Tuesday, 20 March 2012

Zeer korte kapsels: Man Korte Hairstyles

Voel je je zenuwachtig iedere keer dat je kapper de indruk wekt of noemt zeer korte kapsels? Het is waar dat op zeer korte kapsels niet bedoeld zijn voor zomaar iedereen en men moet aan bepaalde factoren in overweging voordat je in voor een kort kapsel. Soms kunt u niet zeker welke ingekort zou zijn meer geschikt voor jou. De meeste dames voelen zich vaak bang om te snijden in hun haar kort, want het zou ze beperken, als het gaat om de keuzes die beschikbaar zijn voor het kapsel. Maar dit doet eigenlijk niet kloppen!
Diversiteit is het kruid van het leven en dat geldt ook voor zeer korte kapsels ook. Dus als je de sprong te wagen en stap in de salon te nemen, hier zijn een paar factoren te overwegen:; gezichtsvorm, haartype of haar textuur; Haar producten die worden gebruikt om het te handhaven; De kleur van het haar; Het soort maak je het algemeen van toepassing; gezichtsvorm: ten eerste, het analyseren van uw gezichtsvorm. Trek al je haren uit het gezicht en als de ronde, vierkante, ovale of het hart te zien gevormd. Kijk online voor de basisvormen als je een duidelijker beeld. Dit zou u helpen om uw eigen identificeren, na vergelijking. Als het gaat om zeer korte kapsels, wilt u wellicht niet alle risico's nemen, dus laten vallen op de plaatselijke kapsalon en gebruiken hun beeldvorming om te weten hoe je zou verschijnen in verschillende looks. De korte haarsnit stijlen kan blijken bepaalde dingen over je gezicht dat je niet kan ongeveer comfortabel zijn. Het geeft ook een gevoel van zullen worden blootgesteld, hoewel dit varieert van persoon tot persoon. Als uw gezicht heeft de neiging om zwaarder op de kaaklijn, moet u bij voorkeur te vermijden korte kapsels die kunnen toevoegen aan het grootste deel van het gebied.
Haartype of Haartextuur:; Ken je haartype voordat je in voor de korte kapsels. Het kan krullend recht zijn,, golvend of dichtbegroeid. De aard van de korte haarsnit u beslist moet makkelijk te onderhouden. Dit komt omdat het haar type heeft goed gel met de cut. Bijvoorbeeld, zou een korte stompe snit ziet er echt fantastisch voor recht en glad haar. Het zal moeten geen extra functionaliteit voor het in stand te houden op een dagelijkse basis. Voor golvend en dik haar, kan men veel lagen, dat maakt het gladder. Laten we eerlijk zijn, een korte snit kan er goed uitzien op de foto's die zijn spatten op de advertenties, maar zeker niet betekent dat het altijd geweldig uitzien op je.
Haarproducten voor kort haar:, zelfs al heb je de perfecte, leuke, korte haarsnit gevonden, zal het niet de tijd nemen om te krijgen messed up als je gebruik maakt van de verkeerde soort producten. Vrouw korte kapsels ook onderhoud nodig maar niet op een manier die nodig is voor lang haar. Een goede conditioner, mousse, gel, sprays etc allemaal helpen bij het creëren van de perfecte look. Dus, ga in gereputeerde merken als je die aankoop te doen. Raadpleeg uw kapper en weet welke producten passen bij uw korte haarsnit. Kijk voor kruidengeneesmiddelen die als je wilt om de agressieve chemicaliën die kunnen worden gevonden in de meeste producten vandaag de dag te vermijden.
Haarkleur:, weet je huidskleur voordat u ervoor kiezen om de haarkleur te veranderen. Wilt u misschien enkele gekleurde strepen toe te voegen voor uw korte kapsel, maar het kan draaien op een ramp zijn als het niet mengen met de huid. Kleuren kan echt helpen om het kapsel te verbeteren en uw zeer korte kapsels kijken ultra glam, als professioneel gedaan te helpen.
Make-up:; Dit is een belangrijke factor om te overwegen voor korte kapsel bezuinigingen. Zeer korte kapsels te brengen meer aandacht aan je gezicht. Dus, een besluit over wat zijn jouw beste eigenschappen en spelen op hen. Als het de ogen, verbeteren ze met goed oog make-up. Als het je lippen, kun je deze verfraaien met een goede lippenstift.
Vrouw korte kapsels zien er goed uit met in combinatie met accessoires. Lange oorbellen of studs, chokers, kettingen, hangers aantrekkelijke allemaal helpen om de aandacht te brengen om de nek. Een blik door de winkelcentra zou onthullen een verscheidenheid aan opties die u kunt gebruiken om uw korte kapsels te versieren. Voeg wat glitter om je haar te lokken met enkele trendy accessoires.
Dus meiden, zijn tijd laat uw zorgen achter en gaan in voor een leuke, korte kapsel dat is vet, gedurfd en voel je je vertrouwen in jezelf.

No comments:

Post a Comment