Friday 9 March 2012

Pool Party Decorations

Denk aan de aflevering van Sex and The City, waar Samantha (gespeeld door Kim Cattrall) een schitterend pool party gooit bij de Hampton's? Het was gewoon geweldig. Een van mijn vrienden heeft onlangs besloten om een ​​pool party zelf (geïnspireerd door Samantha, natuurlijk) te gooien, nadat haar gloednieuwe zwembad was klaar voor gebruik. Daarom zijn we begonnen met brainstormen over de inrichting aspect. Hier zijn onze bevindingen.
Pool Party Decoraties Type 1 - Kinderen Pool Party Decorations; Deze is als eerste in de lijst, omdat de pool party die we van plan waren was voor haar (mijn vriend) 5 jaar oud. Feesten bij het zwembad voor de kinderen kan een rommelige aangelegenheid. Op zulke partijen de inrichting moet worden van een eenvoudige en beschermende natuur. Bijvoorbeeld, wetende dat zelden doen kinderen uit het verblijf van het zwembad, houden veel kleurrijke floaters in het zwembad. Je zou kunnen houden twee pontons per kind. De ligstoelen bij het zwembad kan ook worden kleurrijk. Selecteer felle kleuren zoals blauw, rood, groen, geel en paars. Voegen ze een vrolijke en kinderlijke sfeer aan de partij. U kunt een heleboel ballonnen rond. U kunt ook leuke ballon dieren rondom, met behulp van enkele BALLONVOUWEN instructies.
Pool Party Decoraties Type 2 - Game Time Decoraties; Pool Volley Ball is een populair spel. Dus waarom niet toe te voegen aan de partij. U kunt een netto, halverwege in uw zwembad en gooi een paar ballen in. Laat de mensen genieten. U kunt ook andere spelletjes zoals, tafeltennis en ijshockey op het dek ook. Je zou kunnen hebben kleurrijke posters rond het zwembad. Dit soort van een inrichting zal worden geschikt is voor jongeren en volwassenen. Kinderen die naar een dergelijke partij kunnen zich vermaken opspattend water rond in de kiddy pool!
Pool Party Decoraties Type 3 - Hampton Style Decorations; Aangezien ik al heb gezegd Samantha's Party in het begin van het artikel, zou het wreed om hier te negeren. Je kan een Hampton stijl pool party met de witte chique dek en ligstoelen. Je zou kunnen hebben florale decoratie en een champagne fontein. Bij een dergelijke pool party, ik betwijfel of iemand zou het zwembad worden betreden, maar voor het geval iemand, je zou kunnen hebben witte linnen handdoeken set op elke lounge stoel, een gemakkelijke toegang, nietwaar? Een dergelijke partij is een zeer luxe affaire, dus ook uw ingehuurde hulp toe te voegen aan de algemene inrichting van de partij, zorg ervoor dat deze goed zijn gekleed, als goed.
Pool Party Decoraties Type 4 - Hawaiian Style Decorations; Dit is mijn persoonlijke favoriet type. U kunt een Hawaiiaanse dresscode en serveer de dranken in kokosnotenschalen. Maak een hooi - schuurtje type dak voor het zwembad en veel palmen in de buurt te houden. Beddengoed kan hebben groene of bloemenprints. De lounge stoelen kunnen worden bruin of groen van kleur. Het belangrijkst, moet u Hawaiian muziek op de achtergrond hebben. 'Je had ook kunnen Hawaiian Dansers en slingers voor de gasten. Klinkt goed voor u?
Het belangrijkste van alles, ongeacht wat de gelegenheid of feest idee, de gastheer moet, op alle punten van de tijd, zeer bewust van de veiligheid van de gasten. Vaak in een feeststemming mensen vergeet het belang van veiligheid, maar wordt de gastheer, moet je absoluut zeker dat u een opgeleide badmeester rond. Hij is echt niet te worden bewaakt het zwembad te allen tijde, echter, in geval van een noodsituatie, moet hij dicht door.
Dus dit is waar ik aftekenen! Have a blast, ik bedoel, 'splash' naar je super cool pool party!

No comments:

Post a Comment