Monday, 26 March 2012

Designer kleding

In de mode van vandaag bewuste maatschappij, met de overvloed van ontwerpers die het vastleggen van de markt, zou het een moeilijke taak te noteren de top mode-ontwerpers over de hele wereld! Designer kleding geeft men de tevredenheid van gevolge van een ontwerper stuk dat uniek is in alle opzichten! Vele mode-weken zijn aan populariteit wint en steeds groter verkoop voor ontwerpers over; deze evenementen bieden ook een platform voor jonge ontwerpers om hun talent en hebben een persoonlijke ontmoeting met de consumenten. Zoals ik leun achterover en na te denken over enkele van de top designer kleding en labels die vrij een vlaag van activiteit veroorzaken, zodra eventuele nieuwe lijn wordt gelanceerd, ik vind het echt moeilijk om vastpinnen op slechts een paar ontwerpers. In feite heeft merkkleding gegroeid in sprongen en grenzen met het aantal ontwerpers die het invoeren van dit scenario en ook de verschillende soorten van innovatieve ontwerpen die worden gemaakt om de verschillende smaken van de consumenten wereldwijd maken.
Merkkleding: Top namen die behoren tot deze beugel
Prada:; Oooh! Prada. Dit merk begon door de productie van stijlvolle lederen tassen en wanneer Miuccia Prada het familiebedrijf kwam, veranderde ze het gezicht van het bedrijf. Deze super stijlvolle dame gelanceerd Miu Miu, de eerste dames collectie bedoeld voor de jongere generatie in het jaar 1988. De ontwerper kleding die hoort bij dit merk staat bekend om echt koel en comfortabel en uniek in zijn eigen manier. Deze ontwerper label heeft ook een Prada verzorgingslijn om u te verwennen in ware stijl.
Gucci:; Gucci is een Italiaans merk, die werd opgericht door Guccio Gucci. Gucci is een van de grootste verkoop van Italiaanse merken over de hele wereld. Gucci heeft fenomenaal uitgebreid als een merk en dit omvat designer kleding, parfums, horloges etc. Een interessant feit over deze designer kleding is dat Gucci's Genius jeans werden beschouwd als de duurste soorten over de hele wereld. Genius jeans moest een bepaald proces om te komen tot de uiteindelijke vooruitzichten ondergaan. Dat is de populariteit van het merk Gucci, het is zelfs genoemd in pop liedjes en films als goed.
Valentino Garavani:; Nu wie wil er niet een exclusieve stuk van merkkleding dat toebehoorde aan de Valentino huis zelf! Dat is zijn creativiteit, dat hij heeft vele Hollywood-sterren die gelopen hebben de rode loper in een Valentino gekleed. Valentino is een Italiaanse mode-ontwerper wiens merk herbergt niet alleen haute couture, maar ook een kant en klare verzameling dragen. Met vele prijzen onder zijn riem, Valentino kreeg zijn eerste doorbraak bij het Palazzo Pitti waar hij keek nooit terug!
Alexander McQueen:, Alexander McQueen was gericht over zijn doelstellingen op zeer jonge leeftijd. Deze talentvolle modeontwerper had een bescheiden begin, maar was de jongste aan zak de prestigieuze British Designer of the Year award voor 3 jaar. Zijn ontwerpen zijn romantisch en hebben ook een onberispelijke ongeëvenaarde afwerking die zo evident is, zelfs in zijn recente collectie van designer kleding. De huidige collectie speelt rond met pastel en gedempte tinten met schoon silhouetten en er zijn enkele prachtige speelse jurken ook.
Marc Jacobs:, ooh la la! Designer kleding die behoort tot het huis van Marc Jacobs zijn ultra stijlvolle en heel erg haute! De klaar om designer kleding te dragen (Fall slijtage 2008 Women's) bevat tal van grijze en gedempte tinten in zachte afwerkingen. Het was het jaar 1997, dat zag Marc wordt aangesteld als Creative Director voor Louis Vuitton. Zijn ontwerpen bij Louis Vuitton zijn zeer eigentijds. Jacob heeft ook zijn kredietwaardigheid van een ready to wear lijn, die was de eerste om te worden gelanceerd door Louis Vuitton. Zijn exclusieve designer kleding kan gevonden worden in vele boetieks die zich in New York, Los Angeles, Florida, San Francisco, Chicago, Las Vegas, en ook in boetieks die zich in heel Europa, het Midden-Oosten en Azië.
Versace:; Dit is nog een andere Italiaanse merk dat sensualiteit en glamour uitstraalt! Gianni Versace richtte deze designer label, Versace, in het jaar 1978. Toen hij werd vermoord in 1997, zijn zus Donatella Versace nam deze prestigieuze label in de design afdeling. Gianni Versace's broer, was Santo verklaard CEO van het merk Versace. Merkkleding van de Versace groep heeft altijd gebruikte elektrische kleuren en montage silhouetten voor de vrouw. Versace voor mannen, balanceert altijd nauw aan slanke silhouetten en reinigt lijnen. Popdiva Madonna, drop dead gorgeous Angelina Jolie, Jennifer Lopez zwoele en Hollywood hunk Brad Pitt zijn slechts enkele van de vele klanten van de elite merk Versace.
Roberto Cavalli:; Deze Italiaanse modeontwerper opnieuw kunnen elke vrouw en zet haar in een glam godin. Luxe kleding is zijn gespecialiseerd gebied en zijn lijn van Just Cavalli kleding is voorzien van een betaalbaar aanbod, voor denim liefhebbers. Zijn bedrijf, Roberto Cavalli heeft premium haute couture en omvat een breed scala van zonnebrillen, lingerie, badmode en andere accessoires. Animal prints en gedurfde ontwerpen vorm het handelsmerk van dit luxe merk.
Er zijn slechts enkele van de merknamen die de meest gewilde in de mode-industrie. Hoewel vele nieuwe ontwerpers zijn aankomst op deze scène, deze grote namen zijn hier om te blijven voor de komende jaren. Noem het hard werken of pure talent; deze mode-ontwerpers hebben echt geïnspireerd velen hun weg gaan.

No comments:

Post a Comment