Tuesday 6 March 2012

Designer Parfums

Goddelijke, houtachtig, lekker of fruitig, wat de smaak van de dag voor u? Ontwerper parfums op de markt gegooid, waardoor de hele handeling van het gebruik van parfums een zeer elitaire aangelegenheid! Een hint van een geur kan wonderen doen om de manier waarop uw gehele dag vormen up! Men kan een sterke fashion statement over zichzelf met het soort van ontwerper parfum hij / zij gebruikt. Als je de geur ook kiest, zorg er altijd voor je proberen uit de tester en wacht een paar seconden voordat u daadwerkelijk nemen een vleugje van het parfum. Dit zal u helpen om het dichtst bij ons aan het soort van ontwerper parfums je zou willen kopen. Je zou nooit volledig worden aangekleed zonder de juiste soort van ontwerper parfum. Bekijk enkele van de ontwerper parfums hieronder vermelde dat moet helpen om een ​​duidelijk beeld van enkele van de topmerken in de markt te krijgen.
Top Designer Parfums:
Carolina Herrera:; Carolina Herrera is een van de toonaangevende merken in de mode-industrie. Carolina Herrera's designer parfums zijn het meest gewild om hun elegante en etherische geuren. Carolina Herrera 212 is een van mijn favorieten en zijn frisse en bloemige geur die kunnen fleuren uw dag. Trouwens, deze ontwerper parfum komt in een zeer unieke fles dat maakt het zo uniek eigen aan!
Christian Dior:; Bloemrijk en verfrissende, deze designer geuren zijn echt verleidelijk en aantrekkelijk voor iedereen die heeft geprobeerd het gewoon een keer. I Love Dior werd voor het eerst geïntroduceerd in 2002. The Midnight Poison is speciaal gelanceerd voor Valentijnsdag. De Chinese snuifflessen hebben geïnspireerd deze ontwerper parfum. Vrouwen kunnen hun keuze uit Jadore, die is verpakt in een erg vrouwelijk fles. Dit heeft een sensuele geur, of de Dior Addict die een verscheidenheid van parfums onder deze categorie. De Dior Addict 2 is een persoonlijke favoriet van mij met haar sexy en flirterig smaak. Mannen kunnen gaan voor de Dior Homme of de Eau Sauvage. Als u op zoek bent naar ontwerper Keulen, kunt u gaan voor de Dior Homme, die een prachtige en heerlijke combinatie van citrus heeft en hagelslag van oranje bloesem.
Azzaro:; De Azzaro merk heeft een bereik van ontwerper parfums voor zowel mannen als vrouwen. The Azzaro, heeft een sterk bedwelmende geur die kan toevoegen aan de romantiek van de avond. Voor de flirtende girly effect, moet u de prachtig vormgegeven Pink Tonic eigen. Verkrijgbaar in een mooie roze fles, het is een combinatie van bloemige en fruitige noten. Mannen kunnen gaan voor de verleidelijke Zilver Zwart ontwerper parfum, dat is raffinement, gecombineerd met een uiterst boeiende, mysterieuze geur. Dit is een trefzekere manier om haar hart veroveren! The Azzaro Pour Homme is echt internationaal in haar beroep en jonge jongens moeten gewoon een schar van deze toe te voegen voor een verleidelijke geur voor de nacht.
Giorgio Armani:; Deze Italiaanse mode-ontwerper heeft zijn eigen lijnen van ontwerper parfums. Rijke en bedwelmende, deze zijn verbonden met drive die u wilde wanneer u een eerste blik op het assortiment hebben. Houding door Giorgio Armani scala van ontwerper parfums straalt sensualiteit en mannelijkheid. Geen wonder dat de naam - Attitude! Zijn krachtige en mysterieuze geur is verpakt in een slanke fles. Vrouwen kunnen ook een geweldige tijd met de grote rassen, zoals de Armani Code voor vrouwen die een fascinerende geur verpakt in een elegante fles. Giorgio Armani designer parfums echt weten hoe een persoon in alle opzichten vlakker.
Dolce Gabbana:; Dolce Gabbana heeft geen introductie nodig in de mode en beauty sector! De Dolce Gabbana aanbod van designer geuren is verbijsterend en de prachtige uitgewerkte ontwerpen worden gecombineerd met stijlvolle geuren die zijn gebonden aan al die die-hard fashionista's verblinden. Dolce Gabbana-Light Blue voor vrouwen is ideaal voor de zachte en vrouwelijke persoonlijkheid. Dit combineert de Siciliaanse Cedar met de frisse geur van de Granny Smith appel.
Calvin Klein:, Hoe meer ik probeer te schrijven over Calvin Klein, de mindere het lijkt! Calvin Klein's Obsession echt werd een obsessie voor vrouwen met de top van de lijn verpakking en chique geur. Eternity van Calvin Klein is een dusdanig dat je waarschijnlijk zou willen dragen voor de eeuwigheid. De CK in 2 U is een van die uber coole designer geur die een hint van zoete orchideeën heeft. Mannen kunnen hun keuze uit het CK in 2 U deodorant stick die kan toevoegen aan de glam quotiënt.
Chanel:; Oooh! Chanel kan maken met haar lijn van schoonheidsproducten alle vrouwen voelen zich prikkelbaar als het gaat kiezen uit hun fantastische top van de lijn producten. De Coco Mademoiselle parfum assortiment heeft een aantal fantastische parfums sprays die onlangs zijn geïntroduceerd in de markt. Chanel No 5 is een tijdloze creatie voor vrouwen die genieten van de prachtige geuren van bloemen. Kan je zeker een kans met Chance van de Coco Chanel-groep. Dit is een combinatie van bloemen en een vleugje kruiden. De Coco geur serie is een eclectische mix van pittige, houtachtig, bloemig en verleidelijk geuren en ontwerper cologne voor iedereen die gefascineerd raakt met dit merk te verleiden.
Nina Ricci:; Nina Ricci designer parfums zijn ook de meest gewilde door veel modebewuste mensen vandaag de dag! Nina Ricci voor vrouwen is verpakt in een zeer verleidelijke fles die is gekleed in de kleuren rood. De mooie ronde vorm ziet eruit als een juweeltje elke vrouw zou graag een eigen. Het ontwerp ontleent zijn inspiratie uit de Fille d'Eve fles, die was in het jaar 1952 verwaardigd door Nina Ricci. Afgezien van deze is er ook de Nina Ricca Signoricci en de Nina Ricci Premier Jour dat de volledige essentie van een vrouw heeft gevangen in een klein maar mooi gestructureerd fles. Het dragen van een Nina Ricci is als het dragen van een artistieke geur die echt een meesterwerk.

No comments:

Post a Comment