Friday, 23 March 2012

Pirate Kleding

Ahoi! With uitbeelding Johnny Depp's van Captain Jack Sparrow, piraten hebben zeker geworden sassier dan ooit! Deze dynamische rol was trachtte met zoveel karakter dat bijna het maakte me hebben een zwak voor piraten! De piraat woordenschat en de piraat kleding is bijna als een trend vandaag de dag. Praten als een piraat lijkt me spannend voor veel als te verkleden als een, hoewel deskundigen geloven dat de taal of het accent dat wordt gebruikt vandaag de dag is zeker anders dan de manier waarop het werd eerder gesproken. Verhalen in verband met piraten, zoals de manier waarop ze gestraft mensen - dwingt hen om de loopplank en spring in het water lopen, of dat ze gestrand op een eiland, niet eigenlijk geen piraat echt aantrekkelijk! Ondanks alle terreur die hun imago en hun sadist houding omringt, piraten aan te trekken de nieuwsgierigheid van velen. Een van de meest interessante dingen die ik hier zou willen noemen zijn de soorten van kleding piraten voorkeur voor hun gevaarlijke en lange reizen op zee. Johnny Depp's blik was zorgvuldig gepland en als u wilt om te kijken als een piraat, hier is alles over de soort kleding en accessoires die het meest door de vele piraten de voorkeur omdat het oude dagen.
Verschillende soorten o 'Pirate Kleding:; Pirates hadden ook hun eigen gemakkelijk te onderscheiden stijl van kleden! Ze hadden zelfs een aantal interessante redenen achter het gebruik van bepaalde accessoires zo goed! De piraten waren meedogenloze rovers en droeg kleding die ook zou duiden hun status of het bedrag van de rijkdom die zij, opgebouwd door het vastleggen van andere schepen.
De Tricorn hoed is een van de eerste dingen die men gemakkelijk associeert met piraten. Piraten kleding opgenomen brei-caps ook. Sommigen van hen gekozen voor een eenvoudige gestructureerde rand hoed. Deze waren meer praktische ten opzichte van de Tricorn, die was meer in de mode in haar beroep. Pirates ook gebruikt een eenvoudige doek te binden rond hun hoofd, dat wordt gebruikt als een symbool van de mode, vandaag. Veel items van piraat kleding hebben ontwikkeld loop van de tijd aan het gemak van deze zeelieden te passen. De wollen muts stond bekend als de Monmouth dop. Dit gaat terug naar de jaren 1500.
Pirate kleding heeft niet altijd passen als een handschoen, de jassen waren vaak los en dit is waarschijnlijk omdat piraten zelfs kleren gewonnen van mensen! Daarom was er geen basiskleur coördinatie en vele malen werden deze zelfs gescheurd en flarden te wijten aan de moeilijke leven dat ze geconfronteerd tijdens het varen diepe zeeën.
Een van de belangrijkste elementen van de piraat kleding was de broek of de broek gedragen door mannen. Broek werden aanvankelijk gedragen, die gaf manier om de broek. Dergelijke broeken waren los en bereikte alleen de enkel. Piraten die had genoeg geld verborgen droegen flamboyante vesten een broek en een hoed om de look compleet. Gouden sieraden werd gebruikt om hun status weer te geven.
De piraat ooglap is een ander populair onderdeel van de piraat kleding. Als men probeert te denken aan een piraat, zou het beeld nooit compleet zijn zonder een ooglapje en een houten pen. Dit was meer een noodzaak om de piraten te wijten aan de vele veldslagen vochten ze, waardoor ze aan een oog of een been los.
Slops werden geïntroduceerd toen de meeste mannen bleek dat hij een piraat in hun moeilijke tijden. Slops opgenomen katoen vesten, linnen shirts, korte broeken en schoenen. In het algemeen, piraten altijd de voorkeur voorzien van kleding, zodat het hen zou helpen om hun schepen te beheren zonder het gevoel echt ongemakkelijk. Goed uitgerust kleren hielp hen een grote mate als piraten vaak een gevaarlijk leven leiden, of het nu was om het schip of zelfs controle tijdens een gruwelijke veldslag. Piraten waren de wetsovertreders als goed, daarom zijn ze de voorkeur aan rijke kleuren dragen zoals rood of dieppaars. Dit was uitsluitend omdat de kleuren altijd betekende de hogere klasse. De gemeenschappelijke stoffen een piraat altijd was gezien waren canvas, wol, leder of zelfs katoen. Maar ze maakten er een punt om prachtige zijde, wambuizen (uitgebreide jas) en fluweel dragen met caps dat een enkele veer had, als een manier van rebellie tegen de wetten van die periode. Jassen waren vaak bedekt met vlechten en linten.
Motley kleding werd ook nog een ander aspect van de piraat kleding. Motley kleding betekende gewoon mis-kleding op elkaar afgestemd. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de piraten het grootste deel van hun kleding gestolen van andere schepen en deze niet te coördineren en andere kleding.
Pirate kleding kan nooit compleet zijn zonder de vermelding van oorbellen in goud. Dit was gedragen als een teken van rijkdom! Een vleugel werd soms vastgebonden rond de taille. Dit werd gebruikt om wapens op te slaan. Soms een gordel gedragen werd diagonaal voor hetzelfde doel. Piraten droegen grote laarzen, maar dit niet zeggen dat ze droeg altijd op zee. Er wordt aangenomen dat de piraten de voorkeur aan om op blote voeten in zee om een ​​betere grip tijdens het zeilen te krijgen. Die piraten die erin slaagden te accumuleren veel schat graag pronken door het dragen van dure armbanden en hangers, samen met hun outfit. Het symbool van de schedel en Cross Bones is ook synoniem met piraten.
Hoe gevaarlijk hun leven kan zijn geweest, de piraten waren flamboyante op een eigenaardige manier als het ging om piraten kleding. Dit verklaart waarschijnlijk de excentrieke manieren van Cap'n Jack Sparrow! Hier is t 't' geest o 't' piraten!

No comments:

Post a Comment