Friday, 30 March 2012

Do It Yourself (DIY) funderingsherstel

Gevolg van blootstelling aan verschillende weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, enz., scheuren en lekkages in de fundering van onze huizen zijn gebonden aan gebeuren. Zij mogen niet worden verwaarloosd, en de reparatie dient onmiddellijk te worden ondernomen of anders zou kunnen gevaarlijk blijken te zijn. Als u het huren van een professionele, zal hij niet alleen betaalt u veel, maar het zal ook leiden tot een veel gedoe, omdat de aanwezigheid van de arbeiders in het huis voor een aantal dagen. Daarom is het beter om het zelf te doen. Om de doe-het funderingsherstel succesvol is, alles wat je nodig hebt is het juiste soort tools en het geduld om zorgvuldig te volgen bepaalde instructies.
Stichting gaslek te verhelpen
Dit is de meest makkelijkste DIY funderingsherstel. Ten eerste, de crack moet worden gereinigd met een staalborstel, en vervolgens door het passeren van een stroom van water doorheen kunnen alle losjes gebonden deeltjes die aanwezig zijn binnen de haarscheurtje worden verwijderd. Laat het goed opdrogen. De volgende stap is het opvullen van de kloof met kalk op basis van patching materiaal. , Terwijl de aankoop, zorg ervoor dat je de ene die geschikt is voor een betonnen ondergrond te kopen. Voorafgaand aan de aanvraag naar de spleet, moet het patchen materiaal worden geweekt in water. Want het bevat kalksteen, zal het uitbreiden terwijl het opdrogen en vul de scheuren volledig. Nadat het is opgedroogd, breng dan een afwerklaag van de kit op de gerepareerde onderdeel van de stichting.
Stichting scheur te herstellen
Er zijn een aantal materialen en gereedschappen die essentieel zijn, en moet met u te doen zelf funderingsherstel. Het benodigde gereedschap omvat - twee verschillende types van troffels: de ene is gericht en de andere is voor pleisterwerk, hamer, schroevendraaier, beitel, draad-borstel, boren, enz. Het gebouw materiaal dat nodig is voor dit doel zijn cement, zand en mortel.
Om te beginnen, uit de losse mortel snede in het gebied rond de scheur met de hulp van een beitel. Opruimen van alle stof en vuil, dat is ongeveer verspreid als gevolg van beitelen van de mortel met behulp van een draad-borstel. Maak een mengsel van zand en cement met de verhouding van een deel van het cement op twee delen zand. For deze mortel dient bouwer rang zand en cement worden gebruikt om een ​​betere hechting te garanderen. De hoeveelheid water gebruikt om dit mengsel te bereiden dient minimaal. Een ander ding dat je in gedachten moet houden is dat het cement en zand moet goed te vermengen. Dit is het meest cruciale onderdeel van DIY funderingsherstel, want het succes van de reparatie werk grotendeels afhankelijk van hoe goed het zand en het cement gemengd met elkaar. Steek het mengsel in de scheur met behulp van het aanwijsapparaat troffel. Voort te zetten langs de lengte van de stichting waar de scheur zich heeft ontwikkeld.
Deze taak geleidelijk en voorzichtig. Als je het in de haast, is het mogelijk dat losse luchtspleten zijn achtergelaten in de scheur. Als gevolg hiervan kan het gewenste resultaat niet worden bereikt. Als de mortel nog nat is, neem dan een houten vlakke ondergrond en draaien op het gebied waar u hebt toegepast de mortel, om maken het oppervlak plat. Dus de taak van de vaststelling van de scheur is voltooid. Nu laat ze drogen voor ten minste twee dagen. Gedurende deze tijd houden beregening wat water op het af en toe (2 - 3 keer), zodat de mortel wordt uitgebreid en Mends de scheur goed. Als het eenmaal is uitgehard, kunt u verf op.
Voordat je je DIY funderingsherstel, moet u vergewissen van de ernst van het probleem. Indien de toestand van de stichting is vrij ernstige of gecompliceerde, is het altijd raadzaam om de hulp van een professional.

No comments:

Post a Comment