om 'go Nederlandse' (een ieder van u betaalt voor wat je hebt gehad) of anders gewoon gelijk verdeeld het wetsvoorstel. Zeker als het je eerste date, dragen genoeg geld of uw creditcard te kunnen betalen voor jezelf.
De praktijk Veilig Dating
Gebruik geen onbetrouwbare bronnen voor dating. Blind dates opzetten via een onbetrouwbare dating bureau, of een datum gepland met uw online-vriend zou kunnen blijken dat een goeie worden, maar zeer zeker over de betrouwbaarheid van een persoon in geval van blind dates of internet-data worden. Mensen die je ontmoet op de social networking website of in een chatroom misschien niet altijd blijken te zijn goed, er zijn veel gevaarlijke mensen die op de uitkijk voor de slachtoffers op het internet. Hebben geen verdachte drinken of te veel alcohol tijdens de dag, zodat u alert blijven en in uw zintuigen de hele dag.

No comments:

Post a Comment