Saturday, 17 March 2012

Turquoise sieraden

De schoonheid en de pracht van turquoise sieraden is zodanig dat het kan boeien iedereen! Turquoise sieraden heeft ook een mysterieuze aura rond het vanwege de bepaalde verhalen die in verband met het sinds de oude dagen. Vandaag is de vraag naar turquoise oorbellen, armbanden en turquoise turquoise kralen is omhoog geschoten in de mate dat we kunnen waarnemen gespecialiseerde winkels voor hetzelfde. Turquoise zelf is zeldzaam en de schoonheid van de groenblauwe toon kunnen vrouwen betoveren in het bezit van minstens een stuk van deze prachtige sieraden.
Dus, wat is nu precies Turquoise Jewelry?; Turquoise is een zeldzame steen die een schaduw van blauw met groene tinten in zich heeft ook. Als turquoise nature wordt gevonden, dit is een kalkachtige stof en poreus. Daarom is turquoise in zijn natuurlijke vorm als heel geschikt voor sieraden. Het moet gaan onder specifieke behandeling worden gebruikt om prachtige stukken van turquoise sieraden te maken. Deze behandeling helpt om uit te harden van de steen. Daarom, wanneer gebruikt voor het turquoise sieraden te maken, kan het houden chippen en ook bestand tegen veranderingen in kleur.
De prachtige turquoise steen is meestal gewonnen in verschillende delen van de wereld, zoals New Mexico, Perzië, Turkije, China, Egypte, Arizona etc. Een van de mooiste soorten turquoise wordt gewonnen uit de Sleeping Beauty mijn die is gevestigd in Arizona. De turquoise ook is vernoemd naar deze mijne. De stenen die hier gevonden zijn blauw van kleur. Deze zijn zeer populair voor het maken van turquoise sieraden.
Nog een ander soort van turkoois is de witte Buffalo turkoois. Dit is wit van kleur ten opzichte van de blauw-groene tinten van de oorspronkelijke turquoise. Dit turquoise is gewonnen in de Dry Creek mijnen in Nevada. Deze stenen zijn licht en hebben een donkere aderen.
Het verzorgen van Turquoise Jewelry:; Of het nu uw turquoise oorbellen of turquoise armbanden, deze moeten zorgvuldig worden opgeslagen als turquoise kralen of stenen zijn echt gevoelig, dus deze moeten met zorg worden behandeld. Wordt poreuze in zijn oorspronkelijke vorm, indien zij geconfronteerd ruw gebruik, het kan zelfs chip.
Een aparte sieraden doos voor turquoise sieraden kan helpen om deze te houden in een betere conditie. Het is beter u uw turquoise kralen in een aparte zak ook.
Voor een betere verzorging van turquoise sieraden, moet je alleen houden ze voor speciale gelegenheden. Turquoise sieraden is delicaat en het is beter je ze niet gebruiken op een dagelijkse basis.
Altijd contact te vermijden met andere stenen tijdens het opslaan van turquoise sieraden. Dit kan ook tot beschadiging van het stuk.
Schoon te maken turquoise sieraden, alles wat je hoeft te doen is hem afvegen met een vochtige doek. Dit zal helpen om al het vuil dat kan krijgen gecumuleerd met regelmatige slijtage schoon te maken. Vermijd schoonmaakmiddelen of oplosmiddelen om turquoise sieraden schoon te maken. Dit zal alleen sijpelen in de turkoois en geeft zij verdere schade, zoals de turquoise steen is poreus van aard.
Zou Turquoise Jewelry helpen bij de genezing?; Tijdens oude dagen, was turquoise sieraden gedragen aan een persoon te beschermen tegen kwade krachten. Het dragen van een turquoise steen is altijd beschouwd als een symbool van geluk. Mensen geloven dat de turquoise sieraden fungeert ook als een vorm van bescherming voor mensen die betrokken zijn in beroepen die kunnen worden beschouwd als vrij riskant. Er wordt gezegd dat het dragen van sieraden turquoise helpt de drager vrolijke voelen. Turquoise stenen zijn ook gebruikt om medische problemen te genezen in het verleden zoals het plaatsen van hen over de ogen of te gebruiken om maagklachten te genezen. Het dragen van sieraden turquoise werd ook beschouwd als een manier om degene die je liefde in de oude dagen te krijgen.

No comments:

Post a Comment