Wednesday, 21 March 2012

Herb Garden Design Plannen: Hoe Lay-out een kruidentuin

Basilicum, tijm, rozemarijn, kaneel! Mooie planten zijn ze niet? Weelderige groen en zien er uitstekend bij bewaring in potplanten. En zo nuttig! Stel je voor ... je koken en je plotseling opraken van curry bladeren. In plaats van lopen naar de dichtstbijzijnde supermarkt, gewoon hop in je eigen kruidentuin en uitrukken een paar blaadjes en daar ga je! Een leven lang het aanbod van de smaak-geven, geneeskrachtige kruiden en zuurstof te! De trots van uw tuin inderdaad. Iedereen is op zoek naar de perfecte kruidentuin design plannen!
Natuurlijk, het kweken van een breed scala van dergelijke kruiden, afkomstig uit hun eigen klimaat en de bodem samenstellingen is niet eenvoudig zal zijn. Elk kruid wordt gebruikt om zijn eigen ecosysteem en het creëren van kruidentuin ontwerpen in one-size-fits-all is niet erg gemakkelijk. Dus hoe de lay-out een kruidentuin?
Herb Garden Design plannen
De voorronden; Ten eerste moet je beslissen welke kruiden die je wilt in uw tuin. Kruiden zijn genoeg en zal variëren naargelang uw behoeften. Bijvoorbeeld, als je een bepaalde chronisch gezondheidsprobleem hebben, zal het zinvol zijn om een ​​kruid dat zal helpen de ziekte te laten groeien. Ook is het niet goed groeit peterselie als je niet gaat gebruiken in elk van uw gerechten! Dus eerst beslissen over het gebruik en het nut van elk kruid dat u van plan bent om te groeien. Ook naar uw plaatselijke klimatologische omstandigheden. Kruiden zijn mooie tere planten, zodat ze de plant alleen als u denkt dat de nodige weersomstandigheden geschikt zijn voor hen.
Kruidentuin modellen; U kunt kiezen uit een of een combinatie van de hieronder gegeven kruidentuin design plannen op basis van de kruiden die je van plan bent te planten. Elk van deze soorten heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Dus probeer de voordelen op basis van de kruiden die je gebruikt te maximaliseren:
Container planten; Simpel gezegd, container aanplant zijn kruidentuin design plannen waar je bent kruiden kweken in potten. De eenvoudigste manier om dit te doen is club samen alle kruiden die vergelijkbare bodems en blootstelling aan de zon nodig hebben. Omgekeerd kun je ook pot elk kruid in afzonderlijke kleine potjes. Ik verkies de laatste idee als het voorkomt de mogelijkheid van overbevolking. De meeste mensen maken de fout van het planten van kruiden te dicht bij elkaar. Dit zal leiden tot een concurrentie tussen de kruiden voor de ruimte en de zwakkeren zullen een pak slaag te krijgen. Dus terwijl het maken van uw kruidentuin ontwerp-plannen, zorg ervoor dat de planten goed te spreiden.
Standaard groenvoorzieningen; alternatief kan je plant de kruiden buitenshuis. In plaats van het houden van de planten in het huis, kon je af te bakenen wat ruimte buiten uw 4 muren en er het ontwerpen van een kruidentuin. Weer dezelfde zorg moet worden genomen. De zon en de bodem combinaties voor planten moeten worden opgevangen, terwijl het planten van de kruiden. Meestal is het een goed idee te planten buiten. De meeste kruiden zijn niet afkerig van de zon en in feite gedijen in goede zonlicht. Ook voor zorgen dat u de ruimte de planten goed, zodat ze goed groeien.
Decoratieve planten; En als deze lijken te alledaags voor u en u wilt de hele weg te gaan met uw kruidentuin ontwerp-plannen, voor decoratieve planten gaan. Nu sommigen zeggen dat het te oud is nu ouderwets, maar ze zijn gewoon jaloers! Decoratieve aanplant ziet er prachtig uit en geven je huis dat 'rollend park' soort van voelen. Het is een grandioos project, ideaal voor grote woningen en grote budgetten. Het vereist veel planning en creativiteit. Ten eerste, je moet het hele project van tevoren te plannen. Als u van plan bent om een ​​tuin te maken als dat, waarom niet een beetje te doen van het onderzoek ook? Kijken naar andere tehuizen voor cues. Zoeken op het internet en vindt u een aantal van de mooiste kruidentuin ontwerpen voor uw huis. Grafiek uit uw tuin, voordat je over de kruidentuin ontwerpen. Zie hoe je best de planten plaats. Plan welke zullen elkaar aanvullen in kleur en grootte. Nogmaals, de belangrijkste overweging het ontwerpen van een kruid garden.spacing, afstand, afstand.
Dus wat kan uw kruidentuin ontwerp-plannen, zijn er een aantal generieke dingen die u moet volgen. Dingen om in gedachten te houden terwijl u het ontwerpen van een kruidentuin zijn bodem combinatie, blootstelling aan de zon en de afstand.

No comments:

Post a Comment