Sunday 11 March 2012

Commerciële kunstmeststrooiers

Kunstmeststrooiers zijn machines die gebruikt worden voor een goede verdeling van meststoffen in de velden. Er zijn ook gazon zalingen die beschikbaar zijn. De soorten spreaders beschikbaar in de markt zijn onder meer de uitzending spreaders, drop zalingen en graszaad zalingen. De uitzending spreaders worden gebruikt om grote gebieden van een bodembedekking overwegende drop spreaders zijn bedoeld voor specifieke toepassing. De uitzending kunstmeststrooiers gebruik maken van een draaiende schijf aan de meststoffen te verspreiden. De daling van de zalingen zijn goed voor bemesting op een lineaire manier.
Commerciële kunstmeststrooiers
De spreaders die worden geproduceerd voor commerciële doeleinden worden ontwikkeld en geproduceerd in vele verschillende variëteiten. Materiaal zoals roestvrij staal en carbon kan worden gebruikt in de productie van deze zalingen. Kunstmeststrooiers zijn ook gegroeid verfijnd met de tijd, en sommige van deze zijn voorzien van elektronische display controles. Er zijn over het algemeen twee soorten spreaders, namelijk., De truck monteren en trek type. Deze twee types van zalingen worden vervaardigd in diverse maten en soorten.
Magna spreiden en het pull type zalingen worden gebruikt om grote delen en een strooier product genaamd 'Magna Spread' kan verspreiden 2 ton kunstmest per hectare bestrijken, in 80 voeten zwaden met een snelheid van 14 mph. De strooier kan worden getrokken met de hulp van een tractor. De brandstof en de efficiëntie wordt verhoogd met 25% als gevolg van deze strooier.
Trooper; De strooier product genaamd 'Trooper' is een sterke en robuuste machine. Het is ontworpen voor het zware werk, en wordt gebruikt voor de vloot toepassing.
De sprinkhaan; 'De Sprinkhaan' is een andere spreider product onder de reeks van kunstmeststrooiers, en heeft een capaciteit tot 7 ton kalk en 5 ton kunstmest te spreiden. Het heeft een laadvermogen van 180 kubieke meter. De hopper is 8 meter breed en 9 meter lang, met de rust zijden met een hoek van 45 graden. De 16 stalen gaas wordt aangedreven door een wiel de grond en helpt bij het aanpassen van de snelheid van verspreiding met die van de rijsnelheid. te vergemakkelijken top dressing en rij bijsnijden, de strooier heeft een hoge bodemvrijheid.
Triad; De Triade is in staat om de verspreiding van drie verschillende materialen tegelijk. De korrelige meststoffen die worden verspreid door deze strooiers kunnen worden verdeeld in verschillende snelheden. De verspreiding van de tarieven van de trechters bereik van 10 lbs. tot 250 lbs. per acre. Het helpt bij de toepassing van micro-nutriënten efficiënt op hun voorgeschreven tarieven. De strooier kan leveren de meststoffen in 80 voeten zwaden en ook bij hoge snelheden. De werking van deze strooier kan worden gecontroleerd en aangepast door een exploitant uit een taxi.
De Liberty Series; Deze worden beschouwd als de meest duurzame van alle kunstmeststrooiers. De kenmerken van deze strooiers zijn de 7 en 10 gauge staal constructie, 5 - 9 ton laadvermogen pakketten op de begane wheel drive systemen, onder andere functies. Dit zijn zware spreaders beschikbaar in zowel de hydraulische en mechanische systemen. Een speciale 'Inverted V' functie is bedoeld om efficiënt te verspreiden kalk.
Kunstmeststrooiers zijn een belangrijk instrument in de juiste en efficiënte verdeling van meststoffen in de velden. De hierboven genoemde commerciële kunstmeststrooiers behoren tot de beste in de markt. Men moet kiezen voor een spreader dat zijn wensen en budget past behoren.

No comments:

Post a Comment