Friday 9 March 2012

Palm (Palmetto) Boom: Soorten en Zorg

Denk van palmbomen en het roept beelden op van een luie middag door de strand en het geluid van de zachte ruisen van de bladeren. , Die vooral in de kustregio's, palmbomen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van soorten, kan men nooit voorstellen! Ook gebruikt voor decoraties, kunnen deze palmbomen zelfs gekweekt in uw eigen achtertuin. Hoewel geacht te zijn tropisch in de natuur, palmbomen zijn relatief onderhoudsvrij en zijn ook gevonden weerstaan ​​koude temperaturen.
Er zijn twee basistypen van palmbomen-Noord-en Zuid-types. Maar afgezien van dit, kunnen ze ook worden verdeeld in twee categorieën, die worden ingedeeld op basis van de bladstructuur.
Waaierharen: Het blad structuur van deze palm boom heeft de lobben uit een centrum punt verspreiden. Het patroon kan worden vergeleken met de palm van onze hand.
Geveerd: Het blad structuur voor deze soort heeft zijn eigen folders uit een gemeenschappelijke as vertakking. Het patroon lijkt sterk op een veertje.
Soorten palmen:
Hoewel er vele soorten van dit type plant, door de droogte winterharde palmen aan de koude winterharde palmen, uit de handvormige to de geveerd, hier is een kijkje bij enkele van de soorten en de specificaties van de meest voorkomende en populaire palmbomen.
Dwerg Palmetto; Dit is een van de 14 soorten van de Palmetto palmen beschikbaar. De dwerg palmetto (Sabal Minor) groeit vooral in de lente en de zomer periode. Maar het bloeit meestal in het late voorjaar. De productie van de zaden begint in het najaar en gaat door tot het voorjaar. Eenmaal volwassen, de dwerg Palmetto kunnen elk tot een hoogte van 9 meter. Met een matige levensduur, is deze palmen ook beschouwd als een struik op keer.
Kool Palmetto; De kool palmetto ook bekend als de Sabal Palmetto is inheems in de VS Het meest opvallende kenmerk van deze palmboom is de opvallende witte bloemen. De volle bloei is opgevallen in het zomerseizoen. De grote groei van deze plant gebeurt in het voorjaar of de zomer. Deze palm boom niet kan handhaven koude weersomstandigheden.
Saw Palmetto; Deze palmboom wordt beschreven als een struik en is ook bekend als de Serenoa repens. Haar meest actieve periode van groei is opgevallen in de lente en zomer seizoen. Het late voorjaar vindt de Saw Palmetto in volle bloei. Vergeleken met de andere soort, de Saw Palmetto heeft een langere levensduur en heeft een zeer hoog niveau van voedsel, zelfs in de door droogte gebieden.
Chinese Fan Palm; Deze palm boom kan groeien tot een hoogte van 25 meter. Hoewel traag in zijn groei, het toont een hoog niveau van voedsel in koud weer. Vanaf de snelwegen naar de patio's, deze boom is kenmerkend vanwege zijn zeer grote bladeren.
Europese Fan Palm; Zijn makkelijk de natuur aan te passen aan de afwisselende omgeving maakt dit tot een favoriet onder velen. De Europese Fan Palm is een van de koudste winterharde planten en is bekend vanwege zijn grote fan-achtige bladeren.
Datum Palm; de dadelpalm is vooral gekweekt voor zijn vruchten. Er wordt gezegd dat het eigenlijk is ontstaan ​​in de woestijnen van Noord-Afrika. De boom heeft zijn eigen kenmerken met zijn geveerde bladeren en de vorming van de grote kroon van bladeren op de top.
Palm Tree Care:
Hier zijn enkele tips en manieren om te gaan over als het gaat om de zorg voor uw palmbomen. ; De ideale plek voor het planten van bomen moet altijd in een warme en zonnige omgeving. Ervoor te zorgen dat dit gebied wordt ook beschermd tegen sterke wind. ; De bodem moet een mix van zand, perliet en een goede organische boven de bodem in de juiste proporties. Er moet losse grond te worden aan de onderkant om makkelijk de groei van de wortels te garanderen. ; Als het gaat om water, vermijd de slang. Gebruik een infuus systeem om goede en voldoende toevoer van water te verzekeren. ; Kijk voor bepaalde meststoffen ontworpen voor de palmbomen. Dit zou zorgen voor een goede aanvoer van voedingsstoffen en op hun beurt, helpen bij de groei. ; Zorg er altijd voor je snoeit de dode bladeren van de boom. Dit zou ervoor zorgen dat u niet knippen weg alle bladeren die nog een aantal voedingsstoffen in hen, die nuttig zou zijn voor de planten. ; Voor pot palmbomen, water om de 2 tot 3 dagen voorkomen dat ze uitdrogen in het geval van warme temperaturen. ; Er zijn meer dan 2500 soorten van de palmbomen. Gebruikt, ook voor decoraties, deze toe te voegen een tropische sfeer naar elke plaats. Het is geen wonder; vinden we de bomen die worden ingevoerd uit verschillende gebieden, zelfs vandaag.

No comments:

Post a Comment