Monday 12 March 2012

Stofzuiger Onderdelen en accessoires: Tassen en blowers

Stofzuigers werken volgens het principe van zuigkracht. Het maakt gebruik van een luchtpomp die vacuüm in de buis, wat resulteert in zuigen lucht uit de atmosfeer te creëren. De lucht met zich mee brengt ook in het vuil en stof van vloeren of tapijten. Een stofzuiger bestaat uit de volgende onderdelen:; Intake Creneau; Uitlaat Creneau. ; Een elektromotor. ; Een ventilator; een zak, die poreus is. ; Een behuizing die alle andere onderdelen bevat. ; Vacuum onderdelen; Intake Creneau-De inname poort moet smal voor een efficiënte zuigkracht van stofdeeltjes zijn, aangezien de smallere het is, de snelheid van het zuigen het stof zou zijn, aangezien de snelheid van de stofzuiger wordt vastgesteld van het volume van lucht die door het in een bepaalde tijdsduur zou ook constant blijven. Ongeacht de omvang van de intake embrasure, het aantal deeltjes dat gaat in de stofzuiger blijft hetzelfde, maar als de poort is kleiner gemaakt de lucht deeltjes sneller bewegen te krijgen door in de gegeven tijd, verhoogt de snelheid en de druk afneemt als gevolg op een gegeven plaats. De daling van de druk leidt tot een grotere zuigkracht bij de opening van de intake schietgat en dit maakt het mogelijk te zuigen zwaardere deeltjes en een betere reiniging. ; Uitlaat Creneau-Dit is de opening waardoor de lucht in de stofzuiger. Het is aan herinnerd dat de lucht die de stofzuiger komt is stof gevuld en de stofdeeltjes worden geleegd in de vacuümzak. ; Elektromotor-De motor van de stofzuiger werkt net als elke andere motor. Het maakt gebruik van magneet te creëren beweging. Magnetische theorie zegt dat als polen af ​​te stoten en in tegenstelling tot polen trekken, daarom binnen in de motor van de krachten van aantrekking en afstoting een roterende beweging maken. ; Fan-De functie van zuigkracht is alleen mogelijk wanneer de motor draait op een goede snelheid en op haar beurt ook de ventilator werkt op dezelfde manier. De draaiende ventilator zorgt voor een stroom van bewegende lucht, die zich door het inlaatkanaal en gaat uit van de uitlaat schietgat. De lucht deeltjes wanneer zij zich een wrijvingskracht tussen de stofdeeltjes en de lucht deeltjes en als de wrijving sterk genoeg is en het stofdeeltje is licht, ze zijn meegesleept door de bewegende lucht. ; Vacuum Bag-Zodra het stof is gezogen binnen is opgebouwd in de poreuze zak. Lucht passeert de tas, die heeft poriën die groot zijn, genoeg om de lucht deeltjes passeren en niet op de stofdeeltjes te laten. Deze zakken fungeren als luchtfilters. Ze zijn gemaakt van poreuze materialen zoals katoen of papier. Dit is hoe het vuil en het puin worden verzameld in de vacuümzak. De stofzuigerzak kan overal worden tussen de inname buis en de uitlaat embrasure zolang de luchtstroom blijft stromen. In de meeste stofzuigers tas is bij de laatste halte waar de lucht bereikt. Na de lucht wordt gefilterd is geduwd buiten.
In een notendop de motor werkt als het de levering van elektriciteit krijgt, omdat het is gekoppeld aan de ventilator die bladen als een propeller heeft. De ventilator draait en de lucht is buiten gedwongen de richting van de uitlaat poort. De lucht deeltjes en de dichtheid te verhogen tegelijkertijd in de voorkant van de ventilator en de dichtheid naar beneden gaat achter de ventilator. De daling van de druk zorgt voor de zuigkracht die nodig is om de lucht te trekken met de stofdeeltjes. De luchtdruk in het vacuüm moet lager zijn dan de druk buiten, dan pas de lucht duwt zich door de inname post.
Vacuüm blowers
Uw stofzuiger kan ook fungeren als een aanjager, dat kan blazen de droge bladeren van uw tuin of uw kast, het is gewoon dat de zuigkracht niet is gemaakt in de stofzuiger. Daarom begint te handelen als een aanjager, wordt alleen het proces omgekeerd.

No comments:

Post a Comment