Monday, 26 March 2012

Popcorn Plafond Verwijdering

Sean vond het oude huis; het enige dat hinderde hem was de popcorn plafond dat was geworden gele met de leeftijd. Hij wilde laten verwijderen, maar wist dat hij zou hebben om zijn ouders over het eerst overtuigen. Om dit te doen, bracht hij hen naar een huis verbetering winkel in de buurt waar de daarmee gepaard gaande liet ze het nieuwe plafond behandelingen die beschikbaar waren in de markt. De volgende dag Sean hoorde zijn ouders praten in hun kamer op gedempte toon. Terwijl hij zat te zijn ontbijt te eten, zijn moeder is getreden en zet de brochure over de tafel en zei: Dit is wat je vader en ik zou graag in plaats van de popcorn plafond, ik hoop dat jullie het ook mooi vinden? Als u dat niet doet, kunt u beslissen wat zal er goed uitzien!
Popcorn Plafond - is wat een het?
In principe, popcorn plafond is een term die wordt gebruikt voor een spray-on of-op akoestische behandeling verf die werd vaak gebruikt in de Amerikaanse woningbouw in de jaren 1960 en 1970.
De popcorn plafond heeft een cottage cheese textuur en werd eerder gebruikt om slecht vakmanschap in de bijlage en taping van de gipsplaat te dekken en hielp ook gereflecteerd geluid en echo's te elimineren. Het was in de late jaren 1970 dat asbest werd verboden, die ook popcorn plafonds getroffen omdat zij asbest bevatten.
Popcorn Plafond Verwijdering
Sommige van de dingen die je zal nodig hebben om een ​​popcorn plafond te verwijderen zijn:; Sommige Gipskarton Schuurpapier, een paar droge doeken; een aantal duidelijke plastic zeilen, een gemeenschappelijke Knife; Sommige Gipskarton joint compound; een spuitfles gevuld met water; De stappen die u zullen helpen verwijder je de popcorn plafond zijn hieronder opgesomd:; Allereerst verwijder alle meubels uit de kamer en plaats dan plastic of drop doeken op de vloer. Dit wordt gedaan om de vloer te beschermen en de vangst van de rommel. ; Verwijder nu alle verlichting (in het bijzonder degenen die op het plafond). Tape die op de vloer ook, om dat water druipt niet in hen te verzekeren. Na deze stap zal ervoor zorgen dat er geen onbedoelde schade. ; Nu het opzetten van een ladder precies waar je wilt aan het werk en het gebruik van de veldspuit, spatwater op delen van het plafond beginnen. Natte het gebied opnieuw in als de popcorn plafond is moeilijk te verwijderen. ; Zodra dat gebeurd is, selecteer een gipsplaat gezamenlijke mes van de breedste breedte en gebruiken te schrapen het plafond. ; Op houden met deze actie totdat je hebt alle de textuur. ; Om het proces te beëindigen, wacht voor de plafonds te drogen en dan zand het hele gebied met behulp van een blad van het midden-schuurpapier. Gebruik een fijne korrel schuurpapier gipsplaten voor de tweede schuren. ; Nadat u verder met alle stappen, op de voet te inspecteren het plafond en vul alle gutsen of ruwe plekken met gipsplaten joint compound. Laat de verbinding te drogen alvorens schuren. ; Nadat je de popcorn plafond kunt u kiezen voor andere opties beschikbaar voor home improvement verwijderd.
Popcorn Plafond Verwijdering Tips; Als uw plafond is meer dan 20 jaar en je voelt dat er asbest in het zijn, vergeet niet om uw plafond te testen. Om dit te doen, kunt u een kleine steekproef te sturen naar een EPA gecertificeerd testlaboratorium. Wachten op de resultaten vóór het begin van het project, omdat het is raadzaam om een ​​gecertificeerd asbest verwijderen aannemer vragen om het plafond te verwijderen in de aanwezigheid van asbest. ; Het verwijderen van de popcorn plafond, draag wat oude kleren, een hoed, bril en een stofmasker. ; In het geval dat u van plan bent om opnieuw textuur het plafond, hoeft u niet uitvoeren van de laatste fase van de stappen.

No comments:

Post a Comment