Thursday 8 March 2012

Designer Jewelry

Als Harry Winston zegt zo openhartig, 'Mensen zullen staren. Maak er moeite waard ', geldt voor de liefhebbers van designer sieraden. Bezitten zelfs een prachtige stuk van designer sieraden kunnen de meeste vrouwen geven een vrij hoog! Verzamelaars en vurige fans van designer sieraden zou echt eens met deze stelling. Sieraden zou altijd dierbaar blijven de meeste vrouwen, maar het bezit van designer sieraden is een gekoesterde droom voor velen. Elegantie en verfijning is slechts de basis van deze sieraden, deze merken ook geven de koper een tevredenheidsonderzoek hij / zij heeft gekocht iets dat de moeite waard is de waarde ervan. Het kopen van elke vorm van designer sieraden ook een helpt om op zijn gemak omdat er altijd de garantie factor en borging van de kwaliteit die wordt geassocieerd met branded stukken. Hoewel veel nieuwe merken worden gezien ontstaan ​​in de wereldwijde markt van de mode-industrie, zijn er nog een aantal ontwerpers die regel de stok zover mode betreft. De mode bewuste mensen altijd de voorkeur om te investeren in een merk dat stijl, mode, verfijning en kwaliteit symboliseert als deze geven ook een sterren status, ooit versierd. Neem een ​​kijkje in de beroemde ontwerper sieraden merken dat vrouwen verleid al die jaren.
Top Designer Jewelry merknamen:
Harry Winston:, De Harry Winston sieraden merk heeft een lange lijn van juwelen ontwerpen op zijn naam staan. Harry Winston ringen zijn zeer populair onder de meeste mode-savvy jongeren die op het punt de knoop. Enorme diamant als een handelsmerk van Harry Winston sieraden. Hoewel de jaren 1920 en 1930 zag een vraag naar kleine edelstenen, het was Harry Winston die het aandurfde om te gaan buiten de gebaande paden en grote stenen die werden ingesteld in minuten instellingen te starten. Een van de beroemde edelstenen die behoren tot dit merk is de donkerblauwe Hope diamant. (45,5 karaat). Deze look schoot Harry Winston naar roem en vandaag; deze ontwerper sieraden nog steeds hoog scoort op de must haves van velen.
Tiffany sieraden:; Tiffany is zo'n merk van ontwerper sieraden die is gebleven tot een van de meest gewilde merken oa. De Tiffany merk werd eerst bekend als Tiffany & Young in het jaar 1837. Het werd later veranderd in Tiffany & Co in New York. Het is niet alleen de diamant sieraden die vrouwen wild gereden, het is hun gehele assortiment van hangers, armbanden, oorbellen, horloges etc. at Tiffany's, elk juweel is een gewaardeerde en waardevolle bezit. Charles Lewis Tiffany, de oprichter van Tiffany & Co, die een heleboel lampen, mozaïeken, glas in lood ramen en sieraden en het was pas later dat dit bedrijf heel veel prijzen behaalde en kreeg internationale status als een merk. De innovatieve ontwerpen was het kenmerk van de Tiffany merk.
Buccellati:; Het bezitten van een Buccellati stuk van designer sieraden zou zijn als het bezitten van een meesterwerk. De oprichter van dit prachtige lijn van designer sieraden was Mario Buccellati. Elk stuk van Buccellati designer sieraden heeft een persoonlijke touch die wordt gegeven door zijn zoon en Gianmaria Buccellati. Een familie-aangelegenheid, innovatieve ideeën voor de prachtige ontwerpen uitgevoerd in de Buccellati familie. Vandaag de dag kan men zien nieuwe ontwerpen en geavanceerde stukken wordt gekarnd door de Buccellati merk.
Graff:; Lawrence Graff, de Britse miljardair achter de prachtige ontwerpen die behoren tot dit merk. Graff is ook bekend als de nieuwe Harry Winston van deze tijd. Met zijn geweldige zakelijke zin heeft Graff gezien zijn bedrijf opkomst fenomenaal met een breed scala van geavanceerde en unieke designer sieraden. Grote diamanten zijn de handtekening merk van de Graff merk.
Chopard:; Designer Jewelry liefhebbers kunnen nooit verkeerd gaan met een Chopard. Chopard eerste geproefd succes met de hete nieuwe ontwerpen in de zakhorloges sector. Louis-Ulysse Chopard begon dit bedrijf in 1860. Het bedrijf werd vervolgens gekocht door Karl Scheufele in 1963. Hier werd het maken van sieraden in combinatie met de fijne kunst van het horloge. Het jaar 1976 zag de lancering van een nieuwe lijn 'Happy Diamonds'. De Chopard merk zorgt voor haar trouwe klanten die elke edelsteen is met de hand geplukt en elk ontwerp is uniek en wordt bereikt na veel detaillering. Of het nu de horloges of de mooie sieraden, dit is een merk dat u kunt uit te kijken!
De Grisogono:; zwarte diamanten werden gebruikt als een onderscheidende factor in de De Grisogono label. Deze trend begon toen Gruosi deze opgenomen in de late jaren 1990. Dit merk huisvest enkele van de top creatieve ontwerper sieraden die is gebonden aan een vrouw te boeien! Outlandish sommigen Grousi uiteindelijk richtte het bedrijf, De Grisogono in 1993. Vandaag, met een wereldwijde aantrekkingskracht, heeft dit merk klom nieuwe hoogte in de designer sieraden segment.
Swarovski:; Dit is een luxe merk dat bekend staat om zijn loodglas producten. Daniel Swarovski oorspronkelijk zijn gemaakt van Swarovski kristal, toen hij bedacht een automatische snijmachine in 1892. Dit magische kristal veranderde de mode-scenario toen het werd gebruikt voor het maken prachtige sieraden. Vandaag, Swarovski kralen en kristallen sieraden zijn een rage in designer sieraden.
Met meer nieuwe ontwerpers deelname aan dit beugel, designer sieraden liefhebbers hebben een enorme mogelijkheid om uit te kiezen. De waarheid is de trendsetters kan nooit uit de mode! Hier is om sieraden van de Guru van de ontwerper!

No comments:

Post a Comment