Thursday 8 March 2012

Hogedrukreiniger pompdelen

Hogedrukreiniger pompen worden gebruikt voor het bouwen van muren, trottoirs en voertuigen schoon te maken zonder het gebruik van een ladder. Deze pompen verwijderen van stof, slib, modder, roet, enz. De hogedrukreiniger onderdelen van de pomp staat het schoonmaken van het vuil in de verste hoek.
Soorten Hogedrukreiniger Pompen; De hogedrukreiniger pompen kunnen worden aangemerkt als:; Benzine druk waterpomp; Diesel druk waterpomp; Elektrische druk waterpomp; Hydraulische druk waterpomp; Koude hogedrukreiniger pomp; Hot hogedrukreiniger pomp. ; Hogedrukreiniger onderdelen van de pomp; De delen die verder gaan in het maken van hogedrukreiniger pomponderdelen zijn; Motor: Dit is het belangrijkste deel van de druk waterpomp, en het is aangesloten op de voeding. De druk wordt opgebouwd door de motor door het comprimeren van het water. ; Hogedrukreiniger slang, de slang is een holle buis, die vaak flexibel. Het water dat wordt opgepompt door de motor wordt gespoten door de hogedrukreiniger slang in korte jets of in een continue spray. De druk van het water is afhankelijk van de kracht van de pomp. In de winter, het water in de slang en de pomp zorgt ervoor dat ze om uit te breiden, wat leidt tot het uiteenspatten van de pomp en de slang. ; Slanghaspel: Het is vervaardigd uit kunststof, metaal of glasvezel. De haspel is een cilindrische as, die wordt gebruikt om de slang te slaan. Ze zijn verkrijgbaar in vrijstaande ontwerpen of muurbevestiging ontwerpen. De haspel zorgt ervoor dat de slang blijft knoopvrije, en ook beschermt tegen schade. Het grootste voordeel van een slanghaspel is dat het ervoor zorgt dat uw tuin georganiseerd. ; Nozzle: Het mondstuk hoek wordt gebruikt om de waterdruk aan te passen. Als u wilt dat de hoogste druk, moet u het mondstuk hoek aan te passen aan de geringste mate. Bij het reinigen van grotere gebieden, moet de hoek worden aangepast tot 40 º. Dit is vooral handig tijdens het schoonmaken van de muren van het huis, dat een groter oppervlak hebben. ; Injekteur: Het wasmiddel is gelijkmatig gemengd met water door het wasmiddel injector. ; Unloader: Dit is een belangrijk onderdeel van een druk waterpomp. Het is een beveiligingsinrichting die wordt gebruikt om de waterdruk aanwezig in de pomp verlichten. ; Kleppen: De klep is een flow-regeling van het apparaat, die opent, sluit of fractioneel beperkt het water passage. Het is meestal een deel van de pijp montage. ; Hogedrukreiniger Gun: De hogedrukreiniger pistool wordt geleverd met een snelle verbinding functie die is handig in gebruik. De zachte handgrepen zodat comfortabel gebruik. Veel van het pistool grepen worden geleverd met een lock-off functie, die onbedoeld gebruik wordt voorkomen. ; Om de gezondheid van uw druk waterpomp, olie de onderdelen regelmatig. Met het begin van de winter, drain al het water uit de pomp. Gebruik een antivriesmiddel, zodat waterdruppels niet bij de pomp af te breken veroorzaken.
Hogedrukreiniger Reparatie; Drukwaterinstallatie repareren is makkelijk. Het pijpje en de kleppen kunnen verstopt raken met calcium afzettingen als u hard water gebruikt. Als deze hogedrukreiniger pomponderdelen verstopt zijn, zullen ze moeten worden vervangen. Als de pomp kapot gaat over een periode van tijd, het is een goedkopere optie om volledig te vervangen. Zorg ervoor dat de pk's van de nieuwe pomp overeenkomt met die van de oude pomp. Het merendeel van de hogedrukreiniger onderdelen van de pomp worden geleverd met garantie. Het is raadzaam om onderdelen te kopen met een maximale garantie. In het geval van een defect, deze onderdelen zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten of kunnen ook gekocht worden via het internet.

No comments:

Post a Comment