Sunday, 18 March 2012

Stoelspoor Ideeën

Traditioneel werden stoel rails gezet op het gips muren van het huis om hen bescherming tegen elke vorm van schade als gevolg van de stoelen rond in de kamer. Meestal wordt het oppervlak onder elke stoel spoor bedekt met houten panelen om deze reden. Vandaag zijn stoel rails gebruikt voor het doel van de binnenhuisinrichting. Het helpt te verdelen een grote muur in verschillende sectie. Het materiaal dat gewoonlijk wordt gebruikt voor het maken van stoel rails hardboard, hout, vinyl of metaal. De stoel spoor ideeën hier besproken kan worden gebruikt op een van deze materialen.
Hoe te installeren stoelspoor
Allereerst, naar behoren rekening met de afmetingen van de muur waar je de stoelleuning te installeren. Mark op de muur van de hoogte waarop u wilt de stoel rail montage. De standaard stoelspoor hoogte is in het bereik van 28 tot 36 inch van de vloer. Kan echter van deze regel worden veranderd, afhankelijk van uw keuze en de hoogte van de muur. Snijd de lijsten van de rails volgens de metingen met beide einden op 90 °. Als u een fout in de meting dan is het mogelijk dat de hiaten worden gevormd tussen twee rails. Op elk uiteinde van het hekwerk, waar een ander stuk te worden gevoegd, moet gesneden worden op 45 ° met de hulp van een verstekbak. Dit is nodig in het bijzonder voor de hoeken van de kamer. Trim alle balustrades met de hulp van een figuurzaag. Installeer nu elk van de leuningen op de muur met de hulp van de nagels. Tot slot, gebruik maken van de nagel is ingesteld op alle nagels die je hebt vastgesteld op de stoel rails wastafel.
Hier zijn twee stoel rail montage tips die we willen met u delen. Houd de lengte van de rail gelijk aan de lengte van de muur om een ​​minimum aantal van de gewrichten te krijgen. Als de kamer is te lang te worden gedekt door een reling, vervolgens samen te voegen de twee leuningen.
Stoelspoor Stijlen
Stoelspoor voegt een bijzonder effect aan de muren en uw kamer. Stoelspoor ideeën kunnen interessant gemaakt door simpelweg de verf op de juiste manier. Als de muur krijgt gesplitst, kunt u verf de twee delen met twee verschillende kleuren, of verf, enerzijds, en zet behang op de andere. De stoel spoor strook tussen de kleuren helpt om de overgang ziet er prachtig uit. Het is goed in het bijzonder wanneer de stoel spoor is geïnstalleerd op een derde hoogte van de muur.
Als de bouw van de muur heeft veel ingewikkeldheden en bochten op, aandacht kan worden getrokken op die bochten door het schilderen van de stoel rails met de juiste keuze van kleur. Houd de gehele achtergrond muur van een kleur en verf de stoel rail met een contrast kleur. In dit geval, als u dat wilt kun je gewoon de stoel spoor vlek ook. Dit is ook geschikt als uw wanddecoraties zijn een aantal kunstobjecten.
Wanneer u een gedurfde muur kleur hebben, dan is een neutraal gekleurde stoelspoor ziet er mooi op. Stoel rails meng goed met muur frames en andere lijsten. Daarom, in een kleine kamer kan dienen als een rand van de foto frames. Op deze manier, de muur te krijgen gemarkeerd.
De multi-niveaus van de rails kan worden beschilderd met verschillende kleuren verf om een ​​Victoriaanse stijl te krijgen. Voor deze, moet de keuze van kleuren voor de smalle banden van de rail worden van donkere tinten met meer nadruk op gouden bruin. Als u wilt een rustiek effect hebben, dan aardetinten in combinatie met natuurlijke houten afwerking zal het beste werken. Een ander interessant stoelspoor stijl is om het te installeren op een hoogte iets boven de gebruikelijke een, laten we zeggen op het hoogtepunt van de ooghoogte. In dit geval houdt de breedte van de rail iets meer, zodat het kan fungeert als een plank om de verschillende foto's te plaatsen voor decoratie.
Hoop dat je vond het stoelspoor ideeën die worden gegeven in dit artikel. Blijf een ding in gedachten, dat de stoel spoor stijl die u kiest voor uw huis moet zodanig zijn dat het goed fuseert met het interieur te ontwerpen van het huis. Het is helemaal niet van essentieel belang om stoel rails te installeren alleen binnen een kamer. In plaats van leuningen, kunt u opgemaakt stoel rails op de muur van uw trap ook. Als u de installatie stoel rails op de keukenmuur, moeten zij worden opgemaakt aan de top van het aanrecht.

No comments:

Post a Comment