Monday, 19 March 2012

Japanse esdoorn Boomverzorging

Japanse esdoorn boom is op grote schaal gebruikt als een veelzijdig decor, geschikt voor de meeste tuinen, tuinen en binnenplaatsen. Het is een belangrijk onderdeel van de Japanse tuinen. Deze boom is gekoesterd om haar lover die mooie gedurende het hele jaar blijft ook tijdens de herfst. De Japanse esdoorn zorg is heel simpel en gemakkelijk en het resultaat is helemaal adembenemend.
Japanse Esdoorn
Japanse esdoorns (Acer platina) worden verondersteld afkomstig te zijn van de Aziatische landen Japan, Korea en China. Ze zijn verkrijgbaar in de meeste delen van de wereld in ongeveer 300 verschillende soorten en kleuren. Japanse esdoorn wordt gewaardeerd om zijn unieke en fijne textuur 7-palmbladeren, gekleurd in variëteiten van rood of groen. De bladeren groeien in een zeer interessante manier als ze uit een verbazingwekkend helder-geel transformeren tot een oranje of rode kleur. Deze bomen hebben een flinke stam en het is gegroeid in meerdere nummers.
Japanse esdoorn Boomverzorging
Een rijke, vochtige en goed gedraineerde bodemkwaliteit is ideaal voor de groei van de Japanse esdoorns. De blootstelling aan de zon moet worden geminimaliseerd als de esdoorn bladeren krijgen verbrand als deze wordt blootgesteld aan de zon voortdurend. De grond moet vochtig worden gehouden tijdens het zomerseizoen en tijdens het droge seizoen, de gieter kan worden gedaan met een slang bij de onderkant. Het is een goed idee om het water in straaltjes in plaats van direct te laten gieten. De basis behoeften die in de zomer, om de wortels te voorkomen rotten uit de stromende regen naar beneden. Ze kunnen ofwel worden bewaard in een schaduwrijke omgeving of onder een plant die snel groeit te geven schaduw. Ze kunnen worden verschoven in de kamer omdat ze weinig ruimte nodig hebben en kunnen worden gekweekt in een container ook.
Uitstraling van hout boren is een teken van slechte gezondheid van de boom en deze insecten boren zich in de houten steel waardoor de boom kwetsbaar voor ziekten. Japanse esdoorns zijn ook geïnfecteerd door de bladluizen en de schalen dat blad te laten vallen oorzaak en een honing als het druipen van de boom. Deze bomen zijn gevoelig voor alle esdoorn ziekten zoals zwarte schors, vloeibare afscheiding, teer ter plaatse, schimmel droops, bladvlekken, gebroken takjes en mangaan-deficiëntie.
Japanse esdoorn snoeien van bomen
Het belangrijkste onderdeel van de Japanse esdoorn zorg is het snoeien proces. Voordat u begint met het snoeien proces, een notitie maken van alle takken of twijgen die moet worden gesnoeid. Zorg ervoor dat alle dode takken en ziekelijk op zoek naar degenen zijn afgesneden. Het snijden van de nieuwe vestiging moet worden gedaan op het punt waar de eerste twee blaadjes van de tak zijn gevonden. De boom wordt sterker en toont tekenen van de gezondheid wanneer het regrows na de snoei. En terwijl het snijden van de takken, zorg ervoor dat er geen kruisende takken links op de boom.
De Japanse esdoorn of enige andere esdoorn kan overvloedig 'bloeden' als gesnoeid in het voorjaar seizoen. Ze moeten worden gesnoeid als ze op een slapende fase te voorkomen dat het sap of anders zal de boom te doden. Ze kunnen gesnoeid worden in de late zomer en de vroege herfst. Het snoeien van de boom moet worden gedaan wanneer de boom jong is en het is altijd beter om het snoeien gespreid over een lange periode.
Wanneer een bijkantoor is gesneden, gebruik maken van een kit of een kit voor het coaten van de boom. Het is zeer belangrijk om te voorkomen dat het sap uit lekt. De kit zal ook helpen om de cut te genezen. Een scherpe schaar snoeien moet worden gebruikt als een zuivere snede zal de boom sneller herstellen. Een bleekwater oplossing kan worden gebruikt om de schaar schoon om te voorkomen dat de overdracht van een ziekte van de ene tak naar de andere.
Japanse esdoorn Bonsai Tree
Japanse esdoorn bonsai bomen zijn erg populair onder de liefhebbers van bonsai boom. Ze komen in twee verschillende kleuren bestaat uit een groen gekleurde Japanse esdoorn en een rood-gekleurde versie. De meeste commerciële telers beschouwen de rode bloed gekleurde Japanse esdoorn bonsai boom als het meest populair onder de Japanse esdoorn bonsai bomen. Een Japanse esdoorn bonsai is gedrenkt in de ochtend, waardoor de bodem uitdrogen tegen het einde van de dag. De grond moet droog blijft tijdens de middag en 's nachts aan de wortel voorkomen rotten. De hoeveelheid water vastgehouden in de bodem moet worden gehandhaafd tot het minimum.
Japanse esdoorn boomverzorging is echt een prachtige manier van het gebruik van je vrije tijd en het geeft ook een dankbare gevoel. De schoonheid van de boom maakt het extra inspanning besteed aan de zorg, echt de moeite waard.

No comments:

Post a Comment