Sunday 25 March 2012

Home Landscape Design: Software en websites online

Het landschap design markt is booming. Maar wat is 'booming' met zich mee de markt van de online software die daadwerkelijk helpt het ontwerpen van een landschap voor je eigen huis. Ik denk dat het een briljante innovatie. De voordelen van hetzelfde zijn legio. Niet alleen bespaart u op het geld dat u zou geven aan een professionele tuinarchitect, zult u ook daadwerkelijk worden om jezelf in het ontwerp. Elke hoek in uw huis kan nu een weerspiegeling van u en uw gezin.
Mensen in de Verenigde Staten brengen een enorme hoeveelheid geld in de landschapsarchitectuur als eigendom wordt beschouwd als de belangrijkste investering daar. Immers, het is een investering die jaren plezier, vrede en harmonie zal brengen in uw woning. Het is echter zeer belangrijk om te begrijpen, zodat alle aspecten van het modelleren dat het geld niet wordt verspild en ook voor dat uw landschapsarchitecten niet je cheat. Ook is het zeer belangrijk om te begrijpen dat het landschap moet je persoonlijkheid en houden geen rekening vice-versa. Dus niet overdrijven niets.
Terwijl choosing een landschap ontwerp voor uw huis, gelet op de geografische en klimatologische omstandigheden van het gebied is van het allergrootste belang. Bijvoorbeeld, planning weelderige groene gazons omzoomd met exotische bloemen in een gebied waar de droogte is een grote mogelijkheid zou nogal dwaas. In tegenstelling zou een rotstuin in een rotsachtig terrein een fantastisch idee. Ook, in een gebied waar water beschikbaar is in overvloed rond het jaar, een waterpartij als een vijver die de hemel en de omringende oppervlakken kan diepte en dimensie toe te voegen aan uw landschap weerspiegelt.
Samen met de software, zijn er ook een groot aantal online websites die hulp kunnen bieden. Sommige sites zijn eigendom van professionele tuinaanleggers die hun website te vullen met mooie foto's van wat ze kunnen je achtertuin in. Echter, sommige zijn in het voor het pure plezier van landschapsarchitectuur en vullen hun sites met een zeer nuttige huis landschap ontwerp ideeën en tips.
Sommige van de makkelijk te gebruiken en goedkoop landschap ontwerp software beschikbaar voor thuis landschap ontwerp via het internet zijn:; Plan 3D: is een online landschap ontwerp service die u helpt huis landschap te maken met functies die beschikbaar zijn voor wandelingen, oprit, terras, bomen en planten . Het laat u uw ontwerp vanuit elke hoek bekijken. ; Instant Architect Home (Broderbund Software): biedt de mogelijkheid om uw eigen huis of landschap ontwerp en is zeer intuïtief van aard. Vandaar, is geen ervaring vereist. ; Hekken en Poorten: software helpt design omheiningen en poorten in een artistieke manier. Het biedt ook een lijst van alle materialen die nodig zijn om het hek te bouwen na de ontwerpfase is afgerond. ; 3D Home Architect Huis & Landschap: zorgen voor een gemakkelijke naar huis en landschap ontwerp oplossingen, die bevat ook een complete set van het landschap design tools te gebruiken. Het maakt gebruik van de nieuwste ontwerpen technieken en technologieën om het ontwerpen van een zeer aangename ervaring. , 35 Do It Yourself Backyard projectplannen: staat de bouw van 35 verschillende projecten voor uw achtertuin. Het kan een combinatie van 10 loodsen, 3 schouwburgen, 3 tuinhuisjes, 3 cilinders, 2 picknicktafels, een dek, een hondenhok, een zandbak, omheining en een loveseat. Dit is zeer goedkope software en maakt afdrukken van de plannen. ; Realtime Landscaping PRO (Idea Spectrum): helpt u zelfs de meest veeleisende visualiseren landschap design projecten. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in 3D-technologie, zelfs beginners zullen het makkelijk vinden om te plannen en ontwerp ideeën te visualiseren. ; Realtime Landscaping PLUS (Idea Spectrum): helpt bij het creëren zeer realistische 3D en foto's op basis van het landschap ontwerpen. Deze software is ideaal voor huiseigenaren als professionele ontwerpers. Het pluspunt is dat er geen CAD of voorafgaand architecturale ervaring is vereist. ; Realtime Landscaping FOTO (Idea Spectrum): maakt het eenvoudig om een ​​foto van uw woning invoer en het ontwerp van het landschap. Nogmaals, is geen CAD-of voorafgaand architectonische ervaring vereist. ; Thuis is waar je aan het eind van de dag. Dus, is het zeer belangrijk de woning u niet domineren. Veeleer moet worden gastvrij en warm. Houd dit alles in gedachten voordat u begint landschapsarchitectuur. All the best!

No comments:

Post a Comment