Saturday, 24 March 2012

Body Language Signs

Er wordt gezegd dat eenzame opsluiting is de ergste soort van straf. Om te zeggen dat de menselijke behoefte om te communiceren, is even groot als de behoefte aan voedsel en onderdak, is een dichterlijke overdrijving geworteld in de waarheid, dat is het in feite een grote menselijke behoefte. Om deze reden, onze manieren om te communiceren zijn veelsoortige, en niet beperkt tot taal. We communiceren door middel van kunst, muziek, en zelfs door middel van stilte. Lichaamstaal is een krachtige communicator, dat het menselijk woord aanvult. Te luisteren naar de woorden van een persoon inneemt, maar niet lezen de borden hun lichaam is met het verzenden, zou zijn om slechts de helft van het bericht te ontvangen. De meesten van ons zijn uitgerust om de lichaamstaal tekenen begrijpen dat andere mensen sturen. Echter, een diepgaande studie van deze borden staat een persoon om veel meer vertellen dat de gemiddelde persoon kan, bijvoorbeeld als de spreker liegt. De volgende zijn enkele lichaamstaal tekenen en wat ze inhouden.
Gebaren: De betekenis van een gebaar verschilt van persoon tot persoon. Een gemeenschappelijk gebaar is de kruising van de armen over de borst, dat kan betekenen dat de persoon heeft een barrière of is het uiten van oppositie. De betekenis is situatie-gebaseerd, in een comfortabele situatie, kan dit betekenen dat de persoon in gedachten verzonken. Een situatie die niet moet worden gelezen in is als de persoon is koud, en is het oversteken van hun armen als een middel om zich te warmen. Wanneer twee mensen in gesprek, de persoon die spreekt voltooit kan neerzetten met hun armen, terwijl de andere persoon kan een arm te trekken, aan te geven dat ze iets willen zeggen.
Personal Space: De persoonlijke ruimte is een aantal concentrische cirkels rond het lichaam van een persoon, waar de dichter gebieden zijn gereserveerd voor meer vertrouwde mensen. Hoewel dit misschien verschillen tussen landen en culturen, meestal, de ruimte die het dichtst bij u, is gereserveerd voor vrienden en familie. Volgende, van 18 inch tot vier meter, staan ​​uw kennissen en mensen maken informeel gesprek. De ruimte tussen de vier en twaalf voet is bedoeld voor formele transacties. Persoonlijke ruimte is een zeer belangrijke indicator van hoe comfortabel een persoon is met je. U kunt beoordelen dit op basis van hoeveel van fysieke nabijheid Ze laten je.
Hoeken en Houding: Vaak is een directe face-to-face houding tussen twee mensen wordt beschouwd als een confrontatie (of soms intimiteit), die is waarom de meeste informele gesprekken plaatsvinden met mensen zitten of staan ​​in een hoek bij elkaar. Een persoon leunen tijdens het gesprek, is meestal interesse tonen. Open lichaam posities zijn knieën uit elkaar, de benen gestrekt, de ellebogen van het lichaam af, de handen niet raken, benen niet over elkaar, enz. en het comfort en overheersing aan te duiden. Gesloten lichaamshoudingen, zoals gekruiste benen aan beide knieën of enkels, handen gevouwen op de schoot, de armen gekruist, enz. kunnen het signaal minderwaardigheid.
Signalen gezicht: Het menselijke gezicht maakt gebruik van ongeveer 90 spieren om te sturen signalen. Expressies zijn de eenvoudigste manier aan een persoon de reactie te peilen. Andere kleine details, zoals de kanteling van het hoofd draagt ​​ook een boodschap. Oogcontact, wanneer het wordt gehandhaafd, gebroken of afgewend, zijn alle cruciale indicatoren. De wenkbrauwen en het voorhoofd te vertellen van verbazing, angst en woede, onder andere emoties. De mond, en de manier waarop de lippen worden gehouden: samengetrokken of een wipneus in een glimlach, ook toevoegen aan het gesprek.
Te interpreteren van een persoon lichaamstaal tekenen, moet u naar zijn gezichtsuitdrukkingen, oogcontact, gebaren en houding, te beoordelen in samenhang met zijn / haar woorden. Het is echter belangrijk te onthouden dat lichaamstaal heeft meerdere betekenissen. Als je echt wilt om de omvang van lichaamstaal, horloge als verlangen en twijfel jagen elkaar over het gezicht van een mimespeelster te begrijpen, want hij vertelt een verhaal zonder woorden.

No comments:

Post a Comment