Wednesday 14 March 2012

10 Beste Central Air Conditioners

Centrale airconditioning beoordelingen consumenten helpen om de beste AC voor hun huizen te krijgen. Feedback en reviews van de consument zelf beslissen over de rating van de airconditioners. Zoals met elk ander apparaat, centrale airconditioners behoren tot de grote huishoudelijke zakelijke investeringen. De kosten die zij maken aanvankelijk vruchten af ​​te werpen met een efficiënte werking en een lange levensduur. Hier zijn enkele korte beschrijvingen van de top 10 van beste centrale airconditioners.
Hoogst gewaardeerde Central Air Conditioners (10 Best)
4000 BTU Kanaalloze split airconditioner; De 24.000 BTU Kanaalloze split airconditioner (AC) is beoordeeld bij de 10 beste centrale airconditioners. Dit apparaat is geschikt voor hotels, appartementen, resorts, fabrieken, appartementen, kantoren en dergelijke. Deze airconditioner onderhoudt plaatselijke verwarming en koeling in specifieke gebieden in huizen en kantoren. Dit helpt bij het verlagen van het verbruik van energie en daarmee het verlagen van de energierekening. Dit systeem is gebouwd met onafhankelijke kenmerken van ontvochtiging en intelligente glimmertjes. Het wordt geëxploiteerd door een LCD-afstandsbediening en zorgt voor snelle verwarming en koeling. Met de 24.000 BTU Kanaalloze split airconditioner, kunt u gebruik maken van de voordelen van programmeerbare timer, slaapstand, geheugen instellingen en low profile exterieur eenheid. Afgezien van een multi-voudig verdamper, een wasbaar gegolfd filter is ook ingebouwd in de AC.
Coleman Echelon 5T; De Coleman Echelon 5T geeft een rendement van 15 SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) en wordt geleverd met een garantie periode van 10 jaar. Een 5 jaar garantie is beschikbaar op de onderdelen en 10 jaar op de compressor. De cilinderinhoud van vleugel-fan ontwerp van het toestel helpt bij het bereiken stillere werking. Dit geveegd-vleugel ventilator is een gevolg van de nieuwe WhisperDrive System-technologie. Het maakt een soepele beweging van lucht uit het blad. De machine is gebouwd met een twee-traps compressor. Deze compressor zorgt voor een gelijkmatige verdeling van koele lucht in de kamers. Dit helpt ook tot een lager energieverbruik.
Dave Lennox Signature ® Collectie XC15 Air Conditioner; Volgens sommige reviews van consumenten, de Dave Lennox Signature ® Collectie XC15 airconditioner is de stilste centrale air conditioner die je kunt kopen. Een energie-efficiëntie van 17 SEER wordt geassocieerd met de werking ervan, samen met een hoog rendement buitenbatterij. Zijn plaats onder de 10 beste centrale airconditioners is te wijten aan het feit dat het is ook milieuvriendelijk aangezien het een chloorvrij koudemiddel R410A heeft. De AC biedt eenvoudige reiniging en onderhoud toegankelijkheid, en wordt geleverd met een garantie periode van 15 jaar.
Dave Lennox Signature ® Collectie XC21 Air Conditioner; De Dave Lennox handtekening ® collectie xc21 airconditioner maakt gebruik van de SilentComfort technologie om de geluidsarme werking te leveren, bij de 10 beste centrale airconditioners. Deze machine is 13 keer minder luidruchtig dan de standaardformaten. De twee-traps scroll compressor zorgt voor een hoge efficiëntie en lagere elektrische wissels. Het heeft een opmerkelijke SEER waarde van 20,50 en een betere vochtregeling. De compressor en componenten vallen hebben een beperkte garantie van 10 jaar.
Haier HC48C1VAR Central Air Conditioner; De Haier HC48C1VAR Central Air Conditioner heeft een ziener waarde van 12. Met een luchtstroom van ongeveer 2900 CFM, heeft een koelvermogen van 48000 BTU / hr. Het is gebouwd met een permanent gesmeerde ventilatormotor. De spoel dat een deel van de AC-formulieren wordt beschermd door een Full Metal Jacket. De kast is ingesloten door gegalvaniseerd staal. Het heeft ook een verhoogde bodemplaat.
Infinity Serie Central Air Conditioner; Met een indrukwekkende SEER waarde van 21, heeft de oneindigheid serie centrale air conditioner is beoordeeld een van de 10 beste centrale airconditioners. Het produceert geluid zo laag als 68dB, dat wil zeggen, het is ook een van de stilste ACS. Het biedt een dubbele trap bediening en uitstekende vochtregeling. De gebruikte koudemiddel is milieuvriendelijk en de machine wordt geleverd met een garantie van 10 jaar.
Performance Serie Central Air Conditioner; Gebouwd met speciale WeatherArmor technologie, de Performance Series centrale airconditioning treedt op met een ziener waarde van 16,5. Het weer armor systeem beschermt de buiten-eenheden van de AC van de nadelige gevolgen van het weer en dus verlengt de levensduur van het apparaat. Dit AC is ook gebouwd met een eco-vriendelijke koelmiddel. Garantie van 10 jaar wordt verstrekt bij de inschrijving.
Performance-serie Compact Air Conditioner; De prestaties serie compacte airconditioner kan worden geïnstalleerd op een dak of dek. Hier, de SEER rating is 15, en de machine is geschikt voor kleine ruimtes. De demper systeem van de AC zorgt voor het terugdringen van geluidshinder met behulp van een stille motor mounts, compressor geluid deken, veegde ventilatorbladen technologie en geïntegreerde geluiddemper luchtstroom baffle. Deze machine is ook gebouwd met een filterdroger om een ​​betrouwbare werking te behouden. De AC heeft een 10-jarige garantieperiode.
Comfort Serie Central Air Conditioner; Het comfort serie centrale airconditioning belooft een lange levensduur door gebruik te maken WeatherArmor technologie voor de bescherming ervan. Het heeft een rendement van 16 ziener en produceert geluid zo laag als 74 dB. De R-22 koelmiddel dat wordt gebruikt is zacht voor het milieu. Haar condensoreenheid draagt ​​een speciale coating genoemd Weer Shield. Deze coating voorkomt zilte lucht corrosie. Dit is gunstig met name voor kustgebieden.
Gsc13 Goodman Central Air Conditioner; De Gsc13 Goodman Central Air Conditioner heeft een energie-efficiënte compressor en aluminium vinnen spoel. De machine is gecertificeerd door ARI (airconditioning en koeling Instituut) en ETL (Electrical Testing Labs). De machine heeft een beschermende laag van zwaar gegalvaniseerd staal. Deze machine is voorzien van extra kenmerken van standaard kamer thermostaat en digitale kamerthermostaat. Het is ook uitgerust met een buitenzwembad thermostaat. Het is een ziener waarde van 13 en een garantie periode van 10 jaar.
De 10 beste centrale airconditioners hebben hun eigen specifieke kenmerken en prestaties ratings, volgens de centrale air conditioner beoordelingen. Na zoveel opties maakt het kopen van een moeilijke beslissing te maken. Meer informatie over functies van het product en de specificaties kunnen worden verkregen bij de fabrikant of de dealer terwijl het kiezen van een centrale airconditioning. Al deze high-efficiency centrale airconditioners zijn duurder dan gewone airco's. Echter, de initiële kosten gemaakt door hun duurzame en efficiënte uitvoering op de lange termijn.

No comments:

Post a Comment