Tuesday 13 March 2012

Tips voor het kopen van een nieuwe matras

Dus, bent u van plan om een ​​nieuwe matras kopen. Dat is een goede beslissing, in het geval u niet vertrouwd bent met uw huidige matras. Op basis van uw slapende stijl en lichaam structuur, kunnen bepaalde matrassen beter voor u zijn in vergelijking met anderen. In feite zijn er een scala aan matrassen voor u om uit te kiezen, zelfs zonder specificaties. Daarom ga ik om u te helpen uw dilemma, met deze matras kopen advies.
Tips voor het kopen van een nieuwe matras # 1; Er zijn in principe 3 types van matrassen voor u om te kiezen uit:, 1.Spring matras: De kern van deze matrassen ondersteuning van de slaper. Ze zijn relatief stevig en behouden hun vorm als gevolg van de spoel.; 2. Luchtbedden: Air matrassen gebruik luchtkamers in plaats van veren voor ondersteuning. Men kan veranderen van de luchtdruk regelmatig om doorliggen te voorkomen en het comfort te behouden.; 3. Foam Matras: Zoals de naam al doet vermoeden, maken ze gebruik schuim om ondersteuning te bieden. In het algemeen, is het geheugen schuim of latex gebruikt voor ondersteuning. ; Foam matrassen gaan langer mee, echter, luchtbedden meer verstelbaar. Veermatrassen hebben verloren hun beroep in de afgelopen dagen, te wijten aan de concurrentie van schuim en luchtbedden.
Tips voor het kopen van een nieuwe matras # 2; Op basis van de slapende stijl, kan de stevigheid van de matras kan worden geselecteerd. ; 1. Voor Maag Sleepers: stevige matrassen worden aanbevolen voor de maag dwarsliggers. Het helpt de slapen en het verteringsproces.; 2. Voor Side Sleepers: zachte matrassen zou echt pak kant dwarsliggers. Het ondersteunt de spier structuur en voorkomt spier depressie.; 3. Voor Back Sleepers: Medium matrassen zijn ideaal voor back dwarsliggers. Door de vorm van het ruggenmerg en de boog van de rug, een medium matrassen is perfect voor het verstrekken van adequate ondersteuning voor de rug dwarsliggers. ; Sommige dwarsliggers terug doen nog steeds de voorkeur stevige matrassen. Je moet zeker zijn van je slapende stijl in om deze beslissing te maken. In het geval uw slaap is gelijkmatig verdeeld in alle drie de type, zou op middellange matrassen zijn de veiligste weddenschap.
Tips voor het kopen van een nieuwe matras # 3; Er zijn drie lagen op de bekleding die je moet nemen zeker van.; 1. De isolator: Zoals de naam al suggereert, is het te isoleren dat de matraskern. Het werkt ook bij houden het midden bekleding op zijn plaats. Het is meestal gemaakt van glasvezel of gaas.; 2. Het Midden-Bekleding: Je hebt waarschijnlijk al geraden dat dit de middelste laag van de bekleding. Het is gemaakt van materialen, die instrumenteel zijn in het verstrekken van comfort aan de slaper, zoals, gewoon schuim, visco-elastisch schuim, vilt, polyester vezels, katoen, ondoorzichtig of ei-krat schuim, en niet-geweven glasvezel pads.; 3. De Quilt: De quilt is de bovenste laag van de bekleding. De look en de uiteindelijke gevoel van de matras hangt diep op deze laag. Het is meestal gemaakt van licht schuim of vezels, gestikt aan de onderkant van de tijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten van stevigheid. Alle drie de lagen zijn zeer belangrijk om een ​​optimaal comfort en duurzaamheid van de matras te genieten.
Matrassen die goed zijn in kwaliteit, van alle genoemde aspecten, zou duren voor ongeveer 7-20 jaar, afhankelijk van het onderhoud en de instandhouding. Draaien en omkeren uw matrassen op gezette tijden zal zorgen voor een betere ondersteuning voor je. Meer nog, om ervoor te zorgen dat uw matras zakt niet te snel, je kon vouwen of buigen van het te vermijden.
Dus, hoop dat je uit je geest over je matras. Dit is waar ik aftekenen! Goede nacht!

No comments:

Post a Comment