Tuesday, 20 March 2012

Korte krullende kapsels

Kortom, krullend en brutaal, dit is een look die is makkelijk te sporten als je gezegend bent met natuurlijke krullen. Korte krullende kapsels zijn flirterige en leuk! Krullen kunnen worden zacht of strak dat wordt bepaald door de manier waarop de ringetjes zijn gevormd en de textuur van het haar. Deze kunt een leuk element aan elke outfit en elke gelegenheid ook. Perfecte krullen zijn soms het resultaat van hard werken in een schoonheidssalon. U kunt een kijkje nemen op hoe je je haar en het onderhoud voor dezelfde krullen.
Manieren om uw haar krullen:; Dus wat als je niet gezegend bent met krullend haar! U kunt de sport op korte krullende kapsels met enkele van de manieren hieronder vermeld.
Als u zachte krullen, kunt u gebruik maken wat mousse of gel die kunnen helpen vast te houden en te definiëren de krullen. Dit zal ook helpen uw kapsel tot een langer verblijf.
Rollen kunnen ook helpen om uw haar te krullen. Soms zijn hot rollers of krultang gebruikt als jij degene bent die voor een perfecte krullen. Deze helpen om zelfs kleine krulletjes die schoonheid kan toevoegen aan je gezicht krullen.
Use curl-definitie van shampoos om de krullen te behouden.
Nog een andere manier om krullen te creëren zou vereisen dat u shampoo en de conditie van uw haar. Dan, zich te ontdoen van alle overtollige vocht. Gebruik pin krullen en je haar op deze set. Zitten onder een kap droger en wachten tot je haar helemaal droog wordt. Zodra de rollers verwijderd zijn, gebruik je vingers om voorzichtig borstel door het haar.
Onderhoudstips voor kort krullend Kapsels:; Curly kapsels zorg nodig hebben en het onderhoud als u wilt dat het kapsel ziet er verrukkelijk uit op alle dagen van de week. Lees verder voor enkele tips voor het korte krullende kapsels.
Altijd de conditie van de uiteinden van het haar als je eenmaal klaar bent met de shampoo. Dit zou makkelijker zijn voor korte krullende kapsels zoals ze zijn makkelijker te onderhouden. Gebruik een handdoek om uw lokken drogen. Gebruik dan een styling gel en kam deze voorzichtig door het haar. Eenmaal je haar droog zijn, gebruik maken van een haarspray die samen zorgt ervoor dat de krullen.
Als het gaat om dagelijkse zorg, laat je haar natuurlijk drogen. Korte krullende kapsels hebben de neiging om te kroezig zo goed en air-drogen van uw haar zou helpen om de kroes te minimaliseren.
Voor korte krullende kapsels zorgen dat de laagjes goed gedaan. Dit zou helpen om meer dimensies toe te voegen aan het kapsel.
Altijd te vermijden borstelen of het aanraken van krullend haar als ze nat zijn. Dit kan schade aan het haar om een ​​groot deel.
Gebruik altijd een brede getande kam om krullend haar borstel. Dit zal helpen om de uiteinden van het haar ontwarren.
Gebruik een diepe conditioner in je haar een keer per maand om een ​​soepele krullen hebt.
Korte krullende kapsels zal ook het verhogen van uw bezoeken aan de melkstal. Dit zou een noodzakelijke stap om je kapsel op zoek welgevormde te allen tijde worden.
Vermijd het gebruik van het scheermes voor krullend haar. Korte krullende kapsels hebben een zeer goede structuur en met een scheermes kan gewoon beschadiging van de natuurlijke krul van het haar.

No comments:

Post a Comment