Sunday 4 March 2012

Kelderverdieping Paint - Schilderij Beton kelder

Kelder wordt vaak gebruikt voor een spel of een hobby activiteit. Echter, de meeste mensen niet de moeite over de kelder verbouwen, ook al is het in een shabby staat. Kelder krijgt zelden dezelfde aandacht als de rest van het interieur. Echter, moet aantrekken van een kelder niet een dure aangelegenheid. Een mooie, betonnen kelder verf is genoeg om uw kelder ruimte te geven een instant make-over. Schilderij concrete kelderverdieping is een gemakkelijke taak en kan worden voltooid binnen een paar uur. Hier is de procedure van betonnen vloer verf in de kelder.
De voorbereiding van de keldervloer voor het schilderen; De kelderverdieping moet volledig droog zijn voordat u begint te schilderen. Verzegeling van de scheuren in de vloer, indien aanwezig en er ook voor zorgen het is even genivelleerd. Als de vloer vochtig is en er zijn plassen water in uw kelder, bel een professional voor kelder waterdicht baan. Je moet misschien ook een luchtontvochtiger, dus zorg ervoor dat je een afspraak voor een. Poolse de vloer met een schuurpapier om het extra glad. Sweep het vuil van de vloer en te ontdoen van eventuele resten. Ook te ontdoen van vlekken met behulp van een reinigingsmiddel en een borstel. Het is zeer belangrijk dat de vloer moet glad zijn en vrij van vlekken. Verf heeft de neiging te schilferen als de ondergrond niet glad is.
Schilderen Concrete souterrain; Gebruik een verfroller op een laag primer op de betonnen vloer. Laat het geheel drogen alvorens de tweede laag. Het is misschien duurt ongeveer 5-6 uur voor de primer te drogen. Als uw kelder is bijzonder vochtige gebruik van een luchtontvochtiger te versnellen het proces. Breng de volgende laag primer, zodra de eerste is opgedroogd. Twee lagen primer zijn een must voor het aanbrengen van de verf.
Nadat je klaar bent met de tweede laag primer, breng dan een bevlekkingsremmer met een verfroller. U kunt de bevlekkingsremmer ook toevoegen aan de primer en breng dit samen met de primer. Bevlekkingsremmer wordt gebruikt om de latex verf te ondersteunen. Nu, een dunne laag van latex verf op de betonnen vloer en wacht tot het helemaal droog. Zodra het doet, kunt u de volgende laag. Twee lagen latex verf voldoende zijn voor het schilderen van beton kelderverdiepingen. Nogmaals, afhankelijk van de luchtvochtigheid in uw kelder, dan moet je een luchtontvochtiger te gebruiken, te versnellen het droogproces.
U kunt ook de verf met een kwast of kun je gewoon spuiten met behulp van een tuin pomp. Spuiten de verf met een tuin pomp is een betere optie, omdat daarmee de verf gelijkmatig worden toegepast. Afgezien van het schilderen kunt u ook gebruik maken van laminaat platen of tapijten om uw betonnen kelder vloer te dekken.

No comments:

Post a Comment