Monday 12 March 2012

Kan niet wachten tot het voorjaar - Je bent niet alleen

Als je woont in een noordelijk klimaat waar de winters met sneeuw bedekte en onvruchtbaar kunt worden in de hoop dat de lente om de hoek. Je bent niet alleen. Gelukkig kun je helpen verlichten van de sombere gevoel van de winter door het verkrijgen van een voorsprong op je veer planning.
Buiten te komen, zelfs al is de winter nog steeds met ons, en zal voor een paar weken, kan warme dagen nog in de weersverwachting voor uw omgeving. Veel klimaten warme dagen tegen het einde van februari en begin maart, dus profiteren van hen. Er gaat niets boven een stevige wandeling naar de depressieve geesten van de winter op te heffen. Dus trek je laarzen aan, pak je handschoenen en een warme trui en hoofd naar je favoriete parcours. Leven niet in een landelijk gebied waar de routes zijn direct beschikbaar? Rijden naar het dichtstbijzijnde centrum en klik op de trottoirs. Pak een kopje koffie of warme chocolademelk, en window shopping. Soms net het huis uit kan helpen tillen geesten en zette ons in een beter humeur, dus laat je niet 's winters binnen te houden. Eruit te komen en te verkennen.
Plan uw zomervakantie, een van de mooie dingen van de lente is dat de zomer is net om de hoek. Krijg je in een avontuurlijke mentaliteit door scouting van plaatsen om deze zomer te bezoeken. U hoeft niet een dure tropische vakantie te nemen om plezier te hebben. Veel staten hebben lokale bezienswaardigheden kunt u een bezoek dat zou een geweldige vakantie te maken voor het hele gezin. Start het zoeken op het web of het oppakken van brochures op het middelpunt van uw lokale bezoekers om nieuwe plaatsen om deze zomer bezoeken. Dit zal zonder twijfel vrolijkt je op en geef je iets om naar uit te kijken in de komende maanden.
Opknappen uw woning; Toch hebben winterdecoraties opknoping in uw huis? Neem ze mee naar beneden en vervang ze met voorwerpen die herinneren aan de lente. Zet vazen ​​van verse snijbloemen in verschillende kamers in uw huis, en het kleurenschema van uw gordijnen, kleedjes en andere decoratieve items aan de zachte, natuurlijke kleuren weerspiegelen dat de lente te bieden heeft. Soms is alles wat je nodig hebt is een verandering van omgeving om uw geesten lift en u eraan herinneren dat de lente echt is op zijn manier.
Start Your Garden vroeg; Ok, dus misschien is de grond nog bevroren, en misschien kun je niet planten beginnen tot midden mei, maar dit betekent niet dat je niet kunt beginnen met het plannen van uw zomertuin. Veel bloemen, kruiden en andere planten kan worden gestart vanuit zaden rechts in uw huis. Als u niet zeker bent wat te planten, vraag rond bij uw plaatselijke tuincentrum, en zoek op het web voor planten die het goed doen, wanneer gestart vanuit zaden. Vervolgens na te denken over de tuin ruimte die je hebt rond uw huis, en teken een kaart van waar je wilt elk item plant. Dit zal niet alleen helpen vrolijkt je op, maar je zal een plan voor uw tuin ook al op zijn plaats wanneer het tijd is om uw zaailingen in de grond.
Get Out Uw Spring kleding; Als je net als mij, je al je winterkleren direct beschikbaar tijdens de koude maanden, en je hebt je voorjaar kleren opgeborgen in een kast, gewoon wachten om te worden afgesloten voor het warme weer. Niet wachten tot het weer omslaat warm om te gaan door uw voorjaar kleren; ze trek nu en ontvang het proces gestart. Niet alleen zal dit u inspireren voor een warmer weer, het zal u ook een idee van welke kleren je moet vervangen, en die gedragen kan worden voor een ander seizoen. Tegen de tijd dat de lente er aankomt zul je eerder dan gepland en klaar zijn om eruit te komen en het seizoen te genieten.
Gaan winkelen, is nu de tijd om te profiteren van de verkoop op warm weer items. Retailers beginnen vroeg als het gaat om de planning voor het voorjaar, dus profiteren van de verkoop te nemen door te gaan winkelen. Plus, nu u weet welke voorjaar kleren moeten worden vervangen, moet u waarschijnlijk een beter idee van wat je nodig hebt om te kopen om sparren-up van uw lentegarderobe. Je hoeft niet alleen om ofwel shop voor kleding. Als er decoratieve items voor uw huis, of tuingereedschap dat u dit jaar nodig hebben, eruit te komen en te winkelen voor hen. Je zult voor op schema met uw lente winkelen zijn, en waarschijnlijk ook het gevoel een beetje beter.
De winter is een moeilijke tijd van het jaar, vooral als je leeft in een koud klimaat. De korte dagen en lange nachten zijn genoeg om iedereen te drukken. Curb Your saaie stemming door de voorbereiding van jezelf voor de lente. Voordat je het weet warmere dagen zal goed zijn om de hoek, en je bereid zijn om ervan te genieten om hun volle.

No comments:

Post a Comment