Monday, 19 March 2012

Home theater projectoren

Met de komst van home theaters de rage van het kijken naar films in een echt theater is vervaagd uit tot een aanzienlijke mate. Meer en meer mensen kijken uit naar de lang verwachte en meest favoriete films kijken in het knusse comfort van hun huizen. Daarom is de nieuwe modewoord is Home Theater. Home Theater bestaat uit een projector en een scherm.
Home Theater Projector; De projector is het apparaat dat helpt bij het weergeven van het beeld als een reactie op een afbeelding uitgangssignaal van het beeld aanbod apparaat zoals de computer of de dvd-speler. Aanvankelijk projectoren werden gebruikt voor conferenties en vergaderingen, presentaties, tentoonstellingen en demonstraties en deze projectoren stonden bekend als data projectoren, aangezien zij slechts statistische grafieken, enquêtes en documenten getoond, maar nu ze worden gebruikt voor het doel van entertainment.
Home theater projectoren verwijzen naar het front projectoren, die zijn gemonteerd aan het plafond of op een plank of in de meest voorkomende gevallen op een tafel. Het kan ook gebruikt worden in een achterste opstelling van de beeldschermen, maar dan ruimte vormt een probleem voor de achterruit regeling. Het merendeel van de home theaters zijn breedbeeld-beelden te produceren. Ze zijn ontworpen om te werken in een donkere kamer om duidelijk beeld te vergemakkelijken, indien dat niet mogelijk is u een meer krachtige projector moet worden gekozen. Moderne Home Theater projectoren maken gebruik van technologie, zoals de LCD, DLP en LCOS. Elke technologie wordt berecht en elk heeft zijn eigen set van voor-en nadelen. De meeste van de projectoren zijn in wezen een netwerk met een ontvanger, een home theater pc, luidsprekers, scherm, DVD-speler, kabel-box en een satelliet-box. Ingebouwde of All-in-one home theaters zijn ook beschikbaar in de markt. De achterste projector bestaat uit een image generator, die een projectie beeld genereert, een zaak die de generator, een reflectie spiegel en een doorlatende scherm herbergt. De reflectie spiegel reflecteert het geprojecteerde beeld.
Home theater projectoren genereren een grote foto die niet geschikt is voor kleine ruimtes. De andere nadeel is dat het licht moet worden minimaal is, aangezien de foto's worden geprojecteerd met behulp van een lichtbron en een ander licht komt uit een andere bron interfereert met het. Om de beste resultaten van de home theater moet worden gewijd, met een aparte ruimte, die is donker en is groot genoeg voor alle parafernalia van de projector en het home theater.De kosten van een projector kan meer kosten dan de televisie of het scherm om precies te zijn. De projectoren kunnen kosten rond de $ 3000.
Home Theater projectiescherm; in een home theater de beelden worden weergegeven op het projectiescherm geprojecteerd van de projector. Deze schermen bieden een uitstekende beeldkwaliteit en zijn een van de meest trendy woonaccessoires in de moderne tijd. Het is een van de belangrijkste onderdelen van een home theater systeem naast de projector. Het scherm kan zowel een voor-projectiescherm of een rear projection scherm. Platte schermen zijn het meest geschikt zijn voor voor-projectiescherm dat zijn intrekbaar en je hebt de mogelijkheid het op te rollen. De meeste schermen hebben de fluwelen over, zodat het extra licht kan worden geabsorbeerd. De aard van de projectoren die gebruikt worden, de tafelschikking en de afstand tussen het scherm en de projector op het scherm type te bepalen. Er zijn Plasma-en LCD-schermen zoals goed, die geweldige beeldkwaliteit hebben. Ze zijn erg handig, maar ook erg duur. Plasmaschermen zijn gevoelig voor burn-ins en consumenten klagen dat verschijnt op een plasma scherm zijn groot genoeg, maar wordt het beeld vervolgens als links op het scherm voor lange tijd daadwerkelijk schade veroorzaakt. Een platte Plasma scherm kan nuttig zijn, omdat het compact is en echt plezier voor de ogen.

No comments:

Post a Comment