Friday, 23 March 2012

Tips voor het installeren van Vinyl Siding

Vinyl gevelbeplating is uitgegroeid tot de meest populaire materiaal dat wordt gebruikt om de buitenkant van gebouwen zijn deze dagen. Grote hoeveelheden ervan wordt gebruikt in de verbouwing markt, aangezien meer en meer mensen gebruiken het om hun oude houten gevelbekleding te dekken of de vervanging van hun oude aluminium gevelbeplating mee. Meer dan 2 miljard vierkante meter van vinyl wordt geproduceerd in de Verenigde Staten elk jaar.
En de verwachting is dat dit aantal aanzienlijk zal toenemen met de komst van de nieuwe vaste kern vinyl gevelbeplating. Mensen die vroeger vinyl ziet er een hekel vinden dit product heel aantrekkelijk. Ook de brede waaier van kleuren die vinyl gevelbekleding is verkrijgbaar in deze dagen - van crèmes om bruin tot blues, greens tot rood - is een andere factor voor de toenemende populariteit. Bovendien zal de stijgende kosten van energie ook leiden tot meer huiseigenaren kiezen voor vinyl gevelbeplating, om hun huizen energiezuiniger te maken.
Hoewel vinyl gevelbeplating is niet bijzonder moeilijk te installeren, maar dit vereist enige vaardigheid, de juiste apparatuur, en een bepaalde hoeveelheid van lay-out vaardigheden om het te repareren. Dus, hier zijn een paar tips over hoe je vinyl gevelbeplating te installeren:
De instrumenten die nodig voor het installeren Vinyl Siding
Een paar fundamentele hulpmiddelen zijn nodig om vinyl gevelbeplating te installeren. In het geval dat u een regelmatige DIY-er, dan heeft u waarschijnlijk de meeste van deze tools. Het gereedschap dat u nodig zijn:; Een fijne bladen cirkelzaag; Chalk lijn; Meetlint; Level; Hammer; Caulk en Gun; Framing vierkante
Tinsnips; Utility mes; Zagen / snijden tafel; Boor, Ladders, steigers Andere apparatuur; U zal ook een aantal gespecialiseerde tools zoals een spijker slot punch en een snaplock punch. Je kon ook een zip-unlock tool erg handig.
De voorbereiding van de Surface
Het oppervlak waarop het vinyl siding zal worden geïnstalleerd moet worden zowel massief als glad. Dit is ook de tijd af te sluiten alle bronnen van energie lekken. Afdichting alle scheuren rond deuren en ramen met afdichten.
Dit is ook het moment waarop je moet installeren onder schuim mantel folie om, zodat het gebouw energiezuinig. Dit is vooral nodig wanneer u vinyl gevelbeplating te installeren op een houten of bakstenen eenzijdige huis. Als het een nieuw gebouw dat je vinyl gevelbeplating op, dan is het installeren, afgezien van het schuim bekleding moet u ook een barrière tegen het binnendringen van water en lucht te installeren.
Begin met het installeren van de Trim
De kroonlijsten van de voordeur, bogen, droger vent accessoires, licht te blokkeren, J kanalen, hoekstijlen, en zo verder moeten eerst geïnstalleerd worden. In feite is de vinyl siding laatste geïnstalleerd. De J-kanalen, hoekstijlen, en de andere stukken van de trim een ​​kanaal waarbinnen de vinyl gevelbeplating's uiteinden worden gebracht. Dit helpt te verbergen het afgesneden uiteinde van het vinyl gevelbeplating. De trim en vinyl siding zijn heel plooibaar als u werkt in warm weer. Ze kunnen vrij eenvoudig worden gesneden met tinsnips.
Installeer een aluminium Starter Strip
De stukjes van vinyl gevelbeplating interlock met elkaar. Vinyl gevelbeplating is geïnstalleerd door te beginnen aan de onderkant van het gebouw en de afwerking aan de top. De slots op het bovenste gedeelte van het vinyl gevelbeplating worden gebruikt om blinden nagel het materiaal. Een stuk van de pre-starter gebogen strip gemaakt van aluminium moet worden geïnstalleerd om het eerste stuk van vinyl gevelbeplating voorkomen fladderend in de wind. Dit moet parallel of op het niveau van de lijn die je wilt houden als het vinyl gevelbeplating is gemonteerd te worden geïnstalleerd.
Zorg ervoor dat het eerste stuk van vinyl gevelbeplating vast recht tegen de starter strip, en elk van de volgende stukken van gevelbekleding moeten goed worden vastgesteld tegen de hieronder. Dus, als de starter strip scheef is vastgesteld, zal de rest van het vinyl gevelbeplating ook scheef.
Het installeren van de hoekstijlen
De trim en de vinyl gevelbeplating zal krimpen en uitzetten met de veranderingen in de temperatuur. Daarom moet je om te werken een plan uit om dit tegen te gaan. De hoekpalen moeten worden vastgesteld op een ¼ inch afstand van de bouwkundige constructie of enige andere horizontale stopplaats op de top van elk van de hoeken. Elke hoek die toezicht zou moeten loodrecht en vervolgens de eerste spijker moet worden aangestuurd in de top van de sleuven bedoeld voor nagels. Iedere spijker moet worden vastgesteld in de top van de sleuven. Dit zal de hoekpalen te hangen van de nagels. De nagel kop moet worden bewaard bij een afstand van 1/32-inch van het vinyl gevelbeplating. Dit is wat er zal ruimte te geven aan het vinyl gevelbeplating te contracteren en uitbreiden.
Als twee lengtes van de hoekpaal bij elkaar moeten worden gesplitst, zal het bovenste deel overlappen de onderste stuk. Hierdoor kan het regenwater worden afgevoerd.
Het installeren van de Vinyl Siding
Alvorens daadwerkelijk te installeren, onderzoeken of het volledige paneel van de vinyl gevelbeplating. Let op de onderste en bovenste hoeken aan de voorkant en achterkant. Deze inkepingen zijn gemaakt in de fabriek, en ze zijn belangrijk. Wanneer u een afgezaagd stuk gevelbekleding je kon het zelfs nodig om ze te repliceren krijgen. Deze inkepingen zal u helpen om overlapping van de stukken van vinyl gevelbeplating. Vanwege de kerven, de stukken van de gevelbekleding staat zullen zijn om zelfstandig zijwaarts worden verplaatst van de andere stukken.
Vinyl gevelbeplating is gevoelig te rammelen in de wind. Ook de warmte en de zon maken vinyl gevelbeplating uit te breiden en in omvang toenemen. Dit zijn de redenen dat het zeer belangrijk om de vinyl gevelbeplating goed nagel. Als het vinyl gevelbeplating is te los genageld, zullen ze flap en rammelen in de wind. Omgekeerd, als ze zijn genageld te strak, zullen ze buigen en bel wanneer het weer warm is. Het is echter vrij eenvoudig om het vinyl gevelbeplating goed nagel. De flens van de vinyl gevelbeplating moet stevig worden vastgezet tegen de mantel. De nagel moet worden gereden, zodat het hoofd wordt gehouden op een afstand van 1/32-inch van het oppervlak van de vinyl gevelbeplating. Dit is de juiste hoeveelheid ruimte die nodig is om te zorgen dat de verschillende weersomstandigheden niet het vinyl gevelbeplating beïnvloeden.

No comments:

Post a Comment