Wednesday 7 March 2012

Speed Dating

Als fad diëten en 2 minuten snacks zijn in opmars, het is geen verrassing dat speed dating wint snel terrein als een populaire optie om die perfecte match te vinden. Dit heeft bewezen een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe contacten zo goed. Men kan een idee krijgen over speed dating in de Will Smith starrer, Hitch. Will Smith speelt de rol van een datum dokter die helpt om mannen te leren hoe ze de harten van vrouwen die ze de liefde en de droom-to-date te winnen. Met andere woorden, hij brengt hun dromen aan de werkelijkheid. Speed ​​dating misschien een vreemd concept voor sommigen, er zijn velen die gaan 'Tut tut! Wat is de wereld komt om met deze vreemde concepten over de opkomst? ' Maar men kan niet echt negeren het feit dat speed dating heeft de voorkeur van jongeren die op zoek zijn naar de perfecte match te vinden zonder tijd te verspillen te veel tijd en wachten op wat lijkt de eeuwigheid op zoek naar een speciaal iemand!
Wat is precies speed dating?; Als u een kijkje nemen op de gebeurtenissen in je stad, je kan tegenkomen veel speed dating programma's die worden georganiseerd voor wie op zoek is naar de perfecte match te vinden. Hier wordt een locatie gekozen waar veel meisjes en jongens krijgen om elkaar te ontmoeten voor een korte periode van ongeveer 3 tot 4 minuten per persoon. Elke persoon krijgt een nummer en groepen worden toegewezen volgens de tabellen geregeld. Als het evenement begint, zal je moeten gaan zitten aan de tafel en een kort gesprek met de persoon aan de andere kant hebben. Het moment dat je hoort de bel, dan moet je je stoel naar de volgende potentiële date te ontmoeten veranderen! Als je denkt dat je de potentiële date ontmoet, alles wat je hoeft te doen is opschrijven het aantal en de details op het vel dat wordt verstrekt, zodat aan het eind van de speed dating event, kunt u een basisidee van de verschillende soorten van mensen die gevangen hebben uw aandacht. In het algemeen, kunt u uiteindelijk wens een heleboel mensen op speed dating evenementen, maar dit is alleen omdat je keuze is gebaseerd op de eerste indrukken. Het volgende proces zou afhangen van de organisator van het evenement. Je hebt misschien te registreren en de organisatoren betalen om de details van de mensen die je graag blijven daten en om de persoon beter te leren kennen probeert te krijgen.
Dit soort van mini dating evenementen heeft nogal opgeworpen een paar wenkbrauwen. Dit komt omdat velen geloven dat een paar minuten zijn nooit genoeg om te weten of u de persoon wilt. Het concept van speed dating is populair geworden omdat het laat mensen met elkaar omgaan en ontmoet meer mensen zij zich kunnen identificeren met of betrekking hebben. Hoewel dit niet mogelijk is te voldoen aan de eerste, is het aan de individuele hoe hij / zij de 3 minuten gesprek voor een langdurige relatie duurt. Het motief van speed dating is om u kennismaken met een groep mensen, zodat u kunt vinden gelijkgestemde mensen die je kunt gel met en ook het verhogen van uw vriend cirkel.
Tips voor Speed ​​Dating:; Zorg er altijd voor je goed aankleden. Speed ​​dating is alles over het maken van de juiste indrukken. Dit is niet het juiste moment om een ​​bizarre kapsel hoe groot kan worden proberen. Dus, trek je beste kleding en zorg ervoor dat je goed verzorgd. Spray enkele grote geurende parfum, kan als lichaamsgeur als een van de belangrijkste redenen waarom je niet kan zelfs worden beschouwd als op de potentiële partner lijst!
Altijd leren spelen op uw vermogen. Als u geweldige benen, draag een rok te pronken. Speed ​​dating is alles over eerste indrukken, zodat je garderobe essentials gebruik in de best mogelijke manier. Vergeet niet, nooit te gaan over de top voor speed dating evenementen.
Kleuren kunnen een belangrijke rol spelen bij het verkrijgen van de juiste datum. Indien u wenst de aandacht te trekken een fancy top in het rood kan wonderen doen voor je. Mannen kunnen gaan voor een basis blauw, omdat het de neiging om een ​​zeer goede indruk, vrouwen zijn gebonden aan denken dat je een stabiele en trouwe ook.
Is flirten boete voor speed dating? Dit is een gedachte die is gebonden aan door je geest. Flirten is groot voor deze speed dating programma's als dit kunnen overbrengen naar de andere persoon die je bent zeker geïnteresseerd in hem / haar. Maak een gestage oogcontact en flash je prachtige glimlach! Bedenk wel dat je flirten signalen moeten worden afgezwakt, tenzij je date denkt dat je bent een geboren flirten en geeft de voorkeur aan weg te houden van je!
Schrijf een lijst van vragen die je zou willen om de persoon te vragen. Dit bespaart tijd en kunt u ook meer weten over de andere persoon. U kunt toevoegen wat humor aan het gesprek als goed, zodat het niet lijkt op dezelfde saaie gesprek dat je zal hebben met alle andere mensen aanwezig speed dating. Dit zal ook blijken te zijn een ijsbreker voor degenen die het maken van gesprekken een moeilijke klus.
Als je eenmaal kleiner zijn gedaan je keuze en je krijgt alle informatie over de persoon, moet je heel voorzichtig zijn voor de data die erop volgen. U moet voldoen aan in cafes en eet outs te worden op het veiliger kant. Handhaven van een afstand in de eerste paar bijeenkomsten maakt niet uit hoe aantrekkelijk dat persoon kan lijken te zijn. Zorg er altijd voor je familie weet waar je naartoe en wie je dating, het is altijd beter om veilig te zijn dan spijt van!
Vergeet niet om comfortabel wanneer u in gesprek met de verschillende partners. Zodra u vertrouwd bent met jezelf, je ware persoonlijkheid zal automatisch showcase door uw gesprek.
Ga langzaam met speed dating, hoewel dit allemaal over gaat 'snelheid'! Nogal ironisch Ik moet zeggen, maar vergeet niet dit is gewoon een platform om iemand te ontmoeten. Kennen van een persoon kan lang duren. Kennismaken met een paar keer voordat je verliest je hart te gemakkelijk. Dit zal ook laten zien in een ander licht!
Veel plezier! Immers, ben je hier gekomen om plezier te hebben. Dus schuur al je remmingen en ontspannen en te leren genieten. Je weet nooit wanneer je tegen het lijf loopt de juiste persoon!

No comments:

Post a Comment