Tuesday 13 March 2012

Bouwkundig Teken-en Opstellen Softwares

Architectuur is de kunst en wetenschap van het ontwerpen van gebouwen en andere fysieke structuren. Sinds we verhuisd van onze primitieve verblijfplaats, begonnen we te verkennen en het instellen van nieuwe mijlpalen. Wat in eerste instantie gebruikt worden oerwouden en bergen hebben vormgegeven gehouden prachtige wolkenkrabbers en monumenten, die zeker vertegenwoordigt de creatieve genie in ons. Taj Mahal in India, samen met andere wonderen is het bewijs van deze kunst van het oprichten van dromen en het feit dat deze wonderen hebben de tand des tijds doorstaan ​​benadrukt de wetenschap die betrokken zijn bij het maken van deze dromen waar. Een ander voorbeeld is De Grote Sfinx van Egypte, een van de wonderen van de oude Egyptische architectuur, die de piramides van Gizeh grenst. Het is 240 meter lang en is ongeveer 4.500 jaar oud.
Architectonische tekening is de pre planning (plan en de verschillende doorsneden) of visie op papier voor het gebouw krijgt de uiteindelijke vorm. Belangrijkste aspect van de architectonische tekening is de schoonheid gecombineerd met de sterkte. In architecturale toepassingen, esthetische eisen vereisen meer aandacht als de sterkte van het gebouw is het onderwerp van civiele ingenieurs.
Voorbij zijn de dagen dat het vroeger jaren duren plan structuren met tekentafel, lakens, T-vierkant, weegschalen, tekenaar, potlood, gum en veel hard werken. Met de nieuwste software op de markt beschikbaar is alles zo eenvoudig. Vandaag alles wat we nodig hebben is het plaatsen van de afmetingen en het virtuele beeld komt op het scherm. Architectonische ontwerpen zijn zo veel eenvoudiger als elke van toepassing zijnde normen, is elke factor van de veiligheid gezorgd.
Deze dagen vele architectonische ontwerp en de architectonische uitwerking programma's waarin men kan de fundamentele vaardigheden te verwerven bij het opstellen van en het bouwen van modellen beschikbaar zijn, zoals AutoCAD, die komt met vele cursussen, zoals werktekeningen en Building Systems. Ja, dat kan. Het is talent gekoppeld aan fantasie, die men maakt om uit te blinken in een gespecialiseerde loopbaan, zoals verbouwing, en het ontwerp van het gebouw. Veel van de ontwerpen en het opstellen van de studenten een eigen bedrijf of werk start voor grote ontwerpbureaus na het afstuderen.
Met de software op de markt beschikbaar, zijn de dingen pas echt eenvoudig. Deze programma's zijn gebruiksvriendelijk en alles wat je nodig hebt is weinig verbeelding. Alles wat je ooit nodig zult hebben geleverd ingebouwd met deze software, je kunt met de muis, het toetsenbord of een combinatie van beide te gebruiken om het plan te bouwen. Een volledige reeks van grafische tekengereedschappen is voorzien en een reeks van pre-getrokken cijfers zijn opgenomen om meubilair, ramen, deuren, enzovoort vertegenwoordigen. Complete instructies worden verstrekt bij elke stap, die zeer nuttig is en eenvoudig.
Sommige van de software beschikbaar zijn; Bentley Architecture: In hun woorden Bentley Architecture is een geavanceerde, maar toch intuïtief en makkelijk te gebruiken architectonische Building Information Modeling (BIM) applicatie die machtigt architecten en designers in staat om met onbeperkte vrijheid. ; Chief Architect: Chief Architect is speciaal ontworpen voor de residentiële en licht commerciële ontwerp professioneel. Chief Architect maakt het gemakkelijk voor u om uw ontwerp ideeën visualiseren voor thuis van uw klant of remodelleren project. Verplaats een muur, voeg een kamer, herontwerp een keuken, change materials, schatten van de kosten - alles voor u bouwen .- chiefarchitect. ; Er zijn veel meer software, de beroemde degenen die Home Plan Pro, Softplan Bouwkundig Software, ViaCAD.
In het geval dat je vast zit en hulp nodig, technische ondersteuning zal zeker helpen. Deze software kan worden bijgewerkt met de tijd bij te houden met het tempo van de technologische vooruitgang op dagelijkse basis. Natuurlijk men kan krijgen volledige informatie op het net. Er zijn veel verenigingen en groepen op het net, dat kan heel nuttig zijn, plus de online bibliotheek is een bron die u kunt bank op. Je zou graag de bredemeyer, die vond ik een heel goed te bezoeken. ; Geen discussie over architectuur kan worden voltooid zonder vermelding van Howard Roark, de held architect van Ayn Rand in Fountainhead. Als uw architect Howard Roark niet dan moet je zelf het initiatief. Iemand anders kan nooit begrijpen en zien uw visie volledig en dus als ik een huis voor mezelf ontwerp, zou ik doe het liever zelf. Uiteraard de technische expertise moet worden opgevangen door de professionals en het is raadzaam ook voor hun hulp voor de veiligheid en beveiliging te nemen.
Het is echt verbazingwekkend om deze software, die de droom te vertalen gebruiken in twee-en driedimensionale beelden en het is een geweldig gevoel om uw huis te veel zien voordat het wordt completed.like baby in de buik van de moeder, probeer het en ik wed dat je gewoon spijt van.

No comments:

Post a Comment