Wednesday, 28 March 2012

Hoe te installeren verlaagde plafonds

Ik voel me elke persoon heeft slapende creativiteit die in hem / haar en soms duurt slechts een eenvoudige incident uit te brengen die vonk! Ik begin dit artikel met de bovenstaande regel, omdat ik het gevoel dat verbeteringen aan het huis en decoraties die worden gedaan door de mensen die wonen in het huis onthullen hun identiteit. Dus ga je gang en maak het proces van het installeren van verlaagde plafonds.
Een verlaagd plafond - Wat is het?
Dit plafond bestaat uit een metalen rooster en plafond panelen die worden geplaatst in dat grid. Ze zijn vaak samengesteld uit doorschijnend materiaal dat een algemene gloed van het plafond veroorzaken. De grootte van de druppel plafondpanelen variëren. De meest voorkomende formaat dat beschikbaar is, is 2 meter bij 4 meter. Verlichtingsarmaturen kunnen ook worden gedekt met behulp van verlaagde plafonds. Vandaag zijn er drop-plafond tegels beschikbaar. Deze tegels zijn er in vele texturen en kleuren, zodat u een plafond behandeling die uw interieur wedstrijden.
Voordelen van verlaagde plafonds
Verlaagde plafonds zijn een goede keuze van het plafond behandeling van vele redenen, sommige van hen zijn hieronder opgesomd. ; Efficiënt en kostenbesparend; verlaagde plafonds kan worden gebruikt in een kelder of wasplaats, omdat ze meer praktisch. De reden hiervoor is dat verlaagde plafonds niet bestaan ​​van veel bouw-en de materialen die worden gebruikt zuinig zijn. ; Geef Sound Control; Deze plafonds score boven betonnen plafonds als gevolg van de eigenschap van te kunnen genieten van residuele ruis. Verlaagde plafonds hebben deze functie, omdat ze zijn samengesteld uit vezels, die zijn geweldig akoestische dempers. ; Geef Cover-up voor fouten; Ondanks het feit dat verlaagde plafonds worden gebruikt om lelijke leidingen en de elektrische bedrading te verbergen, ze doen een makkelijke toegang tot de apparatuur ook. Te bereiken van de apparatuur alles wat je hoeft te doen is Til het paneel voorzien. ; Geef levelen, een verlaagd plafond kan worden gebruikt om een ​​nivellering problemen te corrigeren. Dit is mogelijk als de metalen roosters kan gemakkelijk worden aangepast aan de verschillende hoogtes zoals ze zijn geïnstalleerd. ; Hoe verlaagde plafonds installeren
Hier zijn de stappen die u zullen helpen het installeren van een verlaagd plafond:; Allereerst is het belangrijk om te beslissen over de stijl van de daling van het plafond dat u wilt gebruiken. Zodra je dat gedaan hebt beslissen over hoe veel verlaagd plafond panelen u nodig hebt. ; Nu het centrum van de panelen in de ruimte ervoor te zorgen dat de perimeter panelen zijn van gelijke grootte mogelijk te maken. ; Na het bovenstaande proces, is het belangrijk dat u erachter te komen hoe de daling van het plafond te installeren. Vergeet niet dat de minimale hoogte van het plafond dat nodig is is 7 voet 6 duim. Merk ook op dat de daling van het plafond moet worden geïnstalleerd ten minste 5 centimeter onder de lampen en drie centimeter onder alle sanitair. ; Zodra het bovenstaande proces is voorbij, je verlaagd plafond loodrecht op de gewrichten te installeren; om dit te doen volgt u de instructies van de fabrikant. Het gemeenschappelijk proces dat wordt gevolgd voor de installatie vereist gewoonlijk ooghaken aan de balken en een draad die wordt gebruikt om op te hangen als aan het plafond. Tijdens het installeren van het plafond, ervoor te zorgen dat u de aanbevolen type hardware en draad gebruikt. ; Gebruik een blikschaar lange stukken draad gesneden en vervolgens ervoor te zorgen dat alle kruispunten in het rooster goed beveiligd zijn. U kunt gebruik maken van een niveau om ervoor te zorgen dat de daling van het plafond niet wordt geïnstalleerd in een hoek. ; Plaats de panelen op hun plaats na de installatie van het net. Te passen in de ruimte, de omtrek panelen gesneden plaats (let op dat de werkelijke panelen zijn een beetje groter dan het gat in het rooster). ; Tips, Het enige wat u hoeft te doen om ervoor te zorgen dat de panelen zijn gelijk in grootte en het aantal panelen die u heeft berekend gelijk, een diagram van uw plafond stellen op millimeterpapier. Terwijl het doen van niet vergeten om een ​​doos te gebruiken om een ​​vierkante voet gelijk. Als dat is voltooid, stelt het panel systeem op uw diagram. ; U nodig zou zijn om een ​​zaag handig om in stukken snijden andere panelen van zacht, absorberend en gipskartonplaten. ; Als u niet in staat zijn om de juiste apparatuur aanschaffen of kan niet knippen zelf, kan je de panelen naar het dichtstbijzijnde huis verbetering winkel. De meesten van hen zal snijden het gratis. , Ik zou willen eindigen door u te informeren dat er tijden zijn bij het installeren van een verlaagd plafond wordt moeilijk, omdat de lastige engelen en het gebruik van ladders. Het is raadzaam om een ​​professionele bellen als u zich ongemakkelijk voelt met de taak.

No comments:

Post a Comment