Friday, 30 March 2012

Palm Tree Soort

De palmboom familie is soms ook wel bekend als de Arecaceae familie. Botanisch de palm is ook bekend als Palmae is aangetroffen en Panamea. De palmboom is een bloeiende boom en is ook lid van de eenzaadlobbigen of monocotyledon bestellen. Palmbomen zijn prominent aangetroffen in de tropische, subtropische en warmere gematigde gebieden. Sommige van de palmboom soorten die modieuze geworden in de koudere delen van de wereld, worden geplant in de kinderopvang en zijn soms ook geplant binnenshuis. Landschapsarchitecten zijn ook begonnen met de palmboom in het landschap ontwerpen. Rond 2000 palmboom soorten worden gevonden over de hele wereld. Tussen de verschillende geneses en families van het plantenrijk, de palmboom is waarschijnlijk de meest verspreide familie. De volgende zijn enkele van de belangrijke en ook de meest voorkomende palmboom soorten.
Lijst van Palm Tree Soort
Werkelijke datum Palm: De ware dadelpalm is botanisch bekend als de Phoenix dactylifera. Deze soort wordt gekenmerkt door een slanke ruwe stam, die het uiterlijk van een vederlichte textuur heeft. De kap van deze palm is zeer wijd verspreid en heeft een hoofd van grijsachtig, groen blad. Het bladerdak stijgen in het centrum van de boom en de neiging om curve naar buiten. Soms zijn uitgeschakeld scheuten ook gezien op de onderste delen van de romp.
Canarische Eilanden Datum Palm: Canarische eiland dadelpalm is prominent te vinden in veel van de tropische eilanden in de Indische en de Stille Oceaan. Deze palmboom rassen kan in principe worden geïdentificeerd met de hulp van hun lengte en grote boomstammen. Deze boom bereikt vaak een hoogte van 50 tot 60 meter. De massale omvang van de stam is een zeer opvallende kenmerk van deze boom. Botanisch, de kanarie is een land dadelpalm, en staat bekend als de Phoenix canariensis. Een uniek kenmerk van deze palm is dat het heel langzaam groeit.
Texas Sabal Palm: The Texas Sabal palm is wetenschappelijk bekend als de Sabal texana of Mexicana. Onder alle de palmboom rassen, deze boom is degene met de vreemdste uiterlijk. Zijn meest unieke eigenschap is de brede stam, die een nogal rare oppervlak heeft, voelen en uitstraling.
Middellandse Fan Palm: De Middellandse Zee Fan palm, zoals de naam suggereert, is prominent in het mediterrane klimaat. Botanisch, is deze boom bekend als Chamaerops humilis. Van alle de palmboom soorten, het Middellandse-Fan Palm heeft een heel andere uitstraling en eigenschappen, dan de tropische en subtropische palmen. Het is een zeer langzame groeier en heeft een aparte luifel met bladeren die grijze of groenachtige kleur. De bladeren van deze plant zijn meestal recht wanneer jonge en later een zeer aantrekkelijke riet op de top van de stam vorm, als ze volwassen worden.
Windmill Palm Tree: De Windmill Palm boom is botanisch bekend als de Trachycarpus fortunei. Deze boom is een van de zwaarste van de palmboom soorten en is in staat het overleven van de extreme klimaten van de koudere regio's. Deze boom is uitzonderlijk kort in de hoogte, voor een palmboom.
Pindo Palm: De Pindo Palm is een van de meest handige patio en tuin palmbomen. Deze bomen hebben grijs en groene bladeren, die gracieuze val die de neiging te dalen van de kap hebben. De stam van deze plant is erg gedrongen en komt ook in zeer aantrekkelijke patronen. Wanneer geplant tussen hoge bomen, deze palm creëert een zeer goede effecten op de tuin landschap. Het wordt gebruikt in diverse patio ontwerpen ook.
Sago Palms: Botanisch de sagopalm staat bekend als de Cycas revoluta. Het is soms gedebatteerd een cycad worden. Het wordt gekenmerkt door een zeer glanzende bladeren en een zeer bijzondere patroon van bladeren, dat de kap van de boom een ​​zeer druilerige look geeft.
Er zijn verschillende meer soorten palmbomen, die nog moeten worden botanisch en wetenschappelijk geclassificeerd. De aantrekkelijke en pakkende eigenschappen van deze boom, zijn waardoor het een zeer populair model onder de botanische tuinliefhebbers. Een woord van voorzichtigheid, als u inderdaad van plan om een ​​palmboom plant dan, je moet het liefde en ook alle leren de basisprincipes van de zorg voor een palmboom.

No comments:

Post a Comment