Tuesday, 27 March 2012

Fengshui uw Slaapkamer

Door Deborah Lambeth
Het doel van Feng Shui is het creëren van een aangename omgeving die ondersteuning biedt voor de gezondheid en nodigt geluk. Simpel gezegd, Feng Shui is een decoreren overtuiging dat onze omgeving ons beïnvloeden. En geen ruimte in uw huis moeten meer invloed dan je slaapkamer, omdat je meer geld uitgeven uur per dag is er dan ergens anders in uw huis.
Eerste jezelf deze vragen, is uw slaapkamer een oase van rust? Is uw slaapkamer een retraite voor u om uit te rusten? Is het een plek voor romantiek? Is het een plek waar je je verfrist en vernieuwd? Zo niet, misschien een beetje feng shui net het ding je kamer nodig heeft. Jayme Barrett, auteur van Feng Shui Your Life, zegt dat in de slaapkamer, feng shui helpt u regelen van de ruimte om je beste rust en verbondenheid met je partner en met jezelf te ondersteunen,
Hier zijn negen benaderingen die u kunt nemen om uw slaapkamer in een niets dat comfort, rust en vrede uitstraalt beurt.
1. Maak gebruik van kleur. We hebben allemaal het erover eens dat de kleuren een belangrijke rol spelen in onze reacties toen we lopen in een kamer. Warme, rijke aarde en huidtinten, zoals terra cotta, koper, koraal, crème, perzik, tan en cacao hebben de neiging om een ​​gezellige en uitnodigende sfeer in de slaapkamer te creëren. Licht, natuurlijke kleuren zoals licht blauw, groen en lavendel te maken in de slaapkamer een rustige plek, alsook uit te nodigen helende energie. Roze en rood zijn de kleuren van de romantiek en het gebruik ervan spaarzaam rond het kan de romantiek in een relatie te verbeteren. Andere kleuren zoals wijnrood, magenta en Deep Purple zijn ook kleuren die kunnen worden gebruikt om hetzelfde effect te creëren. Er is geen twijfel dat de kleur van onze psychologie en onze fysiologie gevolgen, zegt Kennedy.
2. Waar je je hoofd, waar je bed zetten. Om u een gevoel van veiligheid terwijl u rust de beste plek om de positie van uw bed is zo ver van de deur van de slaapkamer mogelijk. De hoek van de kamer schuin tegenover de deur is meestal het beste, omdat het afstanden die je uit de deur en houdt het bed van de directe lijn met het openen van de ruimte. Het positioneren van uw bed onder een raam, die de symbolische ondersteuning en bescherming van een vaste wand ontbreekt, kan leiden tot onrustige slaap als energie binnenkomt en verlaat door het raam, zegt Kennedy. Hoofdborden, vooral vaste stoffen gemaakt van hout, worden gezien als goede feng shui, omdat ze zorgen voor extra kracht en steun achter je hoofd. Treeplanken, aan de andere kant, worden gezien als het blokkeren van boeken van vooruitgang in het leven. Uw voeten moeten niet wijzen op de deur, terwijl in bed. In de traditionele Chinese cultuur, omdat de overledene worden uitgevoerd met de voeten eerst, dit heet de Death standpunt. Zorg ervoor dat in de positionering van uw bed om genoeg ruimte rond het bed voor energie weer vrij stromen, en voor elke partner om op te staan ​​met gemak te verlaten.
3. Bezuinigen. Als u op zoek bent naar slaapkamermeubelen, kies stukken met zachte lijnen en gebogen vormen. Rechte hoeken te veel energie heb opgemerkt en kan een 'scherp' te creëren, legt Jayme Barrett, auteur van Feng Shui Your Life (jaymebarrett). Het gif pijlen gevormd door rechte hoeken wordt gedacht aan een gevoel van onbehagen veroorzaken.
5. Sluit de deur naar de wereld. Rust, reflectie en intimiteit is wat je slaapkamer moet uitstralen. Fitnessapparatuur, bureau, computer, tv, boom box, etc. geven allemaal aan drukte en niet te bevorderen kalmte die moet heersen in uw slaapkamer. Je hebt een plek waar u kunt ontstressen en uw slaapkamer moet die plaats zijn.
Als uw slaapkamer heeft om te functioneren als werk of oefening ruimte, een kamerscherm of mooie stof hing uit het gebruik van een plafond gemonteerde gordijnroede om ze te verbergen. Alleen houden een paar boeken op je nachtkastje, schakelt u het belsignaal van de telefoon, en als je moet gewoon een tv in je slaapkamer hebt, houd het in een kast of kast. Het sluiten van de deur geeft een gevoel van rust met het oog op een goede nachtrust te hebben. Stof gedrapeerd over de TV wanneer u deze niet gebruikt zal een soortgelijk doel dienen.
6. Maak een ruimte voor twee. Met slechts een nachtkastje of ruimte aan slechts een zijde van het bed te klimmen in en uit is heel symbolisch voor de eenzaamheid, en kan eigenlijk houd je single status in de plaats, zegt Terah Kathryn Collins, auteur van The West Gids voor Feng Shui ruimte voor ruimte . Enkele mensen ook de neiging om accessoires en kunst die eenzaamheid beelden hebben, [als] een enkele bloem in een vaas.
Een manier om te versieren als u alleenstaand bent is om twee mensen te visualiseren in de kamer. Plaats nachtkastjes en lampen aan beide zijden van het bed, en accessoires in paren of een veelvoud. Vervang die ene bloem met een bos bloemen in een vaas en het gebruik kunst die romantiek en de eenheid benadrukt.
7. Openen en sluiten van uw ogen. Het laatste wat je ziet voordat je gaat slapen en het eerste wat je ziet als je je ogen open moet iets zijn dat voel je je vrolijk en geïnspireerd worden, vertelt Barrett. Het bepalen van wat dat ding zal zijn, na te denken over dingen die je graag zou willen zien terug te vinden in je leven succes, liefde, innerlijke vrede, vreugde, etc. De meeste feng shui decorateurs zal voorstellen niet zetten familiefoto's in de slaapkamer. De slaapkamer moet zich richten op u (en uw partner).
8. Gebruik de juiste licht, niet het nachtlicht. Tijdens de dag, in de feng shui slaapkamer, je wilt veel natuurlijk licht. Er moet zacht licht in de avond en de duisternis, terwijl je slaapt. Afgezien van de positieve energie die zij verleent, zonlicht in de ochtend verhoogt serotonine niveaus en kunt u invloed uitoefenen voor de rest van de dag. Bij het kiezen van raamdecoratie, kiest afdekkingen die gemakkelijk kunnen worden geopend om de dag te verwelkomen en trok gesloten voor privacy en een omarmen sfeer na zonsondergang. Doe alle lichten in de slaapkamer op dimmers die u kunt handmatig een gevoel van kalmte.
9. Maak je eigen kleine ruimte. Het is belangrijk om een ​​mooie slaapkamer, maar het is ook belangrijk om een ​​ruimte creëren dat aantrekkelijk is voor dingen die je liefde te ruiken, voelen, proeven en horen. Maak de slaapkamer van uw zintuiglijke schatkist, zegt Collins. Met behulp van mooie beddengoed, spelen ontspannende muziek, opknoping een wind gong buiten uw raam of kaarsen zullen alle rust mee te nemen naar uw slaapkamer dat wanneer je naar bed gaat je ontspannen bent en wanneer je wakker wordt, je verfrist en vernieuwd-ready to face de nieuwe dag!

2 comments:

  1. Het gif pijlen gevormd door rechte hoeken wordt gedacht aan een gevoel van onbehagen veroorzaken. feng shui

    ReplyDelete
  2. Likes enormously improve the track record from the internet site and as well as the right selection depend; a lot of people today are going to be thinking about your account. buy instagram likes cheap The corporations that offer these services, will existing you with non-automated or robotic likes and provide you with authentic Instagram likes. The good difficulty referring to this is normally that they may be straight away shipped to your account and that means you wouldn't have to go to that noticeably. And when you are a group, rising your Instagram likes are likely to be helpful.

    ReplyDelete