Wednesday, 14 March 2012

Antieke open haard Mantels: steen en hout haard Mantels

Koude nachten, mokken warme chocolademelk met marshmallows en bits van een warme gezellige brand. Ja, de winter is hier en met het de kou die alleen weg kan worden achtervolgd door een warm vuur. Niets voelt beter dan het hebben van een fireplace.who kachels die er zo grof in huis wil.
Voeg warmte met antieke open haard mantels
Dit brengt ons bij het onderwerp van de open haard mantels, die het brandpunt van een huis met een open haard. Het is de plek waar je je familie foto's, kunst, kleine souvenirs uit reizen over de hele wereld en ook de plaats waar kerstversieringen zijn opgemaakt of kousen zijn opgehangen. Dit is de reden waarom zo veel mensen zijn op zoek naar aangepaste open haard mantels en niet de reguliere die beschikbaar zijn in de winkels ... Dus voordat je hoofd uit te kopen jezelf een schoorsteenmantel moet je bewust zijn van bepaalde dingen en zeker van wat je wilt worden.
Ten eerste moet je beslissen over de uitstraling van uw schoorsteenmantel. Ben je de soort die houdt van de moderne soort of bent u meer van een antieke persoon? Als je hebt besloten op antieke open haard mantels, lees dan verder; niet beginnen gearing up om te jagen gaan voor uw perfecte antieke schoorsteenmantel gewoon nog niet. U moet overwegen of u wilt stenen haard mantels of houthaard mantels. Steen en hout open haard mantels hebben nogal een geschiedenis aan hen gehecht.
Houten schoorsteen mantels hebben een plaats in de geschiedenis sinds vóór de Eerste Wereldoorlog, waar ze werden gebruikt in woningen en vaak jazzy met spiegels of schilderijen. Het bezitten van een houten schoorsteenmantel is als het bezitten van een stukje geschiedenis. Maar vergeet niet houthaard mantels worden duur om eigen (kost bijna $ 1500) en hoge onderhoudskosten. Vindt u een breed scala aan antieke open haard mantels met eiken, esdoorn of kersen afwerking. Een stevige antieke schoorsteenmantel zal duren u en uw familie voor generaties en zal zeker een erfstuk stuk, indien zij niet reeds.
Stenen haard mantels aan de andere kant kan niet worden opgeroepen antieke in de waarste zin, tenzij het is doorgegeven van generaties. Stenen haard mantels hebben een meer middeleeuwse effect en voeg een vleugje van de yesteryears in elk huis. Deze stenen haard mantels zijn over het algemeen gesneden of gebeitelde van stenen muren en dit is wat geeft hen de middeleeuwse raken. Stenen haard mantels zijn meestal gemaakt van marmer, graniet of kalksteen. De prijs van de schoorsteenmantel varieert naar gelang van de steen en als het antieke stenen dan is de prijs kan oplopen $ 2000.
De warmte wordt on.and zo is de jacht op een schoorsteenmantel
U heeft eindelijk besloten dat u wilt een antieke schoorsteenmantel. Dit gaat een leuke ride.just worden leun achterover en geniet ervan. U kunt dit doen in een van twee manieren, of je kan online en het bod voor antieke open haard mantels te gaan op diverse veilingsites, of je zou kunnen doen op de ouderwetse manier - je kunt zoeken antiekwinkels, garage verkoop, berging winkels en op verschillende plaatsen voor de perfecte schoorsteenmantel bij u thuis genade. Er zijn bepaalde dingen die je moet overwegen wanneer je de deur uitgaat om een ​​antieke schoorsteenmantel te kopen. Zoals de lokale veiligheid verordeningen in geval van een houten antieke schouw. Je moet ook overeenkomen met het hout werken in uw huis aan die op de houten schoorsteenmantel. De grootte van de schoorsteenmantel zaken ook. Het moet een centraal punt, niet een object van gigantische proporties afleidend.
Denk maar aan een paar van deze dingen en je jacht op een antieke schoorsteenmantel wordt een spannende. Dan kun je beginnen met genieten van die prachtige avonden bij de open haard met die hete koffie of thee en uw speciale iemand.

No comments:

Post a Comment