Monday 5 March 2012

Het kiezen van Landschap Verlichting voor Mooi Landschap modellen

Na het aanmaken van een prachtig landschap ontwerp in het front en / of achtertuin, de meeste mensen graag willen versterken en mee pronken. Het toevoegen van het landschap verlichting kan een geweldige manier om een ​​landschap ontwerp verhogen na de zon onder gaat worden. Of u een paar programma's of ga allemaal uit en nemen uitgebreid gebruik van maken, kunnen landschap verlichting u helpen om speciale functies van uw landschap design te genieten, bloemen, bomen en planten. Knooppunten kunnen worden gemaakt om op te vallen, steeds meer zichtbaar. U kunt ze ook gebruiken om te accentueren bepaalde architectonische kenmerken van uw woning, dus de harmonisering van zowel uw huis en uw landschap ontwerp, het creëren van een resort-achtige sfeer.
Landschap verlichting verhoogt ook de bruikbaarheid van de gebieden buiten uw huis. Kinderen spelen gebieden, zwembaden en patio's kunnen worden hubs van onderhoudende gasten of gewoon plekken om te ontspannen en tot rust komen inch
Plus, ze helpen ook om de veiligheid van uw voor-of achtertuin te vergroten. Adequaat geplaatst landschap verlichting kan worden gebruikt om licht op potentieel gevaarlijke gebieden, zoals abrupte veranderingen in de hoogte van het landschap, obstakels op de loopbrug, stekelige of lage-opknoping vegetatie, en stappen. Bovendien, landschap licht ook helpen in het afschrikken van potentiële indringers door het elimineren van schimmige en donkere gebieden. En, als een indringer gebeurt te komen in de lokalen, kan het landschap lichten u helpen om ze te zien en deze te identificeren.
Landschap verlichting kan ook helpen bij het verhogen van de waarde van het onroerend goed. Als professioneel geïnstalleerd, kunnen ze een prachtige eerste indruk op potentiële kopers, vrienden en familie.
Er zijn verschillende soorten van het landschap lichten die u kunt gebruiken, en velen van hen komen met bewegingssensoren en timers. Deze kan zeer nuttig zijn, omdat het elimineert de noodzaak om te schakelen schakelaars. hieronder zijn een paar van het landschap lichten die u kunt inpassen in de buitenruimte van uw woning.
Architecturale verlichting: De technieken van architecturale verlichting en begrazing zijn gebruikt om de variaties in textuur en architectonische kenmerken in baksteen en natuursteen werken, bouwplafond details en fascia accentueren. Architecturale verlichting kan ook worden gebruikt om gateways, fonteinen en standbeelden te verbeteren.
Pad Verlichting: Dit kan gebruikt worden in diverse mooie ontwerpen te verfraaien alsook branden voetpaden en opritten.
Down Verlichting: Ook wel aangeduid als 'maan verlichting', dit wordt bereikt door de montage van verlichtingsarmaturen op het gebouw of de takken van de bomen. Dit helpt bij het gieten van schaduwen die verschillende patronen op het oppervlak van de grond te creëren. Zowel esthetisch aangenaam en functioneel, de maan verlichting neemt de gevlekte effect dat natuurlijk maanlicht creëert als het filter door de bladeren en takken van bomen. Vandaar dat, met dit landschap verlichting, de boom zelf, met inbegrip van de bladeren en de takken, alsook de patio en route hieronder zijn versierd in een zachte gloed. Maan verlichting wordt veelvuldig gebruikt door professionele landschapsarchitecten aan het licht van opritten, gazons, patio's en dekken, en wandelpaden.
Up-Lighting en Ground Lighting: Up-verlichting wordt gebruikt om licht te werpen in een opwaartse richting naar de kenmerken, de kleur, grootte en textuur van de verschillende landschapselementen te markeren. Hoewel de grond verlichting is ook op de grond geplaatst, is het niet schijnen op, maar het licht is gericht op de grond.
Cross Lighting: Cross-verlichting wordt gemaakt door snijdende de balken van het licht onder verschillende hoeken om interessante lichteffecten door het mengen van schaduwen en lichten te produceren.
Achtergrondverlichting en Shadowing: Bij deze techniek achtergrond verlichting worden gebruikt om structurele en aangelegde functies silhouet. Dit simuleert in feite de lichteffect dat een ondergaande zon maakt. Wanneer de zon ondergaat, vindt u vaak planten en bomen aftekenen tegen een architectonische structuur of de horizon. Dit landschap lichteffect helpt om de textuur, vorm etch, en van siergrassen, heesters en bomen contour door het plaatsen van een licht achter deze voorwerpen.
Variatie is de sleutel tot het kiezen van het landschap gaat het mooie landschap ontwerpen. Landschap lampen zijn ook verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals mini-lantaarns, ananas verlichting, bel lichten, tulp lichten, en zo verder. Of het nu wordt gebruikt voor verlichting loopbruggen, of om interessante silhouetten te creëren, of om architectonische kenmerken te versterken, landschap verlichting kan een magisch mooi dimensie te creëren in uw huis, die kan worden genoten voor vele jaren.

No comments:

Post a Comment